Главная » 2009 » Ноябрь » 18

Найперше скажу, що я нічого не хочу сказати поганого про носіїв місцевої творчості. Таких, скажімо, котрі репрезентували себе літературним альманахом "КОРЗО: Джинсове покоління-2" (Ужгород: Ліра, 2008). Хрещеним батьком його є літератор і знаний науковець Михайло Рошко з факультету романо-германської філології УжНУ. Погано балакати про носіїв бажання плодити слова не варто, бо в цьому сенсі важливі носії як люди, котрі якось хочуть розвивати світлу ауру ноосфери. А творчість кожного за великим рахунком немає ніякого значення, крім того смислу, що вона наважилася показатися публіці деколи на першому місяці, інколи на третьому, а дещо – і після дев’ятого місяця визрівання творчого плоду, виношування його. Це якщо вже образно вдатися до суто людських розмножувальних аналогій.

Категория: культура18.11.2009| | Комментарии (0)

Інформаційне агентство УНІАН та холдинг «Главред-Медіа» розпочинають спільний загальнонаціональний медико-просвітницький проект «Збережи здоров’я нації».

Як повідомила на прес-конференції в УНІАН головний редактор щоденної газети «Известия в Украине» Яніна СОКОЛОВСЬКА, мета проекту полягає у зміцненні здоров’я нації шляхом пропаганди здорового способу життя, гармонійного і позитивного світосприйняття, переваг правильного харчування, занять фізичною культурою та спортом, профілактики серцево-судинних та інших захворювань, позбавлення шкідливих звичок і залежностей.

Категория: Україна18.11.2009| | Комментарии (0)

АлібіІдею нової відеороботи на пісню "Ты должен знать" було затверджено менш ніж за 12 годин до початку знімального процесу. А зйомки відбулися минулого вікенду."У той момент, коли ми вже проговорили концепцію кліпу, були пошиті всі костюми і підготовлені декорації, режисер відео Філіп Лі озвучив шикарну ідею, і ми як дівчата ризикові, вирішили все переграти за пару годин", - зізналася
Категория: світське життя18.11.2009| | Комментарии (1)

50-річна Ганна Лукач із Мукачева Закарпатської області за шість років пережила три клінічні смерті.
— Усі рази бачила, як лечу по темному тунелю, в якого немає ні початку ні кінця, — пригадує. — Світла в його кінці не було, тільки повний морок. Коли повернулася на Землю, бачила своє тіло на лікарняному ліжку. За мить опинялася всередині.

Категория: Закарпаття18.11.2009| | Комментарии (0)

На трассе Киев-Чоп между селами Сытное и Михайловка в Радивиловском районе Ровенской области наряд инспекторов ГАИ остановил автомобиль «Ауди А 4», в котором они обнаружили необычную находку.

«Во время осмотра салона милиционеры увидели трех мужчин. Они были в возрасте приблизительно 35-40 лет, - сообщает пресс-служба управления ГАИ УМВД Украины в Ровенской области. - У пассажиров не оказалось документов, которые бы удостоверяли их личности. Мужчин задержали."

Категория: Закарпаття18.11.2009| | Комментарии (0)

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області створено постійно діючу робочу групу зі здійснення державного нагляду за утриманням та експлуатацією пасажирських підвісних канатних доріг, буксирних витягів та іншої інфраструктури, що забезпечує функціонування гірськолижних баз відпочинку у осінньо-зимовий період 2009-2010 року. Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в прес-службі Територіального управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області.- Група, до якої увійшли чотири державні інспектори, - повідомив її очільник, заступник начальника ТУ Держгірпромнагляду по Закарпатській області Ігор Мягкий, - повинна забезпечити проведення протягом  місяця всебічних перевірок суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику, діяльність яких пов’язана з наданням безпечних послуг шанувальникам гірськолижного спорту, що відпочиватимуть цього річ в Карпатах. Перевірки  ж згаданих суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику проводитимуться раз на три місяці.
Категория: Закарпаття18.11.2009| | Комментарии (0)

МалиновскаяСтатус заміжньої жінки не заважає російській теледіві Маші Малиновській направо й наліво світити своїми голими принадами.

Так, у грудневому номері "Playboy" окрім іронічного інтерв‘ю тепер можна роздивитися і нюанси оголеного тіла телеведучої.

На сторінках журналу Маша пораділа, що вона блондинка, і посміялася над своїми інтелектуальними здібностями.

"Блондинка завжди може сказати: "Я блондинка". У сучасному суспільстві це твердження має гіпнотичну силу. Воно, типу, все виправдує і все пояснює", - каже Малиновська, стверджуючи що брюнеткам живеться значно важче.

