Главная » Ужгород
Роберт Бровди

У цьому переконаний депутат обласної ради Роберт Бровді.

Останнім часом у крайових ЗМІ вкотре актуалізувалась тема Ужгородської дитячої залізниці. Воно і не дивно. Адже у розпал літніх канікул під прицільну увагу потрапляє кожен об'єкт дитячого дозвілля. А ще, черговий приїзд в область високопосадовців з Львівської залізниці дав чергову нагоду згадати про наболіле питання. Однак і цього разу несподіванок не сталося. Все пішло за звичним сценарієм. Львівська залізниця відверто натякнула, що ужгородська дитяча вузькоколійка їй не цікава й не потрібна. Влада міська та обласна на словах знову задекларували свої добрі наміри вирішити проблему. Але по суті – ніякої конкретики. Поговорили, поміркували і так…до наступного літа.

Категория: Ужгород29.07.2011| | Комментарии (30)

Ужгород-Фронт ЗмінТрадиційна акція, присвячена міжнародному Дню захисту дітей, проводилася вже в тринадцяте. Ініціаторами своєрідного флеш-мобу, що завжди проходить під гаслом "Ми такі, як всі”, виступив медико-соціальний реабілітаційний центр "Дорога життя” та інші міські організації, що опікуються дітьми з фізичними й розумовими недугами.  Цього року їх підтримав і Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”. Активісти організації забезпечили учасникам акції безпечну ходу, запросили для музичного супроводу оркестр й дарували всім дітям навколо незалежно від стану їх здоров’я повітряні кульки.

Категория: Ужгород02.06.2010| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінЗмагання пройшли цими вихідними на спортмайданчику ПТУ №6, що на Православній набережній в Ужгороді. Поспостерігати за силовим турніром зібралося багато вболівальників. За призові місця у турнірі боролися 10 учасників, на яких чекали непрості випробування: фермерська хода з балонами 2Х75 кг. (відстань 10 м. час 60 сек.), утримування на витягнутих руках ваги 12 кг. на максимальний час, перекидання 100-кілограмового колеса (10 обертів, час 90 сек.), підйом 4-х балонів вагою 75 кг. на платформу, перетягування автомобіля сидячи (вага 3000 кг., відстань 15м, час 60сек.)
Категория: Ужгород20.05.2010| | Комментарии (0)

Мощи ПантелеимонаЗ 29 квітня по 1 травня 2010 року

   З благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви в академічному храмі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія перебуватиме рака з часткою мощів святого великомученика і цілителя Пантелеімона.
   (Площа Театральна, 5-7, на території внутрішнього двору академії)
Категория: Ужгород29.04.2010| | Комментарии (0)

Ужгородская городская власть решила в конце полномочий обеспечить себе безбедное будущее в виде «шаровых» будок...«Сторона 1 ... передает, а Сторона 2 принимает в бесплатное пользование стационарную малую архитектурную форму (МАФ). Договор заключается на срок 10 (десять) лет».
Категория: Ужгород12.03.2010| | Комментарии (0)

Нумо хлопці - Фронт ЗмінВ  Ужгороді за підтримки «Фронту змін» пройшло свято, присвячене Міжнародному жіночому дню.
Учора ввечері в ужгородському Палаці дітей та юнацтва пройшло розважальне шоу "Нумо, хлопці!", яке за підтримки Закарпатської обласної організації «Фронт змін» організували Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят "Не понял", Кафедра туризму УжНУ, Туристичний інформаційний центр Закарпаття та Студентська республіка.
Категория: Ужгород08.03.2010| | Комментарии (0)

Фронт Змін - 8 березняЗакарпатські "фронтовики” вирішили додати святкового настрою жінкам, котрим 8 березня випало працювати на роботі. У рамках всеукраїнської акції «Кожна жінка – квітка» з самого ранку групи активістів організації у різних куточках міста і області вітали представниць прекрасної половини людства зі святом Весни. Спочатку ошелешеними виявилися офіціантки у кав”ярнях і кафе, котрі замість звичного ранкового замовлення кави чи чаю, отримали від активістів "Фронту змін” букет тюльпанів, листівку і ніжні слова привітання. У цей же час у зоні галантної чоловічої уваги опинилися продавщиці в магазинах, аптеках, відділеннях мобільного зв”язку і навіть хімчистці.

