Главная » 2009 » Ноябрь » 18 » "Алібі" виморожували в глухому лісі під Києвом
18:17
"Алібі" виморожували в глухому лісі під Києвом

Сестри Завальскі з дуету "Алібі" тепер кліпи знімають "з бухти-барахти". Тобто спершу довго готуються працювати за одним сценарієм, а потім в мить плани змінюються - і картинка виходить вже зовсім іншою.

Ідею нової відеороботи на пісню "Ты должен знать" було затверджено менш ніж за 12 годин до початку знімального процесу. А зйомки відбулися минулого вікенду.

"У той момент, коли ми вже проговорили концепцію кліпу, були пошиті всі костюми і підготовлені декорації, режисер відео Філіп Лі озвучив шикарну ідею, і ми як дівчата ризикові, вирішили все переграти за пару годин", - зізналася старша сестра, Аня.

 "Алібі" загнали у ліс

Так, за словами співачки швидко знайшли нову локацію, а стиліст Ганна Осмехіна, проклинаючи всіх і вся, пошила нові костюми.

"...І нам навіть знайшли унікальну машину - "Buick" 1967-го року", - втішно додала старша Завальска.

 Для зйомок "Алібі" знайшли гламурну тарантайку 1967-го року

Проте на цьому екстрим не закінчився. Мало того, що робота над відео розпочалася о 4-ій ранку. Ще й знімати вирішили за 30 кілометрів від Києва, у глухому лісі, при нульовій температурі.

"Було неймовірно складно, все відбувалося у такому авралі! Оскільки наші костюми пошили за добу перед зйомками, на примірку ми поїхали пізно, спати лягли лише о першій ночі. Можете вгадати, з яким настроєм ми прокинулися через дві години і поїхали у холодний ліс", - веде далі Аліна Завальска.

 

Однак, за словами режисера Філіпа Лі, саме у напівсутінках картинка має вийти цілісною. Тому заради мистецтва "Алібі" довелося іти на жертви.

А щоб остаточно не змерзнути, співачки принагідно куталися у теплі ковдри та пили гарячий чай.

 Знімати почали о 4-ій ранку при температурі в нуль градусів

"Найсмішніше, що нам довелося бігати по лісу на височезних підборах, на які повсякчас наштрикувалося листя", - згадує Аня.

"Дивлячись на нас, вся знімальна група щулилася від холоду і періодично пропонувала нам вдіти термокостюми, які спеціально привезли на зйомки. Але ми відмовилися. Ну як, по-вашому, вони б виглядали під легкими літніми сукнями?" - додає артистка.

 

Між іншим, випустити відео співачки вирішили так само швидко, як і відзняти. Нове відео з'явиться на телеканалах вже цього тижня.

За матеріалами прес-служби "Алібі"

Категория: світське життя | Просмотров: 612 | Добавил: foto-uzh | Теги: з бухти-барахти, кліп, Алібі, Buick | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 rashid   (18.11.2009 18:25) [Материал]
Какой бля лес? Это в Киеве, в Протасовом Яру!!! От дуры безголосые!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]