Главная » Закарпаття
Шановні закарпатці!

Щиросердечно вітаю Вас зі світлими й радісними святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!
Нехай у Новому 2012 році Ваше життя сповниться змінами на краще. Нехай збудуться Ваші найзаповітніші мрії та сподівання. Нехай у кожну закарпатську сім’ю завітає радість, оптимізм і святковий настрій. Щастя Вам, добра, міцного здоров’я, родинного затишку й благополуччя!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!
З повагою, 
Депутат Закарпатської обласної ради
Роберт Бровді
Категория: Закарпаття31.12.2011| | Комментарии (80)

Влада обласного центру Закарпаття відмовилася вивішувати червоні прапори на День Перемоги. Будуть лише державний прапор і прапор Ужгорода, а ще - традиційні різнокольорові прапорці, - повідомила в мережі Фейсбук прес-секретар Ужгородської міської ради Алла Хаятова. Аналогічне рішення прийняла і міська влада історичної столиці Карпатської України - м. Хуст.
Категория: Закарпаття08.05.2011| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінМи продовжуємо знайомство з місцевими парламентарями Закарпатської області. Сьогодні "Депутатська трибуна” відкрита для представників партії "Фронт Змін” в Ужгородській районній раді Віталія Прохарчука і Ярослава Мордяка. Обидва депутати за плечима не мають політичного досвіду. Тож почути їхні враження від перших місяців нової діяльності виявилося особливо цікаво.
Категория: Закарпаття26.04.2011| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінМинають перші півроку діяльності місцевих рад нового скликання. Оскільки на минулих виборах для представників політичної партії "Фронт Змін” це був перший "похід” у владу, то знадобився певний час для того, аби звикнути до нового, незвичного для себе статусу депутата й роботи у сесійній залі.
Категория: Закарпаття21.04.2011| | Комментарии (0)

Рух за чисте довкілля в Рахівському районі розпочався з ініціативи вчительок, активісток "Фронту Змін”. Кожна господиня намагається встигнути до Пасхи зробити свою оселю чистою і ошатною. Тож і робочі місця вирішили привести до ладу. Розпочали з класів, коридорів, потім поступово перейшли на присадибні ділянки, спортивні майданчики, шкільні паркани, тротуари та вулиці.
Категория: Закарпаття21.04.2011| | Комментарии (0)

Фронт Змін - УжгородСпівробітники державного проектного інституту "Закарпатдніпромісто” звернулися до депутатів "Фронту Змін” з проханням допомогти виправити ситуацію, що склалася в їхній установі.
Категория: Закарпаття14.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт БровдиСегодня одной из наиболее обсуждаемых тем в аграрной отрасли является инициированная государством форвардная программа поддержки сельхозпроизводителей. О ее сути и специфике мы попросили рассказать Роберта Бровди – генерального директора компании «Хлеб Инвестбуд», которая непосредственно осуществляет эту программу по договору с Аграрным фондом.
Категория: Закарпаття13.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровди26 марта 2011 года в Ужгороде состоялась очередная конференция областной организации Политической Партии «Фронт Змін», а также расширенное заседание Рады парторганизации. В повестке дня были следующие вопросы - отчет о работе Рады областной парторганизации; расширение и изменение ее персонального состава; внесение изменений в состав Рад Воловецкой и Виноградовской  районных  парторганизаций; прием новых членов партии; избрание нового главы Закарпатской областной организации «Фронта Змін». В мероприятиях принял участие куратор департамента партийного строительства центрального офиса «Фронта Змін» Игорь Гоцул.

Категория: Закарпаття01.04.2011| | Комментарии (0)

Попри численні соціальні проекти, направлені на полегшення життя людей з обмеженими фізичними можливостями, проблем у цій сфері залишається багато. Часто за масштабними державними програмами виявляються без уваги індивідуальні потреби інваліда, які не передбачають великих затрат, але при цьому довгий час залишаються не вирішеними. Наприклад, опущення кнопки дзвінка чи дверної ручки, облаштування додаткових перил у під’їзді, вплив на комунальників, які, не зважаючи на багаторазові до них звернення, продовжують встановлювати сміттєві контейнери на місцях паркування інвалідного транспорту тощо.
Категория: Закарпаття10.03.2011| | Комментарии (0)

Оригінальний подарунок до Свята Весни приготували жінкам депутати Мукачівської міської ради від "Фронт Змін” Степан Чепак та Сергій Герасим’юк. Велетенську вітальну листівку шириною 10 м і висотою 1,5 м виготовляли власноруч і всім містом. Акція проходила 8 березня на головній площі Мукачева біля Ратуші і тривала 2 години.

