Главная » вибори 2010
Лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк заявляє, що за гроші українських платників податків керівництво уряду користується чартерними літаками фактично для агітаційних поїздок у регіони.
Категория: вибори 201021.10.2010| | Комментарии (0)

У Києві біля будівлі Вищого адміністративного суду України, де сьогодні розглядатиметься позов прем’єр-міністра, кандидата у президенти Юлії ТИМОШЕНКО до Центральної виборчої комісії, перебувають близько 500 прихильників лідера Партії регіонів Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, на вулиці Московській, де розташований ВАСУ, починаючи майже від підземного переходу зі станції метро «Арсенальна», вздовж тротуарів з обох боків встановлено металеві паркани, за якими на проїжджій частині вишикувались бійці Внутрішніх військ МВС.

Категория: вибори 201019.02.2010| | Комментарии (0)

Міністерство закордонних справ України вчора розіслало ноти лідерам іноземних держав щодо інавгурації новообраного Президента України 25 лютого.
Категория: вибори 201018.02.2010| | Комментарии (0)

Центризбирком не спешил с обнародованием окончательных результатов выборов – просто все было готово к 14 февраля

В воскресенье Центральная избирательная комиссия объявила результаты выборов Президента Украины. В официальных изданиях – «Голосе Украины» и «Урядовом курьере» - были опубликованы соответствующие сообщения. Спустя три дня, 17 февраля, Высший административный суд Украины открыл производство по иску экс-кандидата в президенты Юлии Тимошенко к ЦИК об обжаловании результатов выборов.

Категория: вибори 201018.02.2010| | Комментарии (0)

За оперативними даними Центральної виборчої комісії, згідно з результатами опрацювання 94,83% протоколів, за кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА проголосували 48,23% виборців, за Юлію ТИМОШЕНКО - 46,14%.
Категория: вибори 201008.02.2010| | Комментарии (0)

В Киеве на избирательном участке №20, где будет голосовать кандидат на пост Президента Виктор Янукович, несколько активисток радикального феминистского движения обнажились по пояс, пишет УНИАН.

В 9 часов утра пять девушек зашли на территорию избирательного участка, сняли одежду и стали выкрикивать свои требования, суть которых заключалась в том, что «политики не должны насиловать страну».

В настоящее время девушек вывели с территории избирательного участка работники милиции.

Одна из участниц акции, Александра Шевченко, сказала что таким образом девушки решили выразить свой протест против происходящего в стране.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Сьогодні під час голосування на виборчій дільниці № 3 територіального виборчого округу № 118 у Львові було зафіксовано видачу бюлетенів без підпису члена дільничної комісії.

Як повідомив УНІАН заступник керівника обласного виборчого штабу БЮТ Андрій БОЛКУН, до них звернувся виборець М.ПОПИК, який повідомив, що сьогодні зранку під час голосування на виборчій дільниці № 3 (СШ № 80, вул. Героїв Крут, 27) він отримав бюлетень для голосування без підпису члена дільничної комісії. М.ПОПИК звернув увагу члена ДВК, що це є порушенням закону і змусив відповідального працівника комісії підписати бюлетень та поставити своє прізвище.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Голосування виборців вдома під час повторного голосування на виборах Президента може бути лише у присутності членів дільничних виборчих комісій від обох кандидатів на пост глави держави.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Центральної виборчої комісії.


Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

В Донецкой области с частными визитами находятся около 300 граждан Грузии, заявил глава Донецкого облсовета Анатолий Близнюк.

Как сказал он на пресс-конференции в Донецке в субботу, это те же граждане, которые пытались вмешиваться в избирательный процесс во время 1-го тура выборов президента Украины.

«Мы слышали разные мнения - есть грузины, нет грузин. Есть грузины. До трехсот человек. Но они здесь не имеют никаких документов. Один приехал в гости, другой - к сестре, третий - еще к кому-то...», - отметил Близнюк.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Вчера под ЦИКом было немноголюдно, но уже сегодня возле здания появятся кордоны внутренних войск.О намерениях гаранта Конституции обеспечить спокойную работу членов ЦИК, выставив бойцов внутренних войск по всему внешнему периметру здания, стало известно вчера в полдень. Не теряя времени, корреспонденты «КП» тут же выехали на место, чтобы своими глазами увидеть, как люди в военной форме берут сей, без преувеличения, стратегический объект в плотное кольцо.

