Главная » кримінал
Ігор ЗВАРИЧ
Кримінальну справу за обвинуваченням колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря ЗВАРИЧА направлено до Верховного Суду України для визначення підсудності.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Перший заступник генерального прокурора Віктор ПШОНКА затвердив обвинувальний висновок у кримінальній справі І.ЗВАРИЧА в отриманні хабарів в особливо великих розмірах та одного із суддів цього ж суду - у пособництві в отриманні хабарів.

Категория: кримінал21.06.2010| | Комментарии (0)

Молодого парня, истекающего кровью, привезли в больницу Коростеня (Житомирская обл.) вечером 15 мая уже без сознания. Через несколько минут он скончался на операционном столе: помочь несчастному медики не успели. Как выяснилось позже, роковой удар ножом  он получил прямо в сердце. Когда врачи позвонили в милицию и сообщили фамилию погибшего, те сначала не поверили - ведь убитым оказался их коллега, 26-летний перспективный участковый Сергей Березюк.
Категория: кримінал20.05.2010| | Комментарии (0)

В Донецкой области двое милиционеров, которые стали свидетелями ДТП, вывезли с места аварии пострадавшего 22-летнего мужчину, тело которого впоследствии выбросили на обочину дороги.Как сообщил начальник отдела по расследованию ДТП следственного управления ГУ МВД Украины в Донецкой области, подполковник милиции Валентин Фирс, авария произошла в ночь с 8 на 9 мая на  автодороге Знаменка - Луганск близ Донецка возле АЗС Гефест.
Категория: кримінал19.05.2010| | Комментарии (0)

Львівські правоохоронці затримали за хабарництво викладача Національного університету «Львівська політехніка».Як повідомили УНІАН у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, викладач вимагав у 25-річного студента «Львівської політехніки» 200 доларів за успішну здачу іспиту.
Категория: кримінал13.03.2010| | Комментарии (0)

Прокуратурою Залізничного району Львова порушено кримінальну справу за фактом розтрати бюджетних коштів, виділених на виконання цільових державних програм з підготовки міста до Євро-2012.Про це повідомили УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС у Львівській області.За даними правоохоронців, йдеться про розтрати в особливо великих розмірах службовими особами ТзОВ.
Категория: кримінал12.03.2010| | Комментарии (0)

У Полтаві завдяки злагодженим діям правоохоронних органів і служби безпеки ПриватБанку заарештовано банду шахраїв, так званих скіммерів, яка встигла провести за вкраденими картами 210 незаконних операцій, у результаті яких викрадено понад 200 тис. грн.Про це УНІАН повідомили в прес-службі ПриватБанку.
Категория: кримінал04.03.2010| | Комментарии (0)

Генеральний прокурор України Олександр МЕДВЕДЬКО у понеділок, 1 березня, прийняв рішення забрати найбільш резонансні справи в заступника генпрокурора Миколи ГОЛОМШІ, що займався ними, і передати в Головне слідче управління, яке курирує інший заступник генпрокурора — Віталій ЩОТКІН.Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє газета "Сегодня" (3 березня).
Категория: кримінал03.03.2010| | Комментарии (0)

Екс-бютівця Віктора Лозинського затримано у Києві працівниками СБУ та Генпрокуратури.Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко."Об 11 ранку у Києві було затримано розшукуваного з липня минулого року Віктора Лозинського", - розповіла Остапенко."Затримання стало результатом вжитих спільно з Генпрокуратурою, скоординованих заходів СБУ", - додала вона.За словами Остапенко, зараз Лозинський перебуває у слідчого прокуратури, де дає свідчення.Разом з тим, за інформацією джерел "Української правди", Лозинського до прокуратури "майже за руку привів співробітник СБУ".
Категория: кримінал01.03.2010| | Комментарии (0)

 Виталий Данильченко
Кримінальну справу про напад на фотокореспондента УНІАН Віталія ДАНИЛЬЧЕНКА під час фотографування рейдерского захоплення новокаховского заводу "Таврія" у вересні минулого року готують до передачі в суд.

Про це УНІАН повідомив сам В.ДАНИЛЬЧЕНКО.

"Мене сьогодні ознайомили зі справою, я її підписав. Тепер справу покажуть обвинуваченому і передадуть до суду", - сказав В.ДАНИЛЬЧЕНКО.