Категория: Ужгород08.03.2010| | Комментарии (0)

УжгородКожне місто по-своєму переживає зиму. Натомість зимовий Ужгород не вельми привабливий для туристів. Пішки ходити по вулицях з купами неприбраного брудного снігу важко, автівки ледве долають круті підйоми.У подруги, яка мешкає в малосімейному багатоквартирному будинку в центрі міста, вже кілька років немає опалення і гарячої води, і, як неважко здогадатися, в інших будинках також. Обігрівають невеличку квартирку електрокаміном. Відсутність опалення в українських містах і на півночі не дивина, але майже на кордоні з Євросоюзом, в обласному центрі...
Категория: Ужгород24.02.2010| | Комментарии (0)

Відтепер Ужгородський національний університети має "Спортивний літопис"Наприкінці минулого року видавництво Ужгородського національного університету «Говерла» видало ґрунтовне дослідження професора, завідувача кафедри фізичного виховання УжНУ Степана Михайловича «Спортивний літопис Ужгородського національного університету (1945-2008 рр.)».

Категория: Ужгород24.02.2010| | Комментарии (0)

Перевіряли працівники контрольно-ревізійного відділу міста Ужгорода
На виконання плану контрольно-ревізійної роботи працівники КРВ в м. Ужгороді провели планову ревізію фінансово–господарської діяльності в КП "Уж-тепло" м. Ужгорода". За результатами ревізії встановлено фінансових порушень на загальну суму 1 млн. 49 тис. грн., з них недоотримання доходів встановлено на суму 118 тис. грн., операції, що проведені з порушенням чинного законодавства, і які призвели до втрат, встановлені на суму 82,7 тис. грн. Операції, проведені всупереч чинному законодавству, що не призвели до втрат (у порушення тендерного законодавства) виявлені на суму 631 тис. грн. Інші порушення фінансово-господарської дисципліни виявлені на суму 41,2 тис. грн., упущені вигоди – на суму 23,6 тис. грн., непродуктивні (зайві) витрати – на суму 152,7 тис. грн.
Категория: Ужгород23.02.2010| | Комментарии (0)

Секстет, який усі чули, та не знають. «Man Sound» - в Ужгороді«Man Sound» – один із найвідоміших українських гуртів у світі, котрий виконує акапелло. В Україні ж про них не так багато й знають, оскільки цей жанр, на жаль, ще залишається так званим «неформатом».

Категория: Ужгород19.02.2010| | Комментарии (0)

Как сообщает корреспондент PRESS-КАРПАТ, сегодня, 13 февраля, в 12.00 в Ужгороде в Боздошском парке начался праздник проводов зимы "Ужгородская "Масленица-2010".
В программе на ужгородцев и гостей города ждут веселые развлечения, конкурсы, призы для смельчаков, что вылезут на столб, призы для детей, море блинов и мяса, а также сожжение чучела зимней "марі" и хорошее зимнее настроение!
Категория: Ужгород13.02.2010| | Комментарии (0)

ФеерКоординатор громадського руху на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил Юлії Тимошенко, депутат Ужгородської міської ради Павло Федака та довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора Януковича в ТВО № 69, депутат Ужгородської міської ради Віктор Феєр зустрілися з представниками ЗМІ в Ужгороді.

Категория: Ужгород11.02.2010| | Комментарии (0)

Ввечері по вулиці Об'їзній, що в селі Баранинці на Ужгородщині, горів магазин автозапчастин 54-річного приватного підприємця.

Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в   Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, пожежу ліквідували два відділення рятувальників, однак до їхнього прибуття вогонь встиг пошкодити частину матеріальних цінностей та стіни будівлі.

Категория: Ужгород10.02.2010| | Комментарии (0)

БобковКолишній перший заступник міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка Володимир Бобков прийняв рішення балотуватися на посаду міського голови на чергових місцевих виборах. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді."Я веду переговори з окремими політичним силами, щоб сформувати виборчий блок", – повідомив Володимир Бобков. За його словами, у свої симпатіях він зорієнтований швидше на "другу політичну хвилю", як от партія А.Яценюка, С.Тігіпка, А.Гриценка.
Категория: Ужгород09.02.2010| | Комментарии (0)

Ужгородцы скоро
Ужгородцы скоро "нагадают" своим депутатам дальнюю дорогу и казенный дом

Ужгородский мэр и депутаты спешат как можно быстрее раздерибанить остаток городских земель и все обьекты коммунального имущества . Об их намерениях свидетельствует сегодняшняя "горячая" сессия.