Однако вплоть до позднего вечера обстановка вокруг Центризбиркома ничем не отличалась от той, что царила тут все предыдущие дни. Дежурный «караул» приверженцев одной из политсил все так же лениво курил и прохаживался взад-вперед вдоль ряда палаток.

Категория: вибори 201006.02.2010| | Комментарии (0)

На днях были официально обнародованы данные о том, сколько денег потратили кандидаты в президенты в первом туре выборов. «Известия в Украине» решила посчитать, во сколько каждому участнику президентской гонки обошелся каждый голос их избирателя, и составить рейтинг самых бесполезно истраченных кандидатами денег.
Категория: вибори 201005.02.2010| | Комментарии (0)

Шановні співвітчизники!
7 лютого відбудеться другий тур виборів Глави нашої держави. Це – важлива суспільна подія, адже від того, хто очолюватиме нашу країну в наступні роки, значною мірою залежатиме майбутнє і суспільства, і кожного громадянина.
Категория: вибори 201005.02.2010| | Комментарии (0)

(Мовою оригіналу)

Заявление Межрегионального объединения "Румынское Сообщество Украины" в связи с распространением сторонниками БЮТ провокационной информации

Исполнительный Секретариат МО "Румынское Сообщество Украины", коллективными членами которого являются 24 организации Черновицкой, Закарпатской, Одесской областей, Автономной Республики Крим, г. Киев и г. Севастополь, сообщает о том, что по результатам первого тура выборов в румыноязычных селах победил Виктор Федорович Янукович.
Категория: вибори 201030.01.2010| | Комментарии (0)

Роберт БровдиПосле любых выборов  наступает традиционная пора подведения итогов. Не стал исключением из этого правила и состоявшийся 17 января первый тур президентских выборов. Как всегда, наиболее ожидаемыми и востребованными являются отзывы и оценки лидеров электоральных симпатий. Руководитель областной организации партии "Фронт Перемен" Роберт Бровди был едва ли не первым, кто поделился с журналистами своими мыслями и наблюдениями по поводу голосования буквально за час до его окончания. Правда, тогда еще результаты волеизъявления избирателей были неизвестны. Наша следующая беседа с ним состоялась уже после официального объявления итогов первого тура.
Категория: вибори 201026.01.2010| | Комментарии (0)

«Телекритика» 26-01-2010

Підсумки виборчої кампанії (до першого туру): хто з кандидатів найбільше й найменше замовляв, які канали найбільше й найменше продавались

Попередні підсумки моніторингу замовних матеріалів було підбито напередодні виборів у матеріалі «Засоби масової агітації». Сьогодні ми пропонуємо вам повніший аналіз та статистику появи матеріалів, що містять ознаки замовності, та матеріалів із іншими порушеннями професійних стандартів інформаційної журналістики, в новинах всеукраїнських телеканалів.

Категория: вибори 201026.01.2010| | Комментарии (0)

Перший тур президентських виборів закономірно став головною темою країни впродовж цього тижня. Кількість повідомлень та коментарів про його результати на загальнодержавному рівні, звільняє від необхідності повторювати загальновідомі факти. А значить є нагода детальніше проаналізувати деякі підсумки голосування крізь призму регіональної політичної дійсності.
Категория: вибори 201020.01.2010| | Комментарии (0)

Тимошенко потеряла один голос в ЦИК. Рада уволила Писаренко

Новую кандидатуру должен подать президент.

Верховная Рада уволила члена ЦИК Анатолия Писаренко, который достиг пенсионного возраста. За это проголосовали 240 надрепов. Новую кандидатуру должен внести президент Виктор Ющенко. Спикер Владимир Литвин попросил его сделать это сегодня.

Анатолий Писаренко был избран в ЦИК по квоте НУНС, но фактически поддерживал БЮТ.

Напомним, ранее Литвин заявлял, что новой кандидатурой должен стать руководитель Секретариата фракции Блока Литвина Александр Осадчук, потому что сейчас у БЛ нет своего представителя в ЦИК.