Також він пояснив, що справу було порушено за двома статтями Кримінального кодексу України - ст.171 (Перешкоджання професійній діяльності журналіста) і ст.125 (хуліганство).

Категория: кримінал22.02.2010| | Комментарии (0)

У Мукачівському районі Закарпатської області у лісі 2 січня було знайдено закопаним, з вогнепальними пораненнями, тіло 41-річного безробітного місцевого мешканця.

Як повідомили PRESS-КАРПАТ у прес-службі МВС України, у результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох місцевих мешканців та мешканця Кіровоградської області, віком від 25 до 27 років, усі без постійного місця роботи, раніше судимі.

Категория: кримінал17.02.2010| | Комментарии (0)

На Кристину Черновецкую, которая находилась в Париже, напал вор и отнял у нее через окно арендованого лимузина сумку с кругленькой суммой! В дамском саквояже находились не только деньги, но и золотые украшения, бриллианты - всего богатства было на 4, 5 тыс. евро. Такое шокирующее сообщение распространили информагенства ИТАР-ТАСС и "ФРАНС-ПРЕСС".
Категория: кримінал16.02.2010| | Комментарии (0)

Набув чинності вирок Ужгородського міськрайонного суду за кримінальною справою, що розслідувалась СБУ в Закарпатській області, стосовно 37-річного мешканця Черкас, який намагався незаконно перемістити через митний кордон України велику партію тютюнових виробів.
Категория: кримінал15.02.2010| | Комментарии (0)

Image

Преступники были вооружены молотком. 9 февраля в Харькове было ограблено отделение «Правэкс банка». Туда ворвались двое неизвестных в масках и забрали крупную сумму денег – вначале была информация о 50 тысячах гривен, позднее банкиры оценили свои убытки в 100 тысяч.
Категория: кримінал10.02.2010| | Комментарии (0)

Пьяный майор расстрелял заправщиков
День рождения, который отмечал майор  пограничной службы Виталий Лысюк, запомнится надолго жителям целого города на Волыни. Напившись, майор схватился за служебное оружие и на автозаправочной станции открыл огонь на поражение!
Категория: кримінал09.02.2010| | Комментарии (0)

Пока вместо распутывания коррупционных цепочек милиция рапортует о ловле мелкой рыбешки с крупными взятками, цена «хабаря» будет только расти.

Коррупция – это не только взяточничество, но взяточничество, несомненно, составляет ее становой хребет. Еще в прошлом году борьба с этим социальным злом в Украине была привычным и вялотекущим процессом.

По данным Всемирного банка, уже второе десятилетие проводящего подобные исследования в более чем двухстах странах мира, в 2008 г. украинцы боролись с коррупцией из рук вон плохо – за эффективность этой борьбы наша страна получила только 28 пунктов из 100 возможных.

В то же время это было аж на 1 пункт больше, чем годом ранее, и на 14 пунктов больше, чем в России. Обогнала же восточных славян тогда Грузия, получившая целых 51 пункт.

Категория: кримінал30.01.2010| | Комментарии (0)

В селі Плодове Новокаховського района Херсонської області невідомі вбили таксиста з м. Каховка.

Як повідомили УНІАН в Управлінні МВС в області, 27 січня близько години ночі в с. Плодове, біля одного з будинків, було виявлено автомобіль «Деу-Ланос» біля якого знаходився труп 27-річного водія служби таксі з м. Каховка, мешканця з села Мала Каховка цього ж району. На тілі загиблого виявлено колото-різані рани грудної клітини та шиї.

Проводиться розслідування злочину.

Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Как рассказал Виталия Тарасенко, начальник уголовного розыска Центрально-Городского райотдела Горловки, возле своего дома обнаружили пожилая хозяйка без признаков жизни.

Медэкспертиза показала, что женщина умерла от переохлаждения. Плюс ко всему оперативники выяснили, что пенсионерку жестоко избили – у несчастной сломаны ребра, а тело покрыто сплошными гематомами.

Сотрудникам милиции стало известно, виновник всего этого кошмара родной сын потерпевшей, 38 лет от роду, который неоднократно издевался над матерью. В последний раз, будучи изрядно пьян, он мало того что избил мать, но ещё и выгнал ее на лютый мороз.

Женщину можно было спасти, вылечить от травм и переломов, но скорей всего, пенсионерка не могла передвигаться самостоятельно, «масло в огонь» подлили сильные холода и как результат – смерть от переохлаждения. Ведётся следствие.

Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Сотрудники отдела по борьбе с киберпреступностью Департамента борьбы с преступлениями, связанными с торговлей людьми, МВД Украины задержали киевлянина, который в 2007 году создал в сети Интернет сайт, через который сбывал порнопродукцию по заказу пользователей в Украине и СНГ.
Как сообщили в Департаменте связей с общественностью МВД Украины, на сайте злоумышленник разместил более пяти тысяч наименований запрещенной видеопродукции.
Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Прокуратурою Донецька порушено кримінальну справу щодо двох співробітників Контрольно-ревізійного управління України у Донецькій області, які одержали хабар у розмірі 50 тис. грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Донецької області, кримінальну справу порушено за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років і з конфіскацією майна.

У цій справі триває досудове слідство.

Категория: кримінал28.01.2010| | Комментарии (0)

На Закарпатті у двох угорців прикордонники вилучили заборонені медпрепарати (ФОТО)
18 січня близько 14-ї години в міжнародному пункті пропуску "Косино" на українсько-угорському кордоні, під час здійснення прикордонно-митного контролю при в'їзді в Україну на легковому автомобілі марки "SUZUKI" у 56-річної громадянки Угорщини під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу було виявлено не вказаний у митній декларації та не заявлений в усній формі заборонений для ввезення в Україну медпрепарат психотропної дії іноземного виробництва "Rubotel" по 0,1 мг в кожній таблетці, в кількості 31 штук, які знаходились в дорожній сумці. Враховуючі те, що даний медпрепарат заборонений для ввезення на територію України  і громадянка Угорщини намагалася ввести його шляхом недекларування  - дані ліки було вилучено, повідомив "PRESS-КАРПАТ" прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк.
Категория: кримінал19.01.2010| | Комментарии (0)

Журналістам розповіли про подробиці страшної події 12 січня – задушення двох волинянок 1988 і 1986 років народження. Про це повідомив вчора січня власкор PRESS-ЕАРПАТ.

Вбивство скоїв 35-річний «злочинець зі стажем» з Дніпропетровська, – розповів начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий. За його словами, чоловіка по переписці на Волинь покликала волинянка. Тут вбивця «промишляв» грабежами. Саме цей корисливий мотив й став причиною вбивства молодих дівчат. Швидкий розповів, що того вечора, 12 січня, злочинець побачив, що одна з дівчат сама вдома і вирішив пограбувати її. Проте юнка відмовилася віддавати кревні. За це її й задушили.
Категория: кримінал15.01.2010| | Комментарии (0)

елки

Практичні результати перевірок під умовною назвою «Ялинка» вже підтверджують необхідність проведення в області правоохоронцями краю оперативно-профілактичних заходів щодо недопущення та припинення фактів порушень, пов’язаних із заготівлею та продажем новорічних ялинок.Причетні до незаконних рубок та торгівлі ялинками притягуватимуться до адміністративної відповідальності за ст. 159 «Порушення правил торгівлі на ринках».
Категория: кримінал28.12.2009| | Комментарии (0)

марихуанаЗа  підозрою у скоєнні грабежу із санкціонованим обшуком у помешкання 21-річного мукачівця нещодавно навідалися співробітники міської міліції міста над Латорицею. Юнак проживає з батьками і дідусем. Він – єдиний син у сім’ї, тож родичі тяжко працюють і всі зароблені гроші витрачають виключно на потреби свого чада, зокрема оплачують його недешеве навчання.  Щоправда, при цьому не мають часу, аби звертати увагу на виховання юнака. Хлопець вирішив скористатися такою безконтрольністю по-своєму, і не найкращим чином.  Він не раз  потрапляв у поле зору міліції за скоєння дрібного хуліганства.
Категория: кримінал19.12.2009| | Комментарии (0)

