Главная » 2009 » Ноябрь » 30
филаретПатриарх Филарет вовсю продвигает идею аскетизма в быту. Во всяком случае, на съезд партии «Наша Украина» церковный лидер приехал на Mercedes S600 с очень дорогим номером "777" из лимитированной государственной серии...

Патриарх Филарет вовсю продвигает идею аскетизма в быту. Во всяком случае, на съезд партии «Наша Украина», как сообщает «Украинская правда», церковный лидер приехал на Mercedes S600 с очень дорогим номером "777" из лимитированной государственной серии.
Поскольку вопрос «На какие деньги?» по отношению к украинской политической и другой элите у нас приобретает характер риторического, то может его задавать и не будем...

Как не задавали его и в направлении Нацбанка, глава которого в самый разгар валютного кризиса приобрел себе тачку за миллион, не говоря уже о Посольстве Божьем. Мы знаем, что богохульствовать и судить других нельзя, но разве мы первые начали.

Категория: релігія30.11.2009| | Комментарии (0)

роддомЗа исключением частных клиник, роды в Украине официально являются бесплатными. А вот на практике, чтобы подготовиться к ним и родить ребенка, некоторые матери платят врачам сотни условных единиц.

Это дает основания некоторым женщинам утверждать, что рождение ребенка - такая же роскошь, как, например, покупка импортного авто. Во сколько же на самом деле обходится рождение ребенка в Украине?

Категория: Закарпаття30.11.2009| | Комментарии (0)

сигаретыКак сообщили корреспонденту PRESS-КАРПАТ в управлении налоговой милиции ГНАУ в Закарпатской области, в минувшие выходные работниками Тячевского межрайонного отдела налоговой милиции ГНИ в Тячевском районе совместно с военнослужащими пограничного поста "Деловое" (Раховский район) во время совместных отработок были остановлены и осмотрены микроавтобусы "Мерседес Бенц" и "Тойота".

Водители транспортных средств - жители Тячевщины.

Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКожен, хто відмовиться виконувати лінію партії, буде позбавлений членства. Партія створена не для того, аби «торгувати» голосами виборців заради посад або коаліцій. Таке переконання висловив Лідер політичної партії «Фронт Змін», кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк у суботу, 28 листопада 2009 року в Києві на прес-конференції під час З’їзду політичної партії «Фронт Змін».
Категория: вибори 201030.11.2009| | Комментарии (0)

Є відомий вислів: особиста свобода закінчується там, де починаються інтереси суспільства. Простіше кажучи, якщо твої приватні інтереси суперечать інтересам багатьох людей, громади, то ними слід поступитися.До нас звернулися жителі села Минай Ужгородського району, котрі мешкають у будинках на вулиці Свободи, а також автолюбителі з гаражного кооперативу "Минай”. І перші, і другі скаржаться на самоуправство сусідів з вулиці Козацької цього ж населеного пункту.

Річ у тім, що жителі будинків на цій вулиці, не бажаючи, аби біля їхніх осель їздили автомобілі, засипали проїжджу частину дороги камінням, встановивши на додачу ще й шлагбаум. Забуваючи, мабуть, що це дорога -- не їхня приватна власність...
Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)

автобусУ рамках її реалізації закарпатські школи отримали 84 автобуси, з яких 41 було придбано за кошти обласного бюджету, 22 - районного та 21 - державного. Для повного задоволення потреб наших учнів у перевезеннях залишилося докупити ще 28.

Коли я звернулася до районного відділу освіти Берегівської РДА за інформацією щодо виконання у районі програми "Шкільний автобус", очільник цього відділу Василь Васильович Лендєл був дуже здивований. Мовляв, питання дійсно важливе, але… не на часі…

Категория: Закарпаття30.11.2009| | Комментарии (0)

волгаКак сообщает корреспондент PRESS-КАРПАТ, сегодня в Ужгороде взломали замки и обокрали легковой автомобиль ГАЗ-24 прямо под окнами у его владельца.
Сегодня рано утром в районе улицы Лермонтова сработала сигнализация в легковом автомобиле "Волга", припаркованном около дома.

Пока хозяин черной "Волги" выбежал на улицу, автомобильные воры уже скрылись. Как выяснилось, они без особого труда вскрыли багажник автомобиля и украли весь инструмент на общую сумму около 2000 гривен.

Хозяин автомобиля ГАЗ-24 сразу же позвонил в милицию. Но милиция, у которой и без того хватает работы по городу, так и не выехала на место происшествия.

Категория: Ужгород30.11.2009| | Комментарии (0)

Чого тільки не придумають окремі ділки, щоб обійти закон. Вивчивши деякі нормативні документи, спритники не думають, як їх виконувати, а намагаються знайти у них дірки задля власної користі.Як відомо, коли на фірмі працюють кілька інвалідів або ж очолює фірму інвалід, тоді починає діяти пільгова система оподаткування. Цим і вирішили скористатися "герої" нашої історії.

криминалПрикордонники Чопського прикордонного загону відділу прикордонної служби "Великий Березний" вчора затримали групу незаконних мігрантів, що намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.
Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника загону старший лейтенант Сергій Бровко.
Близько 10.00 години ранку прикордонним патрулем відділу прикордонної служби "Великий Березний" на відстані 1000 метрів від лінії державного кордону було затримано чотирьох невідомих осіб (без документів) з малолітніми дітьми віком від 1-го до 2-х років, які прямували в бік державного кордону.
Під час проведення бесіди з затриманими, було встановлено, що вони громадяни Російської Федерації (Чечня), в Україну прибули повітряним транспортом до м. Київ. Дані громадяни затримані по ст. 204-2 КУпАП та знаходиться в пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону до встановлення обставин правопорушення.
Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)