            Долучитися до малювання мали змогу всі бажаючі. Величезний білий аркуш надихнув до творчості як чоловіків, так представниць слабкої статі. Вітали матусь, дружин, сестер, бабусь і коханих. Наймолодшим художником виявився Артур Бігош, якому нещодавно виповнився рік і сім місяців. Зеленим маркером він завзято виводив абстракції, сидячи у дитячому візочку, припаркованому біля стенду з листівкою. Найстарший романтик – 73-річний Олександр Бабенко – зізнався, що у такий спосіб вирішив привітати кохану жінку в надії на взаємні почуття. Назвати її ім’я відмовився, щоб не наврочити.

Категория: Закарпаття09.03.2011| | Комментарии (0)

Ужгородська міська організація партії "Фронт Змін” напередодні 8 Березня додала святкового настрою жінкам з благодійного клубу "Кактус-1”. Організація, яка сьогодні налічує 33 людини з обмеженими фізичними можливостями,   створена 10 років тому за сприяння підприємця, а сьогодні депутата Ужгородської міської ради від "Фронту Змін” Ярослава Шафаря. Впродовж цього часу клуб розрісся і набув популярності. Його члени беруть активну участь у житті міста, запрошують гостей, влаштовують зустрічі з впливовими людьми краю, допомагають одні одним вирішувати життєві проблеми.
Категория: Закарпаття07.03.2011| | Комментарии (0)

У Закарпатському "Фронті Змін” проаналізували рік роботи нової влади.

 25 лютого минув рік із часу інавгурації президента України Віктора Януковича. У той час, коли сам гарант цього дня на загальнонаціональних каналах оптимістично звітував про досягнення і рожеві перспективи країни, опозиціонери представили загалу зовсім протилежну статистику.

"Пройшов рік, але громадяни не помітили й натяку на обіцяне покращення. Замість нього Україна отримала найважчий рік в історії”, - заявили закарпатські депутати від "Фронту Змін” Мирослав Білецький, Валерій Лунченко та Богдан Кинів на прес-конференції, що відбулася в п’ятницю в обласному офісі партії.

Категория: Закарпаття28.02.2011| | Комментарии (0)

Введення в дію з 1 січня 2011 року Податкового кодексу призвело до масового згортання малого бізнесу. Ні сам документ, ні величезні - у трьох томах - коментарі до нього, так і не пояснили платникам єдиного податку, коли, яку суму і в яких випадках вони мають платити. У такій невизначеній ситуації більшість підприємців вирішили не піддавати себе ризику санкцій за несплату податків і з кінця 2010 - початку 2011 року сотні тисяч представників малого бізнесу України, які працювали на спрощеній системі, здали свої свідоцтва про підприємницьку діяльність. І кількість таких заяв, за даними податківців, лише зростає. Це означає, що малий бізнес знову йде у тінь.
Минулого тижня «Фронт Змін», який першим, ще торік улітку, почав боротьбу за вето президента на Податковий кодекс і разом з усіма підприємцями домігся цього вето на Майдані, - почав збір пропозицій з метою змінити вже чинний Податковий кодекс. Із ініціативи територіальних організацій партії по всій країні проходять круглі столи з представниками малого бізнесу, на яких висуваються пропозиції щодо вдосконалення цього Закону.
Категория: Закарпаття24.02.2011| | Комментарии (0)

В связи с определением окончательной даты парламентских выборов, Украина наконец получила шанс отдохнуть от избирательных гонок и в конце концов немного поработать. Улеглись страсти и после последних местных выборов. Депутаты погрузились в будничную работу, а значит, появилась возможность спокойно и взвешенно рассмотреть лица, отвоевавшие право защищать интересы общины в представительных органах власти.
Категория: Закарпаття14.02.2011| | Комментарии (0)

Закарпатська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» запрошує всіх бажаючих громадян, підприємців, експертів, депутатів, журналістів, громадські організації, до обговорення податкового кодексу та відстоювання законних прав платників податків.