Як відомо, у лютому 2009 року в Ужгороді було скоєно убивство приватного підприємця Грузіна, котре викликало чималий резонанс у краї. Зважаючи на тяжкий злочин керівництво ГУМВС взяло його розкриття на особистий контроль. У ході розстеження цього тяжкого злочину та пошуку вбивць працівники карного рошуку встановили, що підприємець, котрий загинув, свого часу був причетний і до незаконних врізок у нафтопровід, звідки "смоктав" паливо. Отож оперативники проводили пошукові заходи і в цьому напрямку, не виключаючи, що може "засвітитися" злочинець. Під час проведення оперативно-пошукових заходів працівники карного розшуку отримали інформацію про те, що колишні працівники фірми потерпілого вирішили "працювати" на цьому поприщі самостійно. Намагаючись не потрапляти у поле зору міліції зловмисники використали стару врізку, котра була ретельно замаскована. Знайшовши місце викачки пального, зухвальці стали орендувати господарські приміщення в одному з приватних підприємств, де крадене паливо закачували через шланги в велику пластмасову ємність. Щоправда, розжитися на цьому бізнесменам не вдалося, оскільки їм завадили працівники міліції. Відбувся лише перший відбір солярки і ця точка була накрита. Відчувши, що запахло смаленим, горе-комерсанти кинулися в біги, покинувши й 4 тисячі літрів краденого пального.
Категория: кримінал09.12.2009| | Комментарии (1)

криминалПрокуратура областного центра Закарпатья города Ужгорода возбудила уголовное дело.

В ходе проверки коллективного заявления жителей одного из домов по улице Собранецкой в городе Ужгороде о нарушении имущественных прав несовершеннолетнего С., был выявлен ряд грубых нарушений действующего законодательства, которым регулируются вопросы по социальной защите прав несовершеннолетних.

Категория: кримінал09.12.2009| | Комментарии (0)

трубаВчора, 6 грудня, у Криворізькому районі Дніпропетровської області в лісопосадці поблизу села Новомар'янівського міліціонери затримали двох жителів Закарпатського регіону і одного жителя Запорізької області.

Як повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України, всіх трьох (віком 51-53 роки) затримали на місці скоєння злочину.

"Попередньо встановлено, що затримані в магістральному нафтопроводі "Кременчук-Херсон" зробили несанкціоновану врізку і вкрали майже 200 літрів сирої нафти. У правопорушників вилучили автомобілі ДАФ і МАЗ з трьома цистернами", - повідомили в міліції.

Категория: кримінал07.12.2009| | Комментарии (0)

сигаретыКак сообщили корреспонденту PRESS-КАРПАТ в управлении налоговой милиции ГНАУ в Закарпатской области, в минувшие выходные работниками Тячевского межрайонного отдела налоговой милиции ГНИ в Тячевском районе совместно с военнослужащими пограничного поста "Деловое" (Раховский район) во время совместных отработок были остановлены и осмотрены микроавтобусы "Мерседес Бенц" и "Тойота".

Водители транспортных средств - жители Тячевщины.

Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)

Є відомий вислів: особиста свобода закінчується там, де починаються інтереси суспільства. Простіше кажучи, якщо твої приватні інтереси суперечать інтересам багатьох людей, громади, то ними слід поступитися.До нас звернулися жителі села Минай Ужгородського району, котрі мешкають у будинках на вулиці Свободи, а також автолюбителі з гаражного кооперативу "Минай”. І перші, і другі скаржаться на самоуправство сусідів з вулиці Козацької цього ж населеного пункту.

Річ у тім, що жителі будинків на цій вулиці, не бажаючи, аби біля їхніх осель їздили автомобілі, засипали проїжджу частину дороги камінням, встановивши на додачу ще й шлагбаум. Забуваючи, мабуть, що це дорога -- не їхня приватна власність...
Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)

криминалПрикордонники Чопського прикордонного загону відділу прикордонної служби "Великий Березний" вчора затримали групу незаконних мігрантів, що намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.
Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника загону старший лейтенант Сергій Бровко.
Близько 10.00 години ранку прикордонним патрулем відділу прикордонної служби "Великий Березний" на відстані 1000 метрів від лінії державного кордону було затримано чотирьох невідомих осіб (без документів) з малолітніми дітьми віком від 1-го до 2-х років, які прямували в бік державного кордону.
Під час проведення бесіди з затриманими, було встановлено, що вони громадяни Російської Федерації (Чечня), в Україну прибули повітряним транспортом до м. Київ. Дані громадяни затримані по ст. 204-2 КУпАП та знаходиться в пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону до встановлення обставин правопорушення.
Категория: кримінал30.11.2009| | Комментарии (0)

