Главная » 2009 » Ноябрь » 18 » Астаф‘єва не піде на груповуху, а з жінкою вже спала
10:46
Астаф‘єва не піде на груповуху, а з жінкою вже спала
Солістки гурту "NikitA" Даша Астаф‘єва та Юлія Кавтарадзе і на сцені з себе скромниць не корчать. Але від деяких інтерв‘ю та фотосесій цих двох "секс-хижачок" щелепа може опуститися ледь не до підлоги.

Нещодавно протеже продюсера Юрія Нікітіна розповіли "Жизни" про свій перший секс, табу та свою сексуальну орієнтацію.

Зокрема, Астаф‘єва зізналася, що статеве життя розпочала у 17 років: "І свій перший раз я запам‘ятала назавжди. Мій хлопець був старший за мене і це були найтриваліші та найсерйозніші мої стосунки".

Так само і Кавтарадзе вперше переспала з хлопцем у тому ж віці.

"NikitA" Даша Астаф‘єва та Юлія Кавтарадзе розповіли про перший раз

"Причому хлопець готувався, щоб все було гарно. Спершу вечеря, потім прогулянка... Найголовніше, що я ні про що не жалкую, це справді було чарівно", - запевняє Юля.

При цьому співачкам, судячи з їхніх розповідей, пощастило не зазнати на цьому фронті розчарувань.

"Мені пощастило у цьому плані. Мої партнери були досвідчені та знали що і як робити. Тим більше, що мене завжди кохали і я кохала", - каже Даша

"Якщо мені щось і не подобалося, то я брала ініціативу у свої руки. Тоді вже хлопець розумів, як і що мені подобається", - у свою чергу ділиться її колега по дуету.

 Інколи Юлі доводилося брати ініціативу в свої руки

Та й табу у співачок в сексі немає. Хіба що одне - коли людей забагато...

"Ні, я у сексі дуже розкута людина. І люблю багато речей. Єдина заборона - це груповий секс", - заявляє Астаф‘єва.

"Я - жахлива власниця. Тому груповий секс для мене - табу. Але в іншому у сексі не може бути жодних заборон", - одразу вторить їй молода матуся Кавтарадзе.

 Юля і Даша утримуються лише від групового сексу. Все інше - на здоров'я

Окрім того, Даша зробила інтимне зізнання - вона мала секс з жінкою:

"Так, одного разу я пробувала. У мене закохалася дівчина. Вона дуже сексуальна, і я погодилася. Але повірте мені - це не порівняти із сексом з чоловіком. Так, дівчина ніжніша і знає, як зробити добре. Але я все ж таки нормальної орієнтації, і мене збуджують чоловіки. Тому вдруге в мене сексу з дівчиною не буде".

Водночас у Юлі, як вона запевняє, такого досвіду не було. Хоча вона й визнає, що цілувалася з дівчатами. Проте, як каже жінка, за межі пристрасних поцілунків все це не виходило.

  Астаф‘єва мала гомосексуальний контакт
 А Кавтарадзе лише балувалася поцілунками

А напружуватися і шукати загадкові місця для того, щоб спокусити там Дашу чи Юлю, схоже, і не варто. Адже обидві красуні Нікітіна готові кохатися будь-де.

"Ой, я секс люблю всюди. Це може бути будь-де. Мені байдуже. Я спробувала вже у багатьох місцях. Я люблю різноманіття", - зізнається Даша.

"Я теж кохалася у багатьох місцях. Їх і не перерахувати так просто. Мабуть, немає таких місць, де б я це не спробувала", - каже Кавтарадзе.

Як розповіли дівчата, до якихось особливих хитрощів, спокушаючи чоловіка, вони не вдаються. Даша впевнена, що їй взагалі достатньо на хлопця просто глянути.

"Мені здається, що у мене потужна сексуальна енергетика. І дивлячись на мене хлопець вже збуджується, тому я навмисно нічого для цього не роблю", - запевняє Астаф‘єва.

 Даша вкладає чоловіків штабелями одним поглядом

Аналогічно й у Юлі: "Просто інколи сяду красиво чи пройдуся. Я думаю, що коли почуття щирі, то нічого не треба робити для того, щоб його збудити. Дівчина для свого хлопця й так завжди має бути бажаною та сексуальною".

Зневажають жінки й афродизіаками та секс-іграшками. А от до прелюдії ставляться шанобливо.

"Ну хто не любить ласки! Звісно, без цього ніяк. Але інколи хочеться, щоб секс був пристрасним, навіть грубуватим. Але без насилля", - зізнається Даша

"Я інколи настільки бажаю свого партнера, а він мене, що якось не до прелюдій. Але іноді, як і всім, хочеться просто ласки. Та найголовніше, щоб не перегнув палицю", - впевнена Юля.

 Юлі буває не до прелюдій

Щоб принести задоволення солісткам "NikitA", для чоловіків головне - не стрибати вище їхнього даху.

"Бути самим собою, а не намагатися вивернутися навиворіт. Тоді з‘являється дискомфорт. І найголовніше - усе має бути обопільним. А не гра в одні ворота", - пояснює цей тезис Даша.

Так само і Юля не любить, коли щось намагаються зробити вимушено, спеціально: "Потрібно просто віддатися почуттям і тоді все піде своїм ходом. А надто, кохана людина завжди знає, як принести задоволення своїй дівчині!"

 "NikitA" люблять невимушеність, щирість та пристрасть у сексі

Також стало відомо, що секс без зобов‘язань у душах артисток відштовхування не викликає .

"Я не засуджую, це нормально", - констатує Юля

"Я не проти, але вважаю, що для сексу між людьми має проскочити якась іскра, пристрасть", - додає Даша.

Ідеальний же секс у розумінні Астаф‘євої це коли віддаєшся цьому процесу повністю: "Коли тобі не хочеться, щоб цей процес закінчувався".

 

Кавтарадзе подругу підтримує: "Для мене так само. Пристрасть обов‘язково має бути між партнерами. Ідеальний секс - коли ти знаєш, що тебе кохають, коли на ранок ти прокидаєшся  поруч із коханою людиною і, згадуючи вчорашню ніч, хочеш, щоб вона знову повторилася".  

Фото Кассандри, "Бліка" та фото, надані прес-службою Mamamusic

Категория: світське життя | Просмотров: 791 | Добавил: foto-uzh | Теги: фотосесія, Юлія Кавтарадзе, Nikita, Даша Астаф‘єва | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]