Планується проведення  «круглих столів»,  прес – конференцій, розгляд письмових пропозиції та зауважень до Кодексу, громадські слухання в місцевих радах.


Категория: Закарпаття04.02.2011| | Комментарии (0)

Днями в обласному офісі партії відбулася зустріч міських депутатів з начальником відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради Івана Ковача та головного лікаря Ужгородської міської поліклініки Тетяни Козир. Темою обговорення став стан медичної галузі міста й раціональні шляхи його покращення. Крім цього, учасники зустрічі підняли питання щодо конкурсного відбору кандидатів на посади головних лікарів бюджетних медичних закладів Ужгорода, що виноситься на розгляд сесії міськради 11 лютого.
Категория: Закарпаття03.02.2011| | Комментарии (0)

Контролювати дії своїх депутатів у місцевих радах, допомагати, підтримувати та наставляти недосвідчених колег у політичній діяльності взялося керівництво Закарпатської обласної організації "Фронту Змін”.
"Майже 90% складу депутатського корпусу нашої партії в місцевих органах влади не мають політичного досвіду. Аби не допустити найменшої розгубленості депутата в новій для нього діяльності ми розробили цілу систему взаємозв’язків депутатів з партійною організацією”, - розповів заступник голови ЗОО партії "Фронт Змін” Андрій Баганич. Він пояснив, що так званий формат "єдиної команди” створено як для контролю діяльності  депутата, так і допомоги його.
Категория: Закарпаття02.02.2011| | Комментарии (0)

Підсумки проведеної роботи підбили в день Водохреща, 19 січня, під час робочої зустрічі голів районних організацій в обласному офісі партії. За словами заступника голови обласної організації Людмили Корольчук, партійці сумлінно поставилися до пропозиції взяти участь у благодійницькій діяльності, хоча це доручення носило рекомендаційний характер і не було обов’язковим до виконання. В результаті, спільними зусиллями вдалося подарувати новорічну казку сотням закарпатців.
Категория: Закарпаття19.01.2011| | Комментарии (0)

Берегівський міський осередок партії "Фронт Змін” провів низку заходів, присвячених новорічно - різдвяним святам. Своїх прихильників "фронтовики” вітали листівками, біл-бордами, за допомогою преси та телебачення, вінчували і щедрували. А на завершення циклу зимових свят приємний подарунок вирішили зробити ветеранам та людям похилого віку. Гарну гостину і концерт влаштував п’ятдесятьом керівникам осередків ветеранських організацій м. Берегово голова міської парторганізації "Фронту Змін”, депутат міської ради  Володимир Маргітич.
Категория: Закарпаття19.01.2011| | Комментарии (0)

Депутати – партійці Ужгородської міської організації «Фронту Змін» відвідали загальноосвітню санаторну школу – інтернат у селищі Великий Березний. Напередодні візиту благодійники з’ясували перелік необхідного приладдя для закладу та закупили практичні речі, яких тут потребують. Крім солодких подарунків, школярі отримали оргтехніку, що розширить можливості долучатися до інформаційних сучасних технологій та внесе розмаїття на уроках.

Категория: Закарпаття13.01.2011| | Комментарии (0)

В рамках одного з напрямів проекту "Школа влади” Ужгородський міський осередок партії "Фронт Змін” провів презентаційний захід, на якому представники освітніх закладів краю ознайомилися з останніми зразками світу новітніх технологій.        Зокрема, вчителі мали змогу на власні очі побачити, потримати в руках і покористуватися електронними підручниками. Pocket-Book (pro) на ринку сучасних інформаційних технологій з’явився влітку минулого року і відразу завоював прихильність  користувачів. 10 тисяч книг з великою кількістю додаткових функцій вміщається в один електронний підручник. Додайте сюди курс предметів шкільної програми усіх класів, позакласне читання, словники 50 мов світу, наукові статті з ілюстраціями – і маєте компактну бібліотеку у форматі однієї книги. Новинка сертифікована, відповідає усім медичним і санепідеміологічним стандартам, зручна у користуванні, тому не дивно, що вже багато столичних шкіл великими партіями закупили підручники.
Категория: Закарпаття12.01.2011| | Комментарии (0)

Дорогие закарпатцы!

Примите самые искренние поздравления с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым.

Пусть эти прекрасные зимние праздники - вестники обновления, мечтаний, ожиданий - принесут вам и вашим семьям добро и мир, покой и согласие, благополучие, уверенность в будущем.