Сессию провела секретарь Ужгородского городского совета Юлиана Петровна Бедь в присутствии 40 депутатов. Наиболее болезненными и острыми вопросами сессии оказались продажа земли и чаши бассейна «Спартак». Сергей Ратушняк не удостоил своим присутствием собрание депутатов-кнопкодавов. Наверное, это было сделано преднамеренно, чтобы потом, когда изменится власть, господин Ратушняк смог с легкостью сказать: «Я никаких решений не принимал, ни за что — не голосовал, ничего — не подписывал. И, вообще, ко всему, что было принято и вынесено на повестку дня сессии, я отношения не имею, потому что даже не был на ней присутствующим». Такое частое отсутствие на сессиях неоднократно «освобождало» мэра от уголовной ответственности за совершенные должностные преступления.

Категория: Ужгород06.02.2010| | Комментарии (0)

В
Ужгороде жестоко изнасиловали и зверски убили
бомжа
В Ужгороде жестоко изнасиловали и зверски убили бомжа

Как мы сообщали ранее, в Ужгороде жестоко изнасиловали и зверски убили мужчину. Эта история случилась еще в сентябре 2009 года. О том, что эта была ужасная история, свидетельствовали выбитый зуб и часть оторванного уха, которые лежали возле трупа...

Соответствующий телефонный звонок поступил в дежурную часть Ужгородского управления ГУМВД Украины в Закарпатской области. Тревожное сообщение подняло на ноги едва не весь личный состав милиции областного центра. На место происшествия вскоре прибыли и.о.прокурора Ужгорода Андрей Малинич, первый заместитель начальника ГУМВД Василий Русин, начальник управления уголовного розыска Владимир Шелепец, эксперты, криминалисты и т.д. Работал здесь и кинолог Василий Иваничко со своим четвероногим питомцем Амуром. И именно эта умная овчарка сыграла решающую роль в установлении личности злоумышленника ...

Категория: Ужгород06.02.2010| | Комментарии (0)


Категория: Ужгород02.02.2010| | Комментарии (0)

Серед білого дня співробітники карного розшуку затримали на вулиці в Ужгороді для перевiрки 50-річного ранiше судимого місцевого мешканця. Колишній "зек" ніс у сумці 50 патронів калiбру 5,6 мм.

Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області, ще сім десятків набоїв до "мелкашки” виявила міліція під час огляду будинку 43-річного жителя іршавського села Загаття. Патрони дядько зберігав у кладовці. На запитання, звідки взяв, газда став запевняти правоохоронців, буцімто ці патрони калібру 5,6 мм. він знайшов пiд дошками даху, коли розбирав власну прибудову...
Категория: Ужгород27.01.2010| | Комментарии (0)

Мінеральну воду люди смакують охоче: хтось, аби вгамувати спрагу, хтось - щоб полікуватися. На щастя, Закарпаття природа цим багатством не обділила. Тому в наших магазинах пляшка мінералки значно дешевша, ніж в інших областях. Подорожуючи ж краєм, усяк може зупинитися біля якогось джерела й набрати собі живиці - скільки душа забажає.

Обласний центр Закарпаття теж має свою мінеральну воду. От тільки тепер мало хто про це знає, а знає на смак – і поготів. А колись навіть витали ідеї побудувати для робітників ужгородських заводів мінеральну оздоровницю.
Категория: Ужгород21.01.2010| | Комментарии (0)

Закарпатская коляда & Старый Новый Год в музее-кафе
Закарпатская коляда & Старый Новый Год в музее-кафе "Под Замком" ("Снек")

"Закарпатская коляда & Старый Новый Рук" — под таким названием в Ужгороде состоялись настоящие закарпатские вечерницы в музее-кафе «Под Замком» (более известном среди городской молодежи как «Снек»).