Коли Владислав прокинувся, у хаті було темно. У голові гуділо, горло пересохло, з якогось дива неабияк боліла рука. Довкола на підлозі розлито щось липке. Підвівся, у потемках нащупав горнятко, зачерпнув води і жадібно випив. Втамувавши спрагу, запропонував воду своєму стриєві, який спав на іншому ліжку. Але той не відповідав. Владислав перепитав ще раз, однак знову мовчанка. Тоді молодик увімкнув світло і… Коли Владислав прокинувся, у хаті було темно. У голові гуділо, горло пересохло, з якогось дива неабияк боліла рука. Довкола на підлозі розлито щось липке. Підвівся, у потемках нащупав горнятко, зачерпнув води і жадібно випив. Втамувавши спрагу, запропонував воду своєму стриєві, який спав на іншому ліжку. Але той не відповідав. Владислав перепитав ще раз, однак знову мовчанка. Тоді молодик увімкнув світло і… побачив страшну картину. Майже вся кімната була забризкана кров’ю. Глянув на свою руку, а на долоні -- різана рана. Владислав метнувся до родича, але той не рухався і ніяк не реагував, він уже не дихав, усе його тіло було в крові. Молодик зітхнув і знесилено опустився поруч. Ось і ще одне випробування випало на долю Владислава, яких у його житті вистачало.
Категория: кримінал29.11.2009| | Комментарии (0)

В одному із сіл Городоцького району Львівщини семирічний хлопчик вбив 53-річного приятеля свого батька.

Як повідомив УНІАН начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Денис ХАРЧУК, семирічний хлопчик вбив чоловіка, який прийшов в гості до батька напідпитку, а пригостившись ще - ліг спати у сараї на їхньому обійсті.

Категория: кримінал27.11.2009| | Комментарии (0)

Чоловік, проковтнувши два шматки ковбаси, відчув, що йому погано, і вирішив, що це дружина його отруїла, щоб привести коханця. Двадцятирічний шлюб двох жителів Миколаївської області закінчився тим, що чоловік зарізав дружину. Чоловік давно підозрював, що в неї є коханець і тому невірна дружина намагається отруїти законного чоловіка або збути його до психіатричної лікарні. Одного разу після того, як раптом підвищився тиск, і до лікарні звертався, але там ніяких слідів чийогось злого наміру не знайшли. Проте, чоловік був упевнений, що дружина спить з одним із друзів будинку, а від нього хоче позбутися. Коли йому стало погано після того, як дружина ввечері поклала йому на тарілку два шматочки ковбаси, рішення про помсту визріло остаточно. Він покликав "суперника" до себе додому. Той, ледь увійшовши, отримав удар молотком по голові і звалився на підлогу.

Категория: кримінал18.11.2009| | Комментарии (0)

крадіїОстаннім часом до чергової частини Подільського райуправління міліції стали частіше звертатися автовласники з заявами про крадіжки з машин шляхом розбиття скла.
Нещодавно, проїжджаючи лісопарковою зоною поблизу площі Тараса Шевченка, працівники патрульної служби помітили двох підозрілих молодиків.
Категория: кримінал17.11.2009| | Комментарии (0)

пистолетДнями в Закарпатській області трапилася трагічна подія: під час затримання зловмисників, які підозрювалися в скоєнні  правопорушення, від пострілу міліціонера загинула молода людина. Як то часто буває, ця надзвичайна пригода обростає різними чутками та домислами, з-поміж яких, як відомо, важко розгледіти істину. Отож, що трапилося насправді недільної пори у Великоберезнянському лісі?
Категория: кримінал10.11.2009| | Комментарии (0)

У Севастополі внаслідок кульового поранення в голову помер начальник топографічної служби бригади морської піхоти ЧФ РФ.

Категория: кримінал05.11.2009| | Комментарии (0)

ДТПНа Закарпатье автоворы ночами выходят на "темное дело"
Мукачево, которое шутя называют "столицей закарпатской мафии", давно претендует на статус "двуликого Януса". Дело в том, что наш край уже долгие годы славится доброжелательностью и гостеприимством. Не только украинцы, но и граждане из других стран едут в Закарпатье, чтобы насладиться целебными дарами матушки-природы и колоритом закарпатской культуры.
Категория: кримінал05.11.2009| | Комментарии (0)

ХустКак сообщили корреспонденту press-карпат в пресс-службе Госпогранслужбы Украины, вчера в Закарпатье пограничники Мукачевского отряда и сотрудники милиции в рамках совместной с МВД оперативно-профилактической операции «Мигрант» задержали 15 выходцев из стран СНГ.
Это 6 граждан Российской Федерации - выходцы из кавказского региона, 4 молдавана, 4 узбека и 1 азербайджанец, имеющие просроченные миграционные карты, которые находились в городе Хуст Закарпатской области фактически на нелегальном положении. Поскольку населенный пункт находится в нескольких километрах от границы, то цель пребывания в нем иностранцев вполне очевидна.
Категория: кримінал04.11.2009| | Комментарии (0)

