Главная » 2009 » Ноябрь » 03
Андрій пишнийЯкщо  уряд уже розпочав націоналізацію проблемних банків, то з цього варто отримувати користь не для кишень конкретних «товаришів», а для економіки загалом. Необхідно  врешті-решт зосередитися на програмі розвитку наявних державних банків і бути готовими до переходу в державну власність нових фінансових установ, наприклад, «Укрпромбанку» або банку «Надра».

Категория: політика03.11.2009| | Комментарии (0)

Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко надеется, что Президент Украины Виктор Ющенко подпишет закон, принятый сегодня Верховной Радой, о выделении 1 млрд грн для финансирования мероприятий по борьбе с эпидемией гриппа в Украине. Об этом она сообщила журналистам во время рабочей поездки в Ивано-Франковск

Категория: здоров’я03.11.2009| | Комментарии (0)

Лингвистическая комиссия Центризбиркома непризнанной республики Абхазия до 12 ноября 2009 года должна определить степень знания абхазского языка кандидатами в президенты Абхазии, сообщил во вторник журналистам председатель ЦИК Батал Табагуа.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)

часникВ Черкасах вартість часнику досягла 55 грн. за кілограм. На черкаському оптовому овочевому ринку за кілограм дрібного часнику просять 40 гривень за кілограм, за крупний хочуть 55 грн. Часник можна купити лише на кількох ятках зі 160. Ще тиждень тому вартість часнику коливалася від 8 до 11 грн.
Як розповіла кореспонденту УНІАН власниця торгової точки на овочевому ринку, за кілька днів покупці розкупили місячний запас часнику, за 5-7 днів закінчаться запаси цибулі.
Водночас у магазинах Черкас з’явилися в продажу багаторазові марлеві пов`язки по 30-40 грн. за штуку. Вони прикрашені стразами, візерунками чи смайликами. Саморобні ватно-марлеві пов’язки продають на базарах міста по 8-10 грн.
Категория: соціо03.11.2009| | Комментарии (0)

Михайло БродськийЦентральна виборча комісія оприлюднила деклараціїю про доходи кандидата у Президенти України Михайла БРОДСЬКОГО.
М.БРОДСЬКИЙ задекларував 18 млн. 604 тис. 335,73 грн. доходу у 2008 році. З цієї суми 49 тис. 190,47 доходів від дивідендів, процентів і роялті та 122 тис. 545,26 грн. заробітної плати. Про решту своїх доходів кандидат у президенти в декларації не повідомив. Крім того у власності М.БРОДСЬКОГО земельна ділянка (7940 кв. м), житловий будинок (849,8 кв. м) та автомобіль Toyota Land Cruiser .
Родина кандидата у 2008 році отримала 829 тис. 980 грн. доходу, у власності родини земельна ділянка (1934 кв. м), житловий будинок (309,6 кв. м), квартира (218,4 кв. м) та автомобіль Lexus.
Станом на 3 листопада ЦВК офіційно зареєструвала чотирнадцятьох кандидатів у Президенти: Олега РЯБОКОНЯ, Анатолія ГРИЦЕНКА, Арсенія ЯЦЕНЮКА, Петра СИМОНЕНКА, Володимира ЛИТВИНА, Сергія ТІГІПКА, Інну БОГОСЛОВСЬКУ, Віктора ЯНУКОВИЧА, Віктора ЮЩЕНКА, Олега ТЯГНИБОКА, Юрія КОСТЕНКА, Юлію ТИМОШЕНКО, О.ПАБАТА та М.БРОДСЬКОГО.
Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що ситуація навколо епідемії грипу в країні є політичною технологією, заручниками якої стали люди. Про це він заявив у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА, за його словами, нагнітання ситуації навколо епідемії грипу - «це є політичною технологією. І люди в цій політичній технології стали заручниками». Він підкреслив, що найлегше керувати бідними людьми, які бояться. «На це зараз спрямована вся державна машина – маніпулювати людьми. Тоді ці люди не можуть прийняти рішення, бо їх загнали в такі умови».
Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (1)

Звернення секретаріату Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України до працівників засобів масової інформації Львівщини. 19 жовтня 2009 року офіційно стартувала кампанія з виборів Президента України. Насправді ж, всупереч чинному законодавству України, вона іде вже тривалий час, набуваючи, на жаль, дедалі чорніших ознак брудної політичної боротьби. На кону ж бо - найвища посада в державі, а отже - майбутній напрям розвитку країни.

Категория: преса03.11.2009| | Комментарии (0)

Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко заявляет, что правительство не предусматривает выплату компенсаций родителям, которые вынуждены оставаться дома с маленькими детьми из-за введения карантина в детских заведениях. Об этом Тимошенко сказала сегодня в Верховной Раде, отвечая на вопрос депутатов.