Категория: вибори 201019.01.2010| | Комментарии (0)

Шановні закарпатці!
Учора відбувся перший тур президентських виборів.Роберт БровдиОбіцянки влади зробити їх чесними, вільними і прозорими не справдились. Нас знову повели по старому, недоброму колу. Починаючи з безладу у списках виборців та організації голосування і закінчуючи спробами спотворити волевиявлення. На жаль, вкотре не обійшлося без маніпуляцій, підкупу і тиску. Однак, незважаючи ні на що, вибір зроблено! З ним і йдемо у завтрашній день.
    Висловлюю вдячність і повагу всім, хто прийшов на виборчі дільниці і віддав свій голос за Арсенія Яценюка. Усім, хто не піддався на провокації, бруд і обман. Хто довірив майбутнє країни політику нової формації. За результатами президентських перегонів на Закарпатті А.Яценюк увійшов у трійку лідерів, отримавши понад 10% голосів виборців
    Нехай сьогодні це не повна перемога. Але вже перший, впевнений крок до неї. Запевняю - жоден голос, відданий за нашу політичну команду, не пропаде. Не буде зраджений чи змарнований. Це наша найбільша цінність і відповідальність!
    Відтепер ми однодумці і партнери. Разом з Вами ми розпочнемо змінювати на краще наш край і нашу державу. Знаю, нам вистачить сил, терпіння і мудрості на цьому шляху.
    Впевнений - попереду наші найбільші спільні перемоги!
Категория: вибори 201018.01.2010| | Комментарии (0)

На ужгородську виборчу дільницю №37 голова Закарпатської обласної організації "Фронт змін” Роберт Бровді з”явився сьогодні по обіді у гарному настрої з дружиною і двома синами. Після голосування зізнався журналістам, що віддав свій голос Арсенію Яценюку, який, на його думку, зуміє провести в країні позитивні зміни
    "Фронт змін” на Закарпатті уважно спостерігає за виборчим процесом, робить підрахунок тих, хто голосує, фіксує та документує порушення, які мають місце на багатьох дільницях, й надає інформацію до відповідних органів.
Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

Разные языки звучат на избирательных участках в областном центре Закарпатья
Разные языки звучат на избирательных участках в областном центре Закарпатья

Многоязычие царит на избирательном участке N38 в городе Ужгороде: здесь можна услышать украинскую, венгерскую, словацкую, цыганскую речь... Ведь областной центр Закарпатья - город полиэтнический, где проживают представители 70 национальностей. Сегодня они выбирают Президента, который вызывал бы доверие во всех национальных меньшинств Украины.

На упомянутом участке голосует и интернациональная семья пенсионеров Постолаки - бывший журналист румын Андрей Федорович и учительница английского языка Калина Николаевна /кстати, член участковой избирательной комиссии). Ее муж мог воспользоваться правом голосования дома, поскольку давно и серьезно болен. Но господин Андрей отказался от этой привилегии: чтобы не было лишних подозрений и разговоров...


Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

На избирательный участок №16 (Печерский район г. Киева)  лидер «Фронту змін» прибыл с  получасовым опозданием. Хотя толпа журналистов ждала его к 11 утра. Арсений Яценюк приехал на черном Land Rover, и сидел на переднем сиденье, возле водителя. Когда вышел, галантно открыл дверцу и подал руку своей супруге Терезии.
Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

Пам’ятка журналістам у "ДЕНЬ ВИБОРІВ 2010”:


Для присутності на виборчих дільницях журналісту потрібно мати при собі:

Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

На президентський пост претендують 18 кандидатів – Віктор ЮЩЕНКО, Юлія ТИМОШЕНКО, Віктор ЯНУКОВИЧ, Арсеній ЯЦЕНЮК, Сергій ТІГІПКО, Володимир ЛИТВИН, Олександр МОРОЗ, Петро СИМОНЕНКО, Анатолій ГРИЦЕНКО, Юрій КОСТЕНКО, Інна БОГОСЛОВСЬКА, Олег ТЯГНИБОК, Людмила СУПРУН, Сергій РАТУШНЯК, Олег РЯБОКОНЬ, Олександр ПАБАТ, Михайло БРОДСЬКИЙ та Василь ПРОТИВСІХ.
Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

На час проведення виборів Президента Генеральний прокурор України Олександр МЕДВЕДЬКО встановив чергування своїх підлеглих.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Генпрокуратури, чергування здійснюватимуться у період проведення першого та другого турів виборів 16-17 січня та 6-7 лютого 2010 року з метою оперативного вирішення невідкладних питань прокурорсько-слідчої діяльності, своєчасного та ефективного реагування на факти порушень законодавства про вибори, конституційних виборчих прав громадян та виїзду на місця надзвичайних подій.

Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

В Донецк грузины прибыли чартерными рейсами. Они якобы зафрахтовали самолеты, чтобы встретиться со знакомыми по переписке украинками. И как-то случайно это произошло накануне выборов президента Украины.

