Главная » 2009 » Ноябрь » 11

Блок Юлии Тимошенко (БЮТ) сделал первый шаг к отмене конституционной реформы 2004 года. Как сообщает «Коммерсант-Украина», в Верховной раде (ВР) зарегистрирован законопроект депутатов БЮТ о внесении изменений в закон о Конституционном суде (КС), обязывающий КС давать дополнительные разъяснения относительно порядка утраты силы нормативными актами.

Категория: політика11.11.2009| | Комментарии (0)

Американский политолог предложил Украине вместо членства в НАТО опеку России и Германии. Это радикально противоречит стратегии США и Англии, веками ссоривших Москву с континентальной Европой. Кризис меняет мировую политику, говорят в Киеве.

Категория: політика11.11.2009| | Комментарии (0)

Президент Украины Виктор Ющенко назначил заместителем председателя Службы безопасности Украины (СБУ) Анатолия Присяжнюка. Как сообщает пресс-служба президента, об этом сказано в указе №917/2009.

Категория: політика11.11.2009| | Комментарии (0)

Роберт БровдіПолітична платформа Арсенія Яценюка дає ґрунтовну і реальну відповідь на головне і принципове питання: «Як врятувати країну?». Що саме для цього зробити пояснили сьогодні журналістам активісти Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Фронт змін». Прес-конференція відбулася за участі голів Закарпатського обласного осередку Роберта Бровді, Ужгородського районного осередку Віктора Лущака та  Ужгородського міського осередку Андрія Баганича.

     Передвиборча  програма кандидата в Президенти України Арсенія Яценюка має назву «Новий курс». Це новий курс модернізації і розвитку. За словами Роберта Бровді, принципова відмінність «Нового курсу» від програм кандидатів інших політичних сил полягає в тому, що вона розповідає людям не те, що вони хочуть почути, а те, що необхідно зробити для виведення України з глухого кута, в якому вона опинилася.

Категория: вибори 201011.11.2009| | Комментарии (1)

ковшТаке відбувалося поблизу села Забрідь. Як розповіли місцеві жителі, на р. Уж рибу можна було збирати "ковшем" трактора. Особливо, коли перекрили русло: "хто спритніший, встиг назбирати в мішки, решту тракторами закопали в руслі...".
Явище, відверто кажучи, рідкісне і при цьому абсолютно безвідповідальне щодо нашого довкілля. Трапилося воно внаслідок ігнорування правил ведення робіт на березі річки. Збиток довкіллю оцінюється фахівцями майже в 2 мільйони гривень!
Що ж, власне, відбулося? Ситуацію коментує начальник ГУ "Закарпатдержрибінспекція" Анатолій Сорокін:
— Інспекторами "Закарпатдержрибохорони" було зафіксовано початок роботи ТОВ "Коватехбуд" по кріпленню берегової лінії в с. Забрідь Великоберезнянського району. Уже на цьому етапі виконавець робіт показав приклад безвідповідальності і недотримання природоохоронного законодавства (роботи велися у водній частині русла, внаслідок чого його було змінено), що призвело до масової загибелі водних живих ресурсів (більшу частину риби просто закопали гравійно-піщаною сумішшю за принципом, що не забрали, те зариємо).
Категория: Закарпаття11.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк припускає, що після президентських виборів може відбутися об'єднання Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко. Таку точку зору він висловив у вівторок, 10 листопада, на прес-конференції у Севастополі, відповідаючи на запитання про майбутнє Конституції країни.
На думку Арсенія Яценюка, наразі партії та блоки активно готуються до змін Основного закону країни, які запроваджуватимуться після президентських виборів. Підтвердженням цьому, як вважає політик, слугує непроведення референдуму про заборону змін до Конституції без згоди на них громадян України.
Категория: вибори 201011.11.2009| | Комментарии (0)