Главная » 2009 » Ноябрь » 19

голубиДві тисячі птахів! Навіть уявити собі це важко. А побачивши на власні очі, починаєш дивуватися, що в наш час ще зустрічаються ентузіасти, які безкорисливо присвятили своє життя крилатим істотам.

Василь Макар із села Колочава Міжгірського району Закарпатської області з самого дитинства захоплюється птахами. Зараз він опікується близько двома тисячами папуг і голубів.
Категория: Закарпаття19.11.2009| | Комментарии (0)

Роберт Бровді         Минулого  тижня в Ужгороді відбулася презентація  передвиборчої програми кандидата в Президенти Арсенія Яценюка  «Новий Курс». Відкриваючи  з цього приводу прес-конференцію для представників крайових ЗМІ, керівник регіонального осередку «Фронту Змін» Роберт Бровді  повідомив, що 12 жовтня ц.р. громадська ініціатива Арсенія Яценюка офіційно набула статусу політичної партії, тому «Новий Курс»  слід сприймати і як програмний документ новосформованої політичної сили.

           Упродовж майже годинного спілкування з журналістами, Роберт Бровді досить ґрунтовно виклав ключові позиції «Нового Курсу» Арсенія Яценюка. Хоча, як зізнався сам лідер закарпатського осередку «Фронту Змін», однієї презентації явно замало аби деталізувати й аргументувати усі положення програми. Враховуючи те, що головні постулати, з якими йде на президентські вибори Арсеній Яценюк, уже відомі широкому загалу, а також скориставшись сприятливою нагодою, ми вирішили поспілкуватися з Робертом Бровді після прес-конференції і більш поглиблено з’ясувати деякі позиції «Нового Курсу».

Категория: вибори 201019.11.2009| | Комментарии (0)

конякОдне з улюблених гумористичних шоу українських глядачів "Студія квартал 95" постійно збирає аншлаги. Серед гостей нерідко можна побачити політиків і зірок, що самозабутньо регочуть над жартами, які відпускають "квартальники" начолі з Володимиром Зеленським. Не секрет, що налаштуватися на благодушний лад глядачам допомагає чарка-друга міцних напоїв з буфету. Але, виявляється, артисти і самі не проти "підкріпитися" алкоголем до (а іноді і під час) гумористичного шоу. Якщо зазирнути за лаштунки, відкривається цікава картина. Виявляється, у знаменитих гумористів немає власних гримерок. Але "квартальники" не вередують, не складають райдери з вимогою королівських умов і не потребують особистих сек'юріті. Підготовка до виступів завжди проходить злагоджено.
Категория: Закарпаття19.11.2009| | Комментарии (0)

По состоянию на 01.11.2009 в органах государственной налоговой службы находятся на учете 3 180 630 налогоплательщиков, из них 863 211 юридических лиц и 2 317 419 физических лиц - предпринимателей. Об этом информирует Управление регистрации и учета налогоплательщиков Государственной налоговой администрации (ГНА).

Категория: економіка19.11.2009| | Комментарии (0)

Порівняно з жовтнем прожитковий мінімум в Україні знизили майже на 100 гривень - з 782 гривень у жовтні до 685 гривень 25 копійок у листопаді, і все це на тлі співпраці уряду з МВФ.

Категория: соціо19.11.2009| | Комментарии (0)