Каждый день - новые обстоятельства в истории с гражданами Грузии, которые хотели быть наблюдателями. За последние сутки их прибыло в Донецк около тысячи. Напомним, на этой неделе ЦИК отказала грузинам в регистрации наблюдателями. Комиссию, в частности, смутило слишком большое количество визитеров из Грузии - две тысячи человек. В то время как со всего мира зарегистрировано около 3 с половиной тысяч. Представители Грузии обратились в суд, и тот постановил - грузинских граждан зарегистрировать. Но Центризбирком это решение опротестовал. Пока рассматривают апелляцию, Донецк принимает гостей из кавказской страны.

Категория: вибори 201017.01.2010| | Комментарии (0)

17 січня відбудуться вибори президента України. Нагадуємо громадянам України, які мають право голосу, як зробити свій вибір.

У неділю, 17 січня, виборчі дільниці відкриються о 8:00 і без перерв працюватимуть до 20:00.

У виборах президента України мають право брати участь громадяни України, яким на день голосування виповнилося 18 років. Проведення активної агітації та розповсюдження політичної реклами в день виборів забороняється.

Кожен виборець має один голос. Виборець може використати свій голос лише на тій ділянці, в якій його включено до списку виборців. Дізнатися адресу своєї виборчої дільниці можна на сайті Центрвиборчкому в розділі Виборчі округи.

Категория: вибори 201016.01.2010| | Комментарии (0)

Роберт БровдиСегодня состоялось селекторное совещание между лидером "Фронта перемен" Арсением Яценюком и представителями областных ячеек партии. "Фронтовики" подвели итоги 2009 года и проверили готовность партийцев на местах к предстоящим выборам.
Арсений Яценюк подчеркнул, что он уверен в своей победе. Страну изменить возможно, если поверить в свои силы.
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Роберт Бровді Наступил новый год. Если для большинства из нас первые его недели пронеслись в веселых беззаботных хлопотах и празднованиях, то политикам в это время отдыхать не пришлось. Подготовка к выборам - горячая пора и решающее время, когда необходимо приложить максимум усилий, чтобы показать достойный результат. Наш разговор с человеком, для которого вопрос политических амбиций еще год назад не стоял вообще. Однако уже сегодня возглавляемая Робертом Бровди на Закарпатье областная организация партии «Фронт перемен» не только качественно вошла в краевой политикум, но и стала сильным конкурентом уже существующим политическим субъектам. Выборы 17 января для «Фронта перемен» только первый экзамен. Ведь впереди - еще много замыслов и дел. Каким выдался прошедший год, о дальнейших планах и перспективах (личных и команды в целом), в нашем интервью с Робертом Бровди.
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Голова Житомирської облдержадміністарції Юрій ЗАБЕЛА не виключає можливості зриву виборів через їх слабке фінансування.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ЗАБЕЛА заявив сьогодні на нараді у Житомирській ОДА з питань проведення виборів 17 січня у Житомирській області.

«Ситуація складна передусім через те, що сьогодні є проблема нормального фінансування виборів», – зазначив Ю.ЗАБЕЛА.

«Уряд до цього часу стовідсотково не профінансував вибори... Це веде до того, що вибори будуть проводитися у дуже тяжких виборчих умовах, і можливий навіть зрив виборів, оскільки люди працювати безкоштовно не хочуть, і, мабуть, не будуть», – додав він.

Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

У Донецькій області є випадки підкупу директорів шкіл на підтримку Віктора Януковича на президентських виборах.

Про це повідомили у прес-службі Донецького обласного виборчого штабу президента Віктора Ющенка з посиланням на членів дільничної виборчої комісії Новоазовського району Донецької області.

Згідно з повідомленням, одна із співробітниць відділу освіти Старобешівської райдержадміністрації обіцяла директорам загальноосвітніх шкіл грошову винагороду в розмірі 200 дол. за підтримку Януковича на виборах.

За словами членів комісії, 29 грудня 2009 року в місті Старобешеве на зборах працівників освіти співробітниця відділу освіти, яка є також депутатом Донецької облради від ПР, переконувала присутніх забезпечити 17 січня підтримку Януковичу на президентських виборах.

Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Якщо Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко не на словах, а на ділі хочуть, щоб Україна відбулася, якщо дійсно переживають за долю країни, вони повинні зняти свої кандидатури на користь нового президента. Про це заявив кандидат на пост Президента України, лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк у четвер в ефірі радіостанції «Ера FM».
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк на посту президента захищатиме право власності в Україні, але при цьому відокремить бізнес від політики. Про це він сказав в ефірі програми «Шустер Live» на телеканалі «Україна».
Арсеній Яценюк підкреслив, що не буде проводити націоналізацію. «Я нічого ні в кого не збираюся відбирати. Це Тимошенко в 2005 році оголосила список підприємств, що буде націоналізований. Начебто б гарна ідея – віддати все народові, тільки чомусь весь цей «народ» мав бути з Блоку Юлії Тимошенко», - сказав політик.
Категория: вибори 201013.01.2010| | Комментарии (0)

вибориДержавну владу в Україні узурпували кілька людей. Вони керують парламентом, розпоряджаються судами, володіють підприємствами і величезними маєтками. Вони зацікавлені у збереженні своєї влади і впливу для того, щоб і далі ділити бюджет і залишки державної власності. Центром корупції є Верховна Рада України. Фактично наш парламент – це політична надбудова, що органічно доповнює клановоолігархічну систему управління країною.
Арсеній Яценюк пропонує: Розпустити нинішній парламент і провести дострокові вибори на основі відкритих списків. Це дасть змогу сформувати вищий законодавчий орган згідно з реальним волевиявленням громадян, а не за рішенням партійних вождів та їхніх спонсорів, які формують депутатські списки за закритою системою.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

освітаПостійні реформи, які проводяться в українській середній та вищій школі, призвели до знищення самої системи освіти. Українські вузи плодять армію безробітних. При цьому виникла прірва між рівнями освіти, яку отримують діти з бідних і багатих сімей. По суті, в Україні формується кастове суспільство, в якому поділ на «верхи» і «низи» починається вже з дитячого садка.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

здоров’яКожен, хто хоч раз був у лікарні, знає, що українська медицина перетворилася на комерцію. Це головна проблема нашої охорони здоров'я. Отримання якісних медичних послуг залежить від того, чи може пацієнт за них заплатити. Тому не дивно, що в Україні зростає смертність і зменшується середня тривалість життя. Зупинити цю загрозливу тенденцію може лише повернення до високих стандартів державної системи охорони здоров'я. Так, медицина не всесильна і здебільшого здоров'я людей залежить від них самих: треба правильно харчуватися, дотримуватися режиму дня, бути фізично активним, відмовитися від шкідливих звичок. Але ж для того, щоб здоровий спосіб життя став нормою, його потрібно пропагувати, буквально вбивати в голову зі шкільної лави. Крім того, є речі, які може забезпечити тільки держава. Повинен бути контроль за якістю води та продуктів харчування, станом екології, потрібно гарантувати безпеку на дорогах.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

арміяЦілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет може забезпечити лише сильна українська армія. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тим більше це актуально сьогодні, оскільки світову кризу загострює суперництво держав. Не виключено, що переділ сфер впливу супроводжуватиметься збройними конфліктами в різних точках планети.При цьому ми абсолютно не готові до нової міжнародної ситуації. Українську армію доведено до повної деградації. Вона просто не здатна виконувати бойові завдання. Якщо політика держави щодо армії не зміниться, існування незалежної України в сучасних кордонах буде неможливим.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

селоСільське господарство перебуває нині в найбільш скрутному становищі. Держава фактично усунулася від вирішення аграрних проблем. На селі катастрофічний рівень безробіття – і зрозуміло чому. Варто лише подивитися на руїни цукрових заводів, консервних комбінатів, тепличних господарств і тваринницьких ферм, які є практично в кожному селі. При цьому Україна закуповує аргентинське м'ясо, польське сало, бразильський цукор, турецькі овочі та фрукти, хоча раніше ми повністю забезпечували себе продовольством. Якщо сьогодні щось трапиться з імпортом, ми буквально можемо померти з голоду. Здавалося б, все має бути навпаки. Адже наша країна має родючі землі, розташована у сприятливих кліматичних умовах і вигідних географічних координатах. Ми можемо не тільки забезпечити країну продуктами харчування, а й вийти на зовнішні ринки продовольства. Україна була і реально здатна знову стати житницею Європи. Однак для цього потрібна цілеспрямована державна політика в аграрному секторі.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