Желаю, чтобы в вашей жизни всегда царили гармония и согласие, а в новом году успешно реализовались все самые заветные мечты. Крепкого здоровья вам, счастья и любви!

С уважением, Глава Закарпатской областной организации Политической Партии "Фронт Змін” Роберт Бровди

Категория: Закарпаття31.12.2010| | Комментарии (0)

Інтрига щодо офіційно оприлюднених результатів місцевих виборів продовжує тримати в тонусі країну, тим часом всюди проходить жваве обговорення попередніх висновків екзит-полів. Свій коментар щодо перебігу виборчої кампанії, місця у виборчому процесі та подальшу роботу партії дали представники Закарпатського "Фронту Змін” сьогодні на прес-конференції. Третьє місце в Україні вони вважають абсолютно чесно відпрацьованим результатом і головне завдання, яке тепер ставлять перед собою партійці, – зберегти і захистити голоси своїх виборців.
Категория: Закарпаття01.11.2010| | Комментарии (0)

Інтрига щодо офіційно оприлюднених результатів місцевих виборів продовжує тримати в тонусі країну, тим часом всюди проходить жваве обговорення попередніх висновків екзит-полів. Свій коментар щодо перебігу виборчої кампанії, місця у виборчому процесі та подальшу роботу партії дали представники Закарпатського "Фронту Змін” сьогодні на прес-конференції. Третьє місце в Україні вони вважають абсолютно чесно відпрацьованим результатом і головне завдання, яке тепер ставлять перед собою партійці, – зберегти і захистити голоси своїх виборців.
Категория: Закарпаття01.11.2010| | Комментарии (0)

Інтрига щодо офіційно оприлюднених результатів місцевих виборів продовжує тримати в тонусі країну, тим часом всюди проходить жваве обговорення попередніх висновків екзит-полів. Свій коментар щодо перебігу виборчої кампанії, місця у виборчому процесі та подальшу роботу партії дали представники Закарпатського "Фронту Змін” сьогодні на прес-конференції. Третьє місце в Україні вони вважають абсолютно чесно відпрацьованим результатом і головне завдання, яке тепер ставлять перед собою партійці, – зберегти і захистити голоси своїх виборців. 
Категория: Закарпаття01.11.2010| | Комментарии (0)

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан НезалежностіПолітична партія "Фронт Змін”  іде у владу. Місцеві вибори - перше серйозне випробування для молодої команди, за плечима якої немає політичного досвіду, але є непереборне бажання і прагнення діяти. По всій Україні "Фронт Змін” представляє кандидатів у депутати до місцевих рад усіх рівнів. На Закарпатті своїх людей у владу веде голова обласної організації Роберт Бровді. Цього тижня відбулася відкрита презентація кандидатів від "Фронту Змін” Хустського і Тячівського районів. Підтримати своїх закарпатських колег приїхав і лідер партії, народний депутат України Арсеній Яценюк.
Категория: Закарпаття28.10.2010| | Комментарии (0)

У 2010 році Ротарі клуб «Ужгород-Скала» відсвяткував своє 80-ти річчя.

У контексті цієї урочистої події у пресі неодноразово висвітлювалися здобутки та звершення цієї неприбуткової організації. Ротарійці – це благодійники за покликанням, тому на здобутому зупинятися не збираються.

Категория: Закарпаття21.10.2010| | Комментарии (0)

Уряд ЗМІНЗасідання обласної експертної ради УРЯДУ ЗМІН за напрямком "Молоді українці” відбулося в Закарпатському офісі "Фронту змін”. Темою обговорення стали проблеми підростаючого покоління українців та  патріотичного виховання молоді .
Категория: Закарпаття22.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд ЗмінЗ такою пропозицією до керівництва Закарпатського територіального відділення "Школи влади” звернулися активісти міських та районних осередків "Фронту Змін” на відкритому засіданні обласної експертної ради УРЯДУ ЗМІН на тему "Бюджет зростання”. 
Категория: Закарпаття21.06.2010| | Комментарии (0)

Василь ГецкоЗакарпатська обласна експертна рада УРЯДУ ЗМІН за напрямком «Сучасна інфраструктура» провела засідання з проблем комунальної сфери краю. Головною темою обговорення експертів стало рішення Ужгородської міськради стосовно примусового відключення в місті централізованого опалення та переведення усіх квартир в автономний режим.
Категория: Закарпаття16.06.2010| | Комментарии (0)