Организаторами культурных посиделок были Историко-реконструкционное общество «Ликицарские гуканы» и Союз Культурного обмена «МИТ ОSТ» (на самом деле под официозом спрятались два человека «не из села Ликицары» - Владислав Товтин, Владимир Гуцул и две девушки - Эдита Улман, Иванна Пекар. Обе организации не раз радовали Закарпатье своими проектами.

В настоящее время во Львове Олег Скрипка проводил также праздничные вечеринки, поэтому соблазн посетить их оставался, но в моем случае победил локальный патриотизм, ведь это первые официальные креативные Колядные посиделки для молодежи в Ужгороде.

Категория: Ужгород21.01.2010| | Комментарии (0)

В
Ужгороде новогодние елки
В Ужгороде новогодние елки "украшают" свалки

Елки, которые мы еще не так давно искали на рынках, сейчас начали украшать мусорные свалки. Оказывается, елки после Нового года влетают в копеечку городским службам, - чтобы их вывезти, надо выделить и отдельную машину, и отдельных рабочих.

Хотя, согласно стандартам, площадки для бытового мусора отнюдь не предназначены для складирования там елок. Однако коммунальщики понимают, что людям некуда девать елки, кроме как оставить около мусорных контейнеров.

С ужгородских свалок елки везут на пилораму, где переработают на опилки, из которых изготавливают брикеты для отопления. В других городах Закарпатья они окажутся на местных мусорных полигонах. Однако, оттуда желающие могут забрать их на дрова.

Категория: Ужгород21.01.2010| | Комментарии (0)

У ресторані Фанфан
Хотите окунуться в волшебную атмосферу Франции, ощутить пряные ароматы кухни, насладиться душевными мелодиями знаменитых шансонье, продегустировать шедевры французской кухни и француских вин?
Мы с огромным удовольствием поможем Вам сделать это, не покидая Вашего любимого ресторана "Фанфан"!
В этот день наша кухня снова порадует Вас изысканными блюдами и деликатесами.
Не забудьте, что правильно подобранное вино поможет полностью раскрыть вкус блюда.
А наш профессиональный сомелье поможет Вам с этим выбором. Вы сможете продегустировать такие вина как – Розе д’Анжу, Шато Фламан, Кольмар Гевюрцттраминер, Бушар Пуи – Фюиссе
Насладившись блюдами, каждый из гостей может сделать ответный комплимент шеф – повару: заполнив специальную анкету, Вы имеете возможность выразить свое мнение, оценить качество блюд, сочетание вкусов, способ подачи.
Категория: Ужгород16.01.2010| | Комментарии (0)

комунальні служби міста виявилися абсолютно не готовими

Зима вже традиційно прийшла до Ужгорода несподівано. Комунальні служби міста виявилися абсолютно не готовими до снігу та ожеледиці, хоча негоду прогнозували ще на вчора.
Через сніг та ожеледицю Ужгород о 18.30, коли всі люди роз’їжджаються додому з роботи, був практично паралізований: численні "пробки" на вулицях, які виникали так само через численні ДТП, фактично повністю зупинили рух у місті.
Наразі відомо про ДТП по вулиці Можайського, при виїзді з Ужгорода в бік Чопа, ДТП по вулиці Баб’яка неподалік супермаркету "Епіцентр", ще одна авто пригода на перехресті Грушевського та 8 Березня.
Серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася по вулиці Волошина поблизу податкової адміністрації: кажуть, там по бруківці буквально з’їхали одна на одну кілька автівок.
Цікаво, чи оговтаються комунальники бодай до завтра? Бо такими темпами, як нині, півміста в ДТП опиниться…

Категория: Ужгород17.12.2009| | Комментарии (0)

налоговаКак сообщает корреспонденту PRESS-КАРПАТ, вчера, 9 декабря, в г. Ужгороде состоялся кустовой семинар для налогоплательщиков областного центра Закарпатья, Ужгородского, Перечинского и Великоберезнянского районов на тему "Актуальные вопросы налогообложения юридических и физических лиц - субъектов хозяйствования».

Мероприятие уже традиционно организовала Государственная налоговая администрация в Закарпатской области совместно с территориальным отделением Ассоциации налогоплательщиков Украины и Закарпатской торгово-промышленной палатой.

Категория: Ужгород10.12.2009| | Комментарии (0)

LIONВчера в областном центре Закарпатье городе Ужгороде на улице Льва Толстого, 5, открылся новый современный торгово-офисный центр "Леон".