індустріалізаціяЛідер «Фронту Змін» - це єдиний кандидат на пост президента, в якого є власний проект розвитку України.
Чому потрібна нова індустріалізація?
Ми маємо усвідомлювати те, що за роки незалежності в нашій країні активно будувалися лише особняки державних чиновників і бізнес-
менів. За вісімнадцять років у країні не з'явилося жодного великого заводу. Все, що у нас є з промислових потужностей, – це ще радянський спадок, нині вже сильно зношений. Ми, українці, за інерцією продовжуємо вірити, що наша країна є потужною індустріальною державою.
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкПід кінець виборчої кампанії вже зрозуміло,що реально прохідних претендентів усього троє.Це Віктор Янукович, Юлія Тимошенко й Арсеній Яценюк. Із першими двома ми добре знайомі. Він і Вона по два рази займали посаду прем’єр-міністра, мали змогу проявити себе і наочно продемонстрували свій проект України. Власне, це та Україна, яку ми маємо зараз.Це Україна, влада в якій поділена між олігархічними кланами. Про те, яке майбутнє чекає таку Україну, краще не замислюватися. Адже тоді стане очевидним, що наша країна падає у прірву. Якщо замислитися, то неможливо ігнорувати руйнування всіх основ держави – від економіки до моралі
Категория: вибори 201010.01.2010| | Комментарии (0)

Виктор ЛущакНаша цель – донести людям правду об истинном состоянии дел, а не сладкую ложь о том, что они хотят услышать
—Виктор расскажите немного о себе.
Родился в Житомирской области, в семье врача и учительницы. В 1991 году вместе с родителями переехал в Ужгород. В 1997г. закончил Ужгородскую гимназию. Поступил на юридический факультет УжНУ. По окончании университета прошел курс обучения по програме подготовки специалистов в сфере продажи государственного имущества в процесе приватизации в Международном Институте Бизнеса, при фонде Госимущества. Позднее прошел обучение по програме для высшего управленческого состава «Develop your business», организованный «IFL at Stockholm school of economics» совместно с Бизнес школой Львовского института менеджмента. Занимался предпринимательской деятельностю. В 2006 году получил лицензию на занятие адвокатской деятельностю. В том же году создал фирму по предоставлению юридических услуг ООО „Юридически консалтинговая компания „Приоритет”. С весны текущего года интенсивно занимаюсь политикой.
Категория: вибори 201031.12.2009| | Комментарии (0)

Арсений яценюкБудет ли Украина такой, на которую каждый из нас надеется? Есть ли будущее у нас и наших семей?

Арсений Яценюк предлагает не сладкие обещания, которые хочется слышать и которыми щедро посыпают большинство политиков. Лидер «Фронта перемен» идет на выборы с 4-мя целями, которые изменят Украину и помогут ей состояться как государство:

Категория: вибори 201030.12.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкМинулого  тижня у зв’язку  з перенесенням візиту кандидата в Президенти Арсенія Яценюка  до Ужгорода серед  інших запланованих заходів  не відбулося  і його спілкування з представниками крайових ЗМІ. Однак, дізнатися про думки і позиції  лідера «Фронту Змін» щодо ключових питань президентської кампанії через призму нашої регіональної специфіки все-таки вдалося. Незважаючи на щільний графік передвиборчих поїздок, Арсеній Петрович знайшов час аби без зволікань відповісти на питання, які цікавлять закарпатських журналістів.
Категория: вибори 201026.12.2009| | Комментарии (0)

Кандидат на пост президента Украины Арсений Яценюк считает, что раздувание междунациональной вражды в Украине серьезно навредило имиджу Украины в мире, передает Фокус.

В частности на пресс-конференции в Ровно политик заявил, что антисемитскую тему использовали в качестве политическую технологию для снижения его рейтинга, но «дело не в Яценюке, дело - в авторитете государства».

Категория: вибори 201025.12.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк вважає, що Київ повинен максимально відстоювати свої інтереси під час перегорів стосовно зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це він сказав на зустрічі з представниками торгівельних і виробничих галузей економіки Україні в понеділок, 21 грудня в Києві.

Він нагадав, що згідно з протоколом, підписаним із ЄС в рамках вступу до Всесвітньої торгової організації, Україна отримала дуже невигідні умови. «Протокол з Європейським Союзом підписувався тільки з політичною мотивацією - щоб сказали, що при цьому міністрі й цьому прем’єрі ми досягли згоди з Європейським Союзом», - зазначив він.
Категория: вибори 201022.12.2009| | Комментарии (0)

Кандидат в президенты от СПУ Александр Мороз считает левый блок группой поддержки лидера КПУ Петра Симоненко.
Категория: вибори 201012.12.2009| | Комментарии (0)

1 2 3 4 »