Іршавський Фронт ЗмінУ рамках реалізації проекту "Чисте довкілля” Закарпатського УРЯДУ ЗМІН Іршавський районний осередок політичної партії "Фронт Змін” організував черговий суботник чистоти. Озброївшись граблями, віниками і косами, "фронтовики”  привели до ладу найпопулярніше місце відпочинку іршавчан – центральний міський парк.
Категория: Закарпаття15.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд Змын-ЕкологыяКруглий стіл на тему «Пошук точок дотику громадських організацій екологічного спрямування та державних  установ» відбувся в  офісі  Закарпатської обласної організації політичної партії " Фронт Змін”.

  До дискусії організатори запросили спеціалістів усіх обласних  структур, що опікуються екологічними питаннями, вчених-екологів, представників громадських організацій, міжнародних агенцій, керівників та учасників екологічних програм ГО «Фронт Змін», лідерів районних та міських програм «Чисте Довкілля» Уряду Змін.

Категория: Закарпаття15.06.2010| | Комментарии (0)

Півфінал відкритого Чемпіонату України з американського футболу відбувся в Ужгороді у суботу, 12 червня. Підтримку змаганням надав Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”.На центральному полі стадіону "Авангард” у поєдинку зустрілися дві команди: "Мінські зубри” та "Ужгородські лісоруби”. Матч був багатообіцяючим, оскільки торік закарпатці вже грали з цією командою і перемогли. В результаті вони стали чемпіонами України 2009 року, перервавши 13-річну гегемонію донеччан.
Категория: Закарпаття14.06.2010| | Комментарии (0)

Берегівський Фронт ЗмінБерегівська міська організація політичної партії "Фронт змін” повідомила про рішення щодо підтримки обласного притулку для дітей у селищі Батєво. Установа у достатній мірі фінансується державою та спонсорами, а от ідею з організацією різноманітних культурно-пізнавальних заходів керівництво дитбудинку залюбки підтримало. Першу зустріч з маленькими мешканцями притулку активісти "Фронту змін” провели спільно з працівниками Берегівського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)

Хустський Фронт ЗмінАктивісти Хустського районного та міського осередків "Фронту змін” спільно з розробниками проектів ШКОЛИ ВЛАДИ провели робочу поїздку місцями найбільших екологічних забруднень міста. Враження від побаченого обговорили за круглим столом, на який запросили представників СЕС, депутатів місцевої ради, політиків, керівників ініціативних груп навколишніх сіл. Учасники зустрічі обурені бездіяльністю міської влади Хуста та мають намір примусити мера відреагувати на ситуацію.
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)

Іршава Фронт Змін

У Закарпатській області триває реалізація внутріпартійного проекту УРЯД ЗМІН. Міські та районні організації ведуть постійний діалог з експертами та громадськістю, наповнюючи проект змістовними пропозиціями і конкретними діями. Так, Іршавська районна експертна рада УЯДУ ЗМІН за напрямком «Молоді українці» визначилася з шефською допомогою дитячим садкам.

Категория: Закарпаття07.06.2010| | Комментарии (0)

Бюджет галузі охорони здоров’я – одна з найболючіших проблем медицини Берегівщини. Лікарні, поліклініки, амбулаторії, інші медичні й оздоровчі заклади потерпають від недофінансування. При цьому всі розуміють, що хоча б частково вирішити проблему на локальному рівні майже неможливо через залежність галузі від державних дотацій. На круглому столі, ініційованому Берегівський районним осередком "Фронту змін”, зібралися керівники державної сфери медицини району, представники влади і громадські активісти. Говорили не стільки про розвиток галузі, скільки можливість недопущення подальшого розвалу.
Категория: Закарпаття04.06.2010| | Комментарии (0)

Ольга Кашшай

Учора в Ужгороді відкрилася персональна виставка живопису онуки відомого художника, одного із засновників школи закарпатського живопису Антона Кашшая Ольги. Талановита художниця, на думку багатьох критиків, вихована на живописній культура діда і яка при цьому зуміла довести власну самобутність .