Після гучних затримань кількох серйозних злочинних груп, котрі викрадали автомобілі для подальшого перепродажу за межі краю, на Закарпатті якийсь час тривало "затишшя". Та, як виявилося, недовго...
З квітня в області почалася нова хвиля автокрадіжок. Невідомі зловмисники "потрошили" машини то в одному, то в іншому районі, а після чергової "чистки" "залягали" на дно. Зникали золоті речі, документи, гроші тощо. Усі спроби оперативників вийти на слід зловмисників не давали позитивних результатів. Крім цього, почастішали крадіжки на ринках та в магазинах: тут у городян загадково зникали гаманці, барсетки та інші цінні речі. Відчувалося, що працюють явно не простачки.
Найперше працівники карного розшуку вирішили перевірити т.зв. спецконтингент, котрий спеціалізувався на подібних злочинах. Та кожен з підозрюваних під час розмови зі співробітниками міліції представляв на свій захист справді залізне алібі. Час спливав, а зловмисники, гуляючи на волі, скоювали все нові злодіяння. Здавалося, що справа зайшла в глухий кут.
Категория: кримінал02.11.2009| | Комментарии (0)

foto AdeladzhaПастору ”Посольства Божьего” Сандею Аделадже на днях выдвинуто обвинение в причастности к еще одной финансовой афере со средствами граждан - при участии ЧП ”Грант”.
Категория: кримінал28.10.2009| | Комментарии (0)

церкваНевідомі у селі Мошни Черкаської області дві дерев`яні ікони та Євангелія 1902 року.
Як повідомили у Відділі зв`язків з громадськістю ГУ МВС України в Черкаській області, в неділю зранку парафіянка цієї церкви, прийшовши до храму, не побачила навісного замка на дверях. Про це жінка одразу повідомила настоятеля церкви.
Отець Олег виявив зламаний замок і на інших дверях цервки. Грабіжники винесли з храму дві дерев`яні ікони: "12 апостолів та Спаситель", "Коронування", а також Святе Письмо.

Категория: кримінал26.10.2009| | Комментарии (0)

СимуликКак стало известно корреспонденту UA-Reporter.com, сегодня в Ужгородском горрайонном суде состоялось заседание по делу печально известного соратника Сергея Ратушняка - главврача ужгородского роддома Владимира Симулика.
Категория: кримінал24.10.2009| | Комментарии (0)

манякОстаннім часом у засобах масової інформації, в тому числі й центральних, з'явилася інформація про те, що в місті Хуст якийсь молодик нападає на жінок, гвалтує їх і калічить. А міліція буцімто не реагує на ці злочини, бо мати підозрюваного, відома в місті заможна особа, "всіх купила"... Що з цього всього правда, а що звичайнісінькі домисли та перебільшення?
Категория: кримінал23.10.2009| | Комментарии (1)

Сьогодні, 22 жовтня, близько першої години ночі в міжнародному пункті пропуску "Дякове" на українсько-румунському кордоні під час прикордонно-митного контролю прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів Мукачівського прикордонного загону та інспектором митної служби при виїзді з України у 33-річної громадянки Румунії в легковому автомобілі марки "Мерседес" під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу в конструктивних порожнинах днища автомобіля було виявлено приховані 150 пачок сигарет марки "JING-LING" вітчизняного виробництва на суму 675 грн.
Як повідомив "PRESS-КАРПАТ" прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк, доступ до сигарет став можливим  після часткового зняття захисного щитка днища автомобіля.
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)

Останнім часом у засобах масової інформації, в тому числі й центральних, з'явилася інформація про те, що в місті Хуст якийсь молодик нападає на жінок, гвалтує їх і калічить. А міліція буцімто не реагує на ці злочини, бо мати підозрюваного, відома в місті заможна особа, "всіх купила"... Що з цього всього правда, а що звичайнісінькі домисли та перебільшення?
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)


Спеціалісти Державної екологічної інспекції в Закарпатській області спільно з працівниками Ужгородської міжрайонної прокуратури при здійсненні в липні поточного року позапланового заходу державного контролю за діяльністю деревообробного цеху ПП “Самвіл” (с.Кам’яниця, Ужгородський район) виявили факт засмічення земельних ресурсів відходами деревообробки (тирсою).