На 1-м этаже разместилась бутиковая зона (15 магазинов - брендовый женская и мужская одежда, аксессуары, золото, бижутерия, очки), филиал банка; на 2-м этаже - детский магазин, кафетерий-пиццерия.
На 3-м этаже находятся офис и общественная приемная Закарпасткой областной организации политической партии «ФРОНТ ПЕРЕМЕН».
4-й этаж заняла клиника пластической хирургии «ИПОНЕМА».
На 5-м и 6-м этаж разместился ночной клуб-бар «ПАНОРАМА».
Одна из фишек нового ТЦ — панорамный лифт.
Категория: Ужгород06.12.2009| | Комментарии (0)

Глава Закарпатской областной ячейки политической партии "Фронт Перемен" Роберт Бровди сказал напутственные слова участникам "Битвы фотографов-3", и обявил СТАРТ!!!
Роберт Бровди
Категория: Ужгород06.12.2009| | Комментарии (0)

волгаКак сообщает корреспондент PRESS-КАРПАТ, сегодня в Ужгороде взломали замки и обокрали легковой автомобиль ГАЗ-24 прямо под окнами у его владельца.
Сегодня рано утром в районе улицы Лермонтова сработала сигнализация в легковом автомобиле "Волга", припаркованном около дома.

Пока хозяин черной "Волги" выбежал на улицу, автомобильные воры уже скрылись. Как выяснилось, они без особого труда вскрыли багажник автомобиля и украли весь инструмент на общую сумму около 2000 гривен.

Хозяин автомобиля ГАЗ-24 сразу же позвонил в милицию. Но милиция, у которой и без того хватает работы по городу, так и не выехала на место происшествия.

Категория: Ужгород30.11.2009| | Комментарии (0)

Ужгородських ліфтерів-аварійників викликають 120 разів за добуНайстаршому ужгородську ліфту – понад 32 роки

Ужгородських ліфтерів-аварійників викликають 120 разів за добу. Найстаршому ужгородську ліфту – понад 32 роки. Більшість ліфтів обласного центру через свій вік вимагають значних затрат на обслуговування, а 26 із них з жовтня залишаються нерухомими. Про це власкорові ЗІКу повідомив 25 листопада директор КП «Ужгородліфт» Сергій Сорока.

На ремонт одного ліфту необхідно 15 тисяч гривень, на модернізацію – 120 тисяч гривень. Новий ліфт коштує близько 200 тисяч гривень. «У Департаменті міського господарства Ужгородської міської ради нас запевнили, що необхідні кошти для відновлення 26 зупинених ліфтів надійдуть у 2010 році. Із зупинених на сьогодні ліфтів 17 уже завершили перший термін експлуатації», – розповів Сергій Сорока.

Категория: Ужгород26.11.2009| | Комментарии (0)

Мешканці Ужгорода з початку 2009 року заборгували теплопостачальному підприємству «Уж-тепло» близько 8 млн грн. Про це під час прес-конференції вчора, 25 листопада, повідомив директор Департаменту міського господарства Ужгорода Віктор Мартин.

Бюджетна сфера за газ та електроенергію жодних боргів не має, - повідомляє PRESS-КАРПАТ

Крім того, поінформував керівник міського господарства, місто недоотримало 2 млн грн від транспортного збору, оскільки техогляд, який зазвичай закінчується у серпні, МВС продовжило до 15 грудня. Для Ужгорода це значна сума, через ненадходження якої залишилося чимало не відремонтоваих доріг.

Категория: Ужгород26.11.2009| | Комментарии (0)

митницяЗгідно з наказом Голови Державної митної служби України з 25 листопада 2009 року призначено начальником Ужгородської митниці Сергія Леонідовича БУХАНЕВИЧА.

Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в прес-центрі Ужгородської митниці.

До цього 44-річний закарпатець очолював митний пост "Мукачево", підпорядкований цій митній установі. Свою кар’єру С.Буханевич розпочав 1992 року інспектором Чопської митниці.
 