Категория: Закарпаття03.06.2010| | Комментарии (0)

Чоп-Фронт ЗмінСмачну акцію до Дня захисту дітей організували активісти Чопського міського осередку політичної партії "Фронт змін”. Усі учасники міжшкільної спортивної естафети та їх уболівальники в якості призів отримали морозиво. Завдяки цьому, не зважаючи на сумну дощову погоду впродовж усього дня, настрій малечі було врятовано, а веселі дитячі усмішки виявилися теплішими за найяскравіше червневе сонечко.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Валерій ЛунченкоІІ етап Чемпіонату України та Закарпатської області з мотокросу відбувся минулої неділі в м.Хуст. Вдруге підтримку цим видовищним змаганням надали районна та міська організації політичної партії "Фронт змін”. Захід пройшов на високому організаційному рівні, зібравши до сотні учасників з усіх регіонів країни. У числі переможців виявився і голова Хустського міського партійного осередку "Фронт змін”, кандидат у майстри спорту з мотокросу Валерій Лунченко. Він посів перше місце на обласному чемпіонаті у класі 150 куб .см (рідке охолодження).

Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Хуст Фронт Змін30 травня у м. Хуст Закарпатської області відбулося відкрите засідання районної експертної ради Уряду Змін за напрямком "Молоді українці”. Темою обговорення стало зародження традицій проведення змагань як інструменту заохочення молоді до занять спортом.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Фронт Змін - ЧОПЖитлово-комунальна сфера – одна з найболючіших проблем Чопа. Місто, яке  називають західними воротами держави (тут розташований найбільший залізничний вузол Західної України), зовсім не схоже на презентаційну візитну картку для закордонних гостей. Розбиті дороги і тротуари, понурі будівлі з майже повністю зруйнованою системою водопостачання і каналізації, проблеми питної води доводять до відчаю місцевих жителів.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

"Круглий” стіл з проблем охорони здоров’я та навколишнього середовища відбувся в селищі Міжгір’я Закарпатської області. У засіданні взяли участь партійці районного і обласного осередків "Фронту змін”, медики центральної районної лікарні, екологи та представники місцевих комунальних служб.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

Ужгород Уряд ЗМІНУ Закарпатському обласному офісі політичної партії "Фронт змін” відбулося перше відкрите засідання обласної експертної ради Уряду Змін. Головною темою обговорення стали аналіз ситуації в медичній сфері країни і області,  проблеми лікування та здоров’я громадян, взаємодія лікарів і пацієнтів. У зібранні взяли участь обласні координатори всіх напрямків Уряду-2012, голови районних та міських осередків партії, медики та громадські активісти. Спеціальним гостем зібрання був радник Арсенія Яценюка, керівник Уряду Змін з напрямку "Здоров’я нації та екологія” Олександр Мостипан.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

Літня школа для журналісток / журналістів із заходу України ''Гендерний погляд-2010'', 19-22 червня 2010 року
Запрошуються молоді практикуючі журналісти із заходу України: із Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.
Категория: Закарпаття21.05.2010| | Комментарии (0)

Закарпаття: На Синевирському озері живе ...Бен Ладен!Юрій Скира з дружиною проживають за кількасот метрів від Синевирського озера, яке щодня відвідують численні мандрівники. Дід закоханий у цей природний об’єкт, про який може розповідати годинами.
Колись він працював на туристичній базі поблизу Морського Ока, частенько охороняв цей природний об’єкт від несвідомих відвідувачів, котрі то сміття викинуть у воду, то багаття розведуть у забороненому місці, то вудку закинуть, щоб браконьєрським способом здобути цінну синевирську форель…
Категория: Закарпаття21.05.2010| | Комментарии (0)

Школа Влади - УжгородВ Карпатському біосферному заповіднику (Рахівський район) відбулося виїзне засідання Закарпатської обласної експертної ради Уряду Змін за темою "Чисте довкілля”. Обговорити проблеми екології та проекти, розроблені учасниками крайової "Школи влади”, зібралися експерти, науковці, члени місцевого еко-загону, голови осередків, партійці обласної організації "Фронт змін”. Захід пройшов за участі експерта Уряду Змін за напрямком "Здоров’я нації та екологія”, радника лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка Олександра Мостіпана, експерта Львівського обласного Уряду Змін Миколи Кадикала, а також директора Карпатського біосферного заповідника, академіка Академії  Екології України, доктора біологічних наук, професора Федора Гамора
Категория: Закарпаття20.05.2010| | Комментарии (0)

1 2 3 ... 8 9 »