Главная » 2009 » Ноябрь » 09
пожарВчора о 16:45 на Закарпатті у селищі Дубове, на кухні в житловому будинку, через порушення правил експлуатації газової плити стався спалах газу з подальшим горінням. Унаслідок пожежі постраждали 3 людей, із них 1 дитина. Від отриманих опіків 29-річна господиня загинула, ще двоє: 34-річний власник помешкання та 5-річна донька з опіковими травмами госпіталізовані до лікувального закладу.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, на час прибуття вогнеборців ППЧ-21 селища Дубове, з будинку, де мешкає родина‚ на зовні виривалися клубки диму. За словами власника, який зміг вибратися з будинку, всередині залишилися його дружина та донька.
Категория: Закарпаття09.11.2009| | Комментарии (0)

Сотрудники Главного управления по борьбе с организованной преступностью Министерства внутренних дел совместно с УБОП Киева 5 ноября в аэропорту "Борисполь" задержали профессора-ректора одного из высших учебных заведений Киева по подозрению в организации организованной преступной группировки, члены которой занимались развращением несовершеннолетних и изготовлением порнографической продукции. Об этом сообщила пресс-службы ГУБОП МВД.

Категория: скандал09.11.2009| | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія оприлюднила декларацію про доходи кандидата у Президенти України, лідера Соціалістичної партії Олександра МОРОЗА.


Категория: вибори 201009.11.2009| | Комментарии (0)

пора+фронт змінУ неділю 8 листопада відбулося засідання  політичної ради Закарпатської обласної організації Громадянської партії "ПОРА". На зібранні розглянуто питання  про зміни у керівництві організації, а також визначено позицію щодо підтримки кандидатури на наступних президентських виборах.
Проаналізувавши передвиборчу ситуацію в державі, програмні  документи основних претендентів на президентський пост, активісти регіональної організації Громадянської партії "ПОРА" дійшли до висновку: Україна потребує кардинального оновлення влади і приходу на ключові державні пости нових особистостей, не заплямованих корупційними скандалами, зловживаннями та невиконаними обіцянками. 
Категория: вибори 201009.11.2009| | Комментарии (0)

Генеральная прокуратура установила беспочвенность обвинений премьер-министра Юлии Тимошенко в адрес бывшего руководства Министерства обороны.Об этом сообщили в Главной службе информационной политики Секретариата Президента со ссылкой на замглавы Секретариата Петра Шатковского.

Категория: політика09.11.2009| | Комментарии (0)

Xuan YuanКомпания Chery собирается расширить пул собственных брендов за счет новой «супер-премиальной» марки Xuan Yuan. Как пишет China Car Times, новый бренд уже зарегистрирован, а сейчас идет разработка будущего модельного ряда.
Первым автомобилем в линейке Xuan Yuan станет представительский седан, который дебютировал в 2007 году под названием Chery F11. Этот автомобиль, по заверениям разработчиков, будет оснащаться двигателями V6 (объемом 3,0-литра) и V8 (объемом 4,2 литра), созданными инженерами Chery, а его покупателями станут чиновники и «VIP-персоны».
Напомним, что ранее Chery представила еще три новых бренда — Karry, Riich и Rely.
Категория: різне09.11.2009| | Комментарии (0)

гербГолова осередку Олексій Кіндрат повідомив, що на всеукраїнському рівні дана організація була заснована на Вінниччині її видними громадським діячем Сергієм Татусяком. на установчих зборах 22 лютого 2007 року. Серед засновників були громадяни всіх трьох держав.
Офіційно організацію зареєстровано Міністерством юстиції України 26 червня 2007 року. У рамках обміну досвідом роботи органів місцевого самоврядування став традиційним обмін делегаціями міських, селищних, сільських голів, депутатів усіх рівнів рад та старост повітів і війтів Республіки Польща. Десятки колективів художньої самодіяльності обох країн знайомили зі своїм мистецтвом глядачів і шанувальників фольклору. На Вінниччині відзначаються дні польської культури, ювілеї відомих польських діячів літератури та мистецтва.
Категория: Закарпаття09.11.2009| | Комментарии (0)