Попередній в.о.начальника Ужгородської митниці – Безсмертний Ігор Іванович, наказом Голови Державної служби України переведений на посаду заступника начальника Львівської митниці-начальника митного поста "Мостиська".
Категория: Ужгород25.11.2009| | Комментарии (0)

УжгородУ 1970-х, до нової української ери, я приїхав до Ужгорода з Волині, щоб жити тут між гір і цікавих людей. З горами все вдалося. Та і з людьми... В університеті тоді корупція була розвинута слабо, а в народі про "вигідне депутатство" думав хіба маніяк.
Тому багато хто з молодих метикував не про кар’єру, а про потрясіння світу власними хорошими справами. Одним із таких був Юрій Клованич із Бороняви під Хустом. Я його називав Юра Чікер. Коли погляд його розкосих очей зупинявся на нижній частині тої чи іншої дівчини (а зупинявся він часто) — то він зазвичай говорив:
— Непогано було б почікірувати.
Категория: Ужгород06.11.2009| | Комментарии (0)

Останнім  часом в Україні, та й в усьому світі, дедалі інтенсивніше береться курс на енергозбереження, на розвиток інновацій у цій сфері. Все частіше про це заявляє Президент країни і його наближене оточення. Економити у будь-якому випадку доводиться, так як зростання вжитку енергії різко випереджає введення нових потужностей у електроенергетиці. Якщо не виправити цю диспропорцію, то про більш-менш серйозний ріст ВВП можна надовго забути. Оскільки електростанції, побудовані, в основному, у радянські роки, працюють на межі. І вже незабаром мова може  зайти про жорстоку енергетичну кризу.

Категория: Ужгород05.11.2009| | Комментарии (0)

конякСьогодні журналісти Закарпатського щорічного рейтингу "Лідер року" побувають на орендному підприємстві "Ужгородський коньячний завод".
Знайомити з роботою підприємства, Експертну Раду журналістів буде директор Володимир Гісем.
Виробництво закарпатських коньяків бере свій початок із створення цеху спиртокуріння Ужгородського винрадгоспу в селі Великі Лази, де 1959 року було вироблено і закладено в дубові бочки першу партію коньячного спирту. На базі цього виробництва у 1961-му створюється Закарпатський коньячний комбінат, де вже наступного року було виготовлено першу партію коньяку "Три зірки".
Категория: Ужгород05.11.2009| | Комментарии (0)

ДТП(Мовою оригіналу)
Вчера в Ужгороде произошло дорожно-транспортное происшествие. Легковой автомобиль Mazda на одном из перекрестков по улице Грушевского врезался в столб.
Авария произошла около 14 часов на регулируемом перекрестке улиц Грушевского - 8 Марта. По словам очевидцев аварии, легковой автомобиль Mazda ехал на большой скорости в направлении улицы Капушанской. В момент проезда перекрестка водитель Mazda имел возможность проскочить его на зеленый сигнал светофора, но что-то или кто-то ему помешал.
Категория: Ужгород04.11.2009| | Комментарии (0)

Ужгородська міська рада звернулася до прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО та генерального прокурора Олександра МЕДВЕДЬКА з проханням припинити протиправну діяльність ВАТ «Закарпатгаз» стосовно жителів міста.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення депутати Ужгородської міськради ухвалили вчора на пленарному засіданні.

У зверненні йдеться про те, що Ужгородська міськрада та виконавчий комітет не мають жодної заборгованості за спожиті закладами бюджетної сфери енергоносії.


Категория: Ужгород01.11.2009| | Комментарии (0)

Як стало відомо PRESS-КАРПАТ  від очевидців, сьогодні в Ужгороді на залізниці сталася трагедія -під потяг потрапив чоловік, і йому відрізало обидві ноги. Поки що невідомі страшні обставини нещастя, чому воно сталося, очевидніше за все, що чоловік запізнювався на потяг і спробував заскочити до нього на ходу. Через трагедію відправку "другого" потяга "Ужгород-Київ" затримали на певний час. В якому стані постраждалий, наразі поки що невідомо.

Категория: Ужгород28.10.2009| | Комментарии (0)

Три кілограми кави споживає за рік житель Ужгорода. Це найвищий показник по Україні. Європейська кавова асоціація провела дослідження і з’ясувала, що найпопулярніший цей напій у західних областях. На другому місці — Львів. Тут на одного жителя припадає приблизно 2 кг кави.

