Главная » 2009 » Ноябрь » 25
митницяЗгідно з наказом Голови Державної митної служби України з 25 листопада 2009 року призначено начальником Ужгородської митниці Сергія Леонідовича БУХАНЕВИЧА.

Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в прес-центрі Ужгородської митниці.

До цього 44-річний закарпатець очолював митний пост "Мукачево", підпорядкований цій митній установі. Свою кар’єру С.Буханевич розпочав 1992 року інспектором Чопської митниці.
 
Попередній в.о.начальника Ужгородської митниці – Безсмертний Ігор Іванович, наказом Голови Державної служби України переведений на посаду заступника начальника Львівської митниці-начальника митного поста "Мостиська".
Категория: Ужгород25.11.2009| | Комментарии (0)

СиневирЗа ініціативи управління екології видано розпорядження Закарпатської облдержадміністрації "Про розширення території Карпатського біосферного заповідника" та "Про розширення території Національного природного парку "Синевир".

Робота над збільшенням площі природоохоронних об’єктів тривала понад 4 роки. В результаті – територію КБЗ буде розширено на 7508,8 га, а НПП "Сиревир” – на 2304 га, повідомили PRESS-КАРПАТ в прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.

Категория: Закарпаття25.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що його програма «Новий курс» - це не піар-технологія, а «стратегічний шлях розвитку країни, моя особиста ціль та місія в цьому світі». «Я хочу це реалізувати, незалежно від результатів виборів», - заявив він у вівторок на прес-конференції у Дніпропетровську.

За словами політика, він йде на вибори не для того, щоб отримати ще один пост: «Я перед собою ставлю саме історичні цілі. Для мене ця програма – це не піар-технологія. Тому ви у ній не побачили обіцянок, що «життя буде покращене завтра вранці», що всім все збільшимо, і всім, кому не додали, додамо».
Категория: вибори 201025.11.2009| | Комментарии (0)

химикатыКак сообщили кореспонденту PRESS-КАРПАТ в пресс-службе Государственного управления охраны окружающей природной среды в Закарпатской области, Иршавский район полностью очистили от ядохимикатов: автомобиль с 35 тоннами непригодных ядохимикатов отправился в Швецию, где утилизируют наши пестициды.
Категория: Закарпаття25.11.2009| | Комментарии (0)