Як повідомили PRESS-КАРПАТ в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області, розрахована сума завданої довкіллю шкоди діями посадових осіб ПП “Самвіл” становила 1348,821 тис.грн. Матеріали перевірки були передані інспекцією до прокуратури.

За фактом засмічення земельних ресурсів Закарпатською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ПП “Самвіл”.
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)

рудникБерегівська міжрайонна прокуратура  порушила кримінальну  справу проти службових осіб ТОВ «Закарпатполіметали» за ознаками злочинів (ст. 382 ч.1 КК України, умисне невиконання службовою особою вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню).
Про це повідомив  розпорядник майна ТОВ «Закарпатполіметали», арбітражний керуючий Володимир Гуртовий. За його словами, ще 10 липня суддя Господарського суду Закарпатської області у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали» виніс ухвалу, зобов’язати керівництво рудника надати на розгляд кредиторів та розпоряднику майна інформацію про фінансово-господарський стан підприємства, ліценції та дозволи, земельні ділянки, які є у його користуванні тощо, проте відповіді досі не надійшло. Директор підприємства Василь Василинець не з’явився на жодні із 8 проведених зборів кредиторів.
Категория: кримінал20.10.2009| | Комментарии (0)

гривніФальшивки он печатал на многофункциональном принтере у себя дома.
В милицию поступило сообщение от директора общеобразовательной школы города Червоноград (Львовская область).
Женщина заявила, что заведующая столовой ей сообщила, будто ученик школы пытался рассчитаться с ней фальшивой купюрой номиналом 20 гривен, пишет Главред.
Этим "фальшивомонетчиком" оказался Андрей О., 1994 года рождения, ученик 9 класса. У парня были изъяты 3 банкноты с явными признаками подделки номиналом по 20 гривен каждая.
Оказалось, что эти купюры изготовил Роман Ф., 1995 года рождения, ученик 8 класса этой же школы.
Фальшивки он печатал на многофункциональном принтере у себя дома.
Категория: кримінал19.10.2009| | Комментарии (0)

інтернет кафеЯк відомо, в Україні заборонено гральний бізнес. Відповідний закон, прийнятий Верховною Радою ще в травні, набрав чинності з 25-го червня цього року.
Однак заправили грального бізнесу, не бажаючи втрачати надприбутків, придумують щоразу нові хитромудрі схеми, як обійти цю заборону. Зокрема, вони переключаються зі звичайних гральних автоматів та казино на Інтернет-послуги. Проте це ніщо інше, як лише зміна форми забороненого  грального бізнесу. Тому з цим явищем продовжує боротьбу міліція.
Категория: кримінал16.10.2009| | Комментарии (0)

білизнаІнспектори Чопської митниці виявили у багажі українця жіночий одяг і білизну на суму 1 мільйон 104 тисячі гривень, – повідомили PRESS-КАРПАТ 15 жовтня у прес-службі Держмитслужби.
Перед проходженням митного огляду на митному посту «Тиса» Чопської митниці чоловік заявив у декларації 3 000 євро та особисті речі. Однак, коли митники почали оглядати салон мікроавтобуса, виявили у багажному відсіку поліетиленові пакети та дорожні сумки з жіночим одягом і білизною знаних європейських брендів. Окрім офіційно задекларованих речей, він намагався ввезти до України жіночі пальта, костюми, сукні, спідниці, блузки, жакети, светри, піжами, грації та шовкові пеньюари. За попередньою оцінкою вартість одного костюма від європейського виробника цієї марки становить майже 7 тисяч гривень, а светри коштують від 1 до 2 тисяч гривень.

Категория: кримінал15.10.2009| | Комментарии (0)

Бывшего глашатая обвинительных заявлений президентской канцелярии, «пристроенного» несколько месяцев назад Виктором Ющенко в Службу безопасности Украины, уличили в неприлично мелком (как для его нынешнего статуса) преступлении — фальсификации диплома об окончании Киевского университета им. Тараса Шевченко. Неловкие попытки чиновника оправдаться выглядят явно смешными, а вот от букета статей Уголовного кодекса, на которые тянет «шалость» госслужащего первого ранга — мороз по коже.

Категория: кримінал14.10.2009| | Комментарии (0)

1 2 3 »