Категория: Ужгород28.10.2009| | Комментарии (0)

Плач ЄреміїУ понеділок, 26 жовтня, легендарний музичний гурт "Плач Єремії" вперше дасть концерт в Ужгороді

"Плач Єремії" та лідер гурту Тарас Чубай  в супроводі струнного оркестру Закарпатської обласної філармонії дадуть концерт в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі.

Початок: 19:00 к.ч.


Категория: Ужгород25.10.2009| | Комментарии (0)

Бедь В.В.Днями до Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія прибула з благословення єпископа Філадельфійського та Східно-Пенсильванського Тихона, ректора Свято-Тихонівської Духовної семінарії, делегація з Американської Православної Автокефальної Церкви (США) у складі: архімандрита Григорія (Вендт), благочинного Свято-Покровського чоловічого монастиря у м. Вівервель, штат північна Кароліна; отця Реймонда Мартіна Бравна, економа Філадельфійської та Східно-Пенсильванської єпархії, викладача Свято-Тихонівської православної богословської семінарії та ієромонаха Миколая (Терент). Делегацію, з благословення Блаженійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, прийняв ректор, професор, протоієрей Віктор Бедь.
Категория: Ужгород23.10.2009| | Комментарии (0)

Віктор ЛущакТрадиційний турнір з футболу  “Золота осінь” серед дитячих  команд Ужгородського  району пройшов у  четвер, 22 жовтня на полях сіл Тарнівці і Сторожниця. Підтримав  юних футболістів  Ужгородський районний осередок ВГО “ФРОНТ ЗМІН”. Боротьба команд, закручені паси, відчайдушність гравців були настільки видовищними, що дитячий турнір за рівнем гри легко міг би дати фори професійним командам. Тренери ДЮСШ та активісти “ФРОНТУ ЗМІН” не приховують, що саме в молодому поколінні вбачають перспективу закарпатського футболу. Тому роблять все можливе, аби вчасно розгледіти, допомогти і підтримати майбутніх професіоналів. 

За словами  голови Ужгородського районного  осередку ГО “Фронт змін” Віктора Лущака, один із напрямів діяльності громадської організації, яка розгортає свою роботу на Ужгородщині, – залучення молоді до активних дій, пропаганда здорового способу життя, розвиток спорту.  А тому із задоволенням прийняли рішення посприяти в організації турніру, що об’єднав юних спортсменів семи футбольних клубів району.

Категория: Ужгород22.10.2009| | Комментарии (0)

Один из читателей UA-Reporter.com сообщил в комментарии к новости про подельника мэра Ужгорода главврача роддома Владимира Симулика, что наткнувшись на материал ClipNews.info размещенный на РСС-ленте портала МЕТА - "Главный врач Ужгородского роддома попался на взятке в 500 у. е." ... - НЕ НАШЕЛ ЕГО НА САЙТЕ!
21 октября 2009 г.| ClipNews.info
Главный врач Ужгородского роддома попался на взятке в 500 у.е...
Категория: Ужгород22.10.2009| | Комментарии (0)

гранатыПіротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС знешкодили дві гранати РГ-42 часів Другої світової війни.
Як повідомили PRESS-КАРПАТ в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, вибухонебезпечні предмети на даху будинку по вулиці Капушанській, що в обласному центрі Закарпаття, виявила бригада будівельників під час проведення ремонтних робіт.
Небезпечні знахідки вилучено та знешкоджено на військовому полігоні, що розташований поблизу одного з сіл Ужгородського району.
Категория: Ужгород20.10.2009| | Комментарии (0)

Як повідомили PRESS-КАРПАТ в Управлінні інформації та зв´язків із громадскістю Закарпатської облдержадміністрації, у суботу, 17 жовтня, в Ужгороді, в обласному ляльковому театрі (пл. Театральна,8), об 11.00 відбудуться урочисті  збори (віче) з нагоди 20-ї річниці з Дня створення Народного руху України за перебудову та Закарпатської крайової організації НРУ.  

Категория: Ужгород15.10.2009| | Комментарии (0)

Аліса МатвійчукМолода  ужгородка Аліса Матвійчук ще зовсім юна, однак уже встигла зарекомендувати себе у модельному бізнесі. Незважаючи на свій 16-річний вік, дівчина працює з провідними світовими брендами. Так, в цьому році Аліса дефілювала на показах прет-а-порте від Prada.