Категория: світське життя18.11.2009| | Комментарии (0)

Чоловік, проковтнувши два шматки ковбаси, відчув, що йому погано, і вирішив, що це дружина його отруїла, щоб привести коханця. Двадцятирічний шлюб двох жителів Миколаївської області закінчився тим, що чоловік зарізав дружину. Чоловік давно підозрював, що в неї є коханець і тому невірна дружина намагається отруїти законного чоловіка або збути його до психіатричної лікарні. Одного разу після того, як раптом підвищився тиск, і до лікарні звертався, але там ніяких слідів чийогось злого наміру не знайшли. Проте, чоловік був упевнений, що дружина спить з одним із друзів будинку, а від нього хоче позбутися. Коли йому стало погано після того, як дружина ввечері поклала йому на тарілку два шматочки ковбаси, рішення про помсту визріло остаточно. Він покликав "суперника" до себе додому. Той, ледь увійшовши, отримав удар молотком по голові і звалився на підлогу.

Категория: кримінал18.11.2009| | Комментарии (0)

ДТПВ осінніх сутінках побільшало Д Т П за участю пішоходів та велосипедистів, тож людям в цю пору слід бути особливо обережними на вулицях. Так, у понеділок близько сьомої години вечора в селі Невицьке Ужгородського району водій автомобіля "ГАЗ”, мешканець Ужгорода, скоїв наїзд на пішохода, місцеву 77-річну мешканку. Потерпілу бабусю у важкому стані було госпіталізовано в обласну лікарню Ужгорода, де вона, на жаль, померла. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.
Категория: ДТП18.11.2009| | Комментарии (0)

Солістки гурту "NikitA" Даша Астаф‘єва та Юлія Кавтарадзе і на сцені з себе скромниць не корчать. Але від деяких інтерв‘ю та фотосесій цих двох "секс-хижачок" щелепа може опуститися ледь не до підлоги.

Нещодавно протеже продюсера Юрія Нікітіна розповіли "Жизни" про свій перший секс, табу та свою сексуальну орієнтацію.

Зокрема, Астаф‘єва зізналася, що статеве життя розпочала у 17 років: "І свій перший раз я запам‘ятала назавжди. Мій хлопець був старший за мене і це були найтриваліші та найсерйозніші мої стосунки".

Категория: світське життя18.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкСумський окружний адміністративний суд у вівторок, 17 листопада відмовив у задоволенні позову виконавчого комітету Сумської міської ради, який вимагав заборонити проведення в місті мітингу кандидата на пост Президента України Арсенія Яценюка. Таким чином, мітинг-телеміст між Сумами та десятьма іншими містами області відбудеться, як було заплановано, у середу ввечері.
Уповноважений представник Арсенія Яценюка в Центральній виборчій комісії Катерина Терещенко підкреслила, що рішення суду законне, правильне і обґрунтоване.
Категория: вибори 201018.11.2009| | Комментарии (1)

фотоПро зовнішньополітичну діяльність українських націоналістів у роки Другої світової війни широкому загалу майже не відомо. Скажімо, про те, що у 1943-44 рр. Організація українських націоналістів - бандерівців (ОУН (б)) провела низку мирних переговорів з представниками сусідніх Угорщини і Румунії, а також польським націоналістичним підпіллям. ОУН, виявляється, була активним учасником міжнародних відносин. У вкрай несприятливих міжнародних умовах представники українського визвольного руху обстоювали українські національні інтереси і змушували рахуватись із ними представників інших держав та народів. Підтвердженням цьому, зокрема, є також історія таємної місії ОУН (б) до столиці Угорщини в грудні 1943 року.
Категория: Закарпаття18.11.2009| | Комментарии (0)

Представники ініціативної групи (9 лікарів зі кількістю структурних підрозділів) Ужгородського міського перинатального центру звернулися до засобів масової інформації із заявою про те, УМПЦ як структурний підрозділ хочуть приєднати до Ужгородської міської дитячої лікарні. Таку ідею напередодні висловив мер міста Сергій Ратушняк. Увесь колектив категорично проти цього, — стверджує ініціативна група, яка вважає, що таким чином інтереси будинку будуть знівельовані.

Категория: Закарпаття18.11.2009| | Комментарии (0)

ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів на здобуття президентського мандата. У зв’язку з цим ZAXID.NET розпочинає серію статей-портретів про головних персонажів виборчих перегонів.

Категория: вибори 201017.11.2009| | Комментарии (0)

Руководитель Центра социальных исследований «Пента» Владимир Фесенко считает Арсения Яценюка «гаснущей звездой». Об этом он заявил сегодня на пресс-конференции на тему «Политическое будущее Арсения Яценюка».

Категория: політика17.11.2009| | Комментарии (1)