Треба зазначити, що показ Prada не є дебютом Аліси у світі моди. Адже в минулому році красуня з обласного центру Закарпаття дебютувала на конкурсі Elite Model Look, на якому провідні модельні агентства прискіпливо підбирають нові обличчя і типажі, тобто майбутнє світового фешн-бізнесу. Неординарна зовнішність Аліси Матвійчук, яка до того співпрацювала з відомим київським агентством L-models, зацікавила багатьох модних рекрутерів, але сама дівчина віддала перевагу контракту з авторитетною паризькою Marilyn Agency.

Категория: Ужгород14.10.2009| | Комментарии (0)

СадикНа Закарпатье сложилась уникальная ситуация. За последние десять лет здесь не закрыли ни одного дошкольного учреждения. При этом родители бегают по детсадам и записываются сразу в несколько списков. В Ужгороде — настоящий ажиотаж.
Начиная с 2000-го, количество детей в регионе выросло с 25 до 33,4 тысячи, поэтому в области построили 25 новых детских садов. Но проблема пока не решается: из-за нехватки мест в группах малышей воспитывают мамы, бабушки и няни — детские учреждения не вмещают всех желающих. Закарпатье — единственный регион страны, где рождаемость превышает смертность. А за первое полугодие 2009-го область вообще вышла на позитивный прирост населения.
Категория: Ужгород14.10.2009| | Комментарии (0)

Советник Тимошенко Павел Чучка возглавил шоу против Яценюка Еще накануне встречи, 10 октября было понятно, что поездка Арсения Яценюка в Ужгород будет не простой. Так оно и случилось, сначала самолету Яценюка не дали приземлиться в аэропорту, а в воскресенье с утра, площадь где была анонсирована встреча лидера "Фронта перемен", была заблокирована десятками машин коммунальных предприятий ужгородского горсовета.
Категория: Ужгород13.10.2009| | Комментарии (0)

петонВладелец тигрового питона - ужгородец Сергей Гаевой. Длина тела змеи достигает 5 метров 75 сантиметров. И весит 90 килограммов. 15 лет ухаживает за своим, не совсем домашним животным...
Ааннушка, так называет ласково своего питомца владелец тигрового питона, ужгородец Сергей Гаевой.
Длина тела змеи достигает 5 метров 75 сантиметров. И весит 90 килограммов. 15 лет ухаживает за своим, не совсем домашним, животным ужгородец, известный фотохудожник и кинооператор Сергей Гаевой, который также снял несколько документальных фильмов о способе жизни тигрового питона. Судьба Ааннушки уникальна тем, что она сыграла роль во многих документальных фильмах.
Категория: Ужгород07.10.2009| | Комментарии (0)

Рата28 вересня міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк відкрив власний інтернет-блог.
Наразі на ньому - всього два короткі матеріали, які, втім, за тональністю і суттю мало відрізняються від того, що ужгородцям і загалом закарпатцям доводилося чути від самого мера і читати в його пресі. Зате багато помилок, так що пану меру, що має вищу освіту, треба або терміново підвищити грамотність самому, або давати свої тексти на вичитування своєму прес-секретареві.
Як свідчить профіль новозареєстрованого блогера, йому зараз 48 років, за астрологічним знаком - Водолій, за роком зодіаку - Тілець. Улюблений фільм - "Свой среди чужих...", улюблену музику уособлююють Дж.Коккер, Кріс де Бург, Гаррі Мур, улюблені книги - "Мартін Іден" Джека Лондона, "Фінансист", "Титан" та "Стоїк" Теодора Драйзера, увесь Оноре де Бальзак, Гі де Мопассан, Віктор Гюго та О'Генрі.
Категория: Ужгород30.09.2009| | Комментарии (0)

3-4 жовтня обласний центр Закарпаття святкуватиме день міста. Програма святкових заходів надзвичайно насичена. Як повідмили PRESS-КАРПАТ, у рамках святкування дня Ужгорода відбудуться різноманітні виставки, турніри, концерти, агропромисловий ярмарок "Золота осінь", гала-концерт "Караоке над Ужем" та інші цікаві заходи.

Категория: Ужгород30.09.2009| | Комментарии (0)

1 2 3 »