Категория: соціо03.11.2009| | Комментарии (0)

Країни-члени НАТО розпочали надавати гуманiтарну допомогу Українi. Як повiдомляє прес-служба Департаменту НАТО Мiнiстерства закордонних справ у вiвторок, у вiдповiдь на звернення мiнiстра закордонних справ України Петра Порошенка.

Категория: Україна03.11.2009| | Комментарии (0)

Матчі 13-го туру футбольного чемпіонату України, що мали відбутися 7-8 листопада, перенесено згідно з рішенням виконавчого комітету ФФУ, інформує сайт федерації.

Категория: спорт03.11.2009| | Комментарии (0)

В ужгородському міськрайонному суді вкотре не відбулося судове засідання. Чого дивуватися? Якщо раніше каста недоторканих відміняла розгляд справ з-за «н-них» - причин, то на сьогодні судді мають вже, ну дуже поважну підставу піти «на каву». Сьогодні 3 листопада, підполковник СБУ «Н» в назначений час прийшов до ужгородського міжрайонного суду. І що ж, відповідь, яку отримав позивач, навіть представника спецслужби збила з пантелику.


Председатель Верховной Рады Владимир Литвин прогнозирует, что эпидемия гриппа в Украине закончится вместе с президентской кампанией. Об этом он заявил во время встречи с министром иностранных дел и сотрудничества Королевства Испания Мигелем Анхелом Моратиносом.

Категория: політика03.11.2009| | Комментарии (0)

спичкиНа Закарпатті у Хустській районній лікарні від опіків помер півторарічний хлопчик. За словами родичів потерпілого, загорання сталося внаслідок дитячих пустощів із сірниками.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у ВЗГ ГУМВС України у Закарпатській області, дитину з одного зі сіл району з дiагнозом термiчнi опiки голови й тіла було доставлено у важкому стані.
Дитина померла в реанімації.
Категория: Закарпаття03.11.2009| | Комментарии (0)

карпатська українаЯк повідомили "PRESS-КАРПАТ", що 5 листопада в Закарпатській обласній універсальній бібліотеці мали відбутися своєрідні підсумки 70-річчя Карпатської України: презентація 35-хвилинного фільму-хроніки, документальної книжки Сергія Федаки "Карпатський кросворд" та збірника "Карпатська Україна в журналі "Пробоєм".
Однак через епідеміологічну ситуацію Україні та забороною масових акцій у бібліотеці, презентація переноситься на грудень, про що буде додатково повідомлено.
Категория: Закарпаття03.11.2009| | Комментарии (0)

МукачевоВ Мукачево состоялся Всеукраинский турнир по легкой атлетике "Кубок Карпат", который собрал более 130 самых лучших на сегодня спортсменов Украины.
Ярким моментом открытия стало вручение заместителем городского головы Мукачево Михаилом Ларош и главным организатором и основателем этих соревнований, заслуженным тренером Украины Геннадием Буткевич удостоверений мастеров спорта Украины воспитанникам Мукачевской ДЮСШ Татьяне Максим, Олесе Каленской, Ярославу Бородинов и Михаилу Олиниченку, а также Назару Коваленко из Киевской области.
В субботу стадион СЧОК ДЮСШ украсили флаги и зонтики мукачевского подразделения "Кока-Колы" - спонсора соревнований. Другой спонсор - трикотажная фирма "Мрия" - обеспечил всех участников фирменными майками. А на беговых дорожках шла ожесточенная борьба за награды. В командном зачете победу одержала сборная Киевской области. На втором и третьем местах команды Житомирской и Сумской областей. Закарпатцы, представленные в основном воспитанниками Геннадия Буткевича, в итоге пятые.
Категория: преса03.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкНародний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Арсеній Яценюк об’їхав із гуманітарною місією Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську та Чернівецьку області. Він відвідав лікарні, поспілкувався з їх керівництвом та медичними працівниками.

У понеділок, 2 листопада, після відвідання Чернівецької обласної клінічної лікарні Арсеній Яценюк підкреслив, що за підсумками своєї поїздки може зробити висновок: перше, з чим необхідно боротися, – з панікою та істерією. За його словами, епідеміологічний поріг в деяких областях перевищений, є певні нетипові форми пневмонії, але вони траплялися і минулого року, і позаминулого, і 10 років тому. «Це не означає, що в Україні потрібно вводити надзвичайний стан», - підкреслив народний депутат. «Панікерів треба прибрати», - додав він.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (1)

Чупакабра...Легендарного звіря, якого не памятають старожили В деяких областях Західної України вже трапилось декілька загадкових випаддків загибелі свійських тварин.
Чупакабра (ісп. chupacabras, chupar - сосала і cabra - коза, дослівно "сосущий кіз"), також "козиний вампір" - міфічна істота, що вбиває домашніх тварин. Достовірних наукових відомостей, що підтверджують існування чупакабри, немає. Вважається, що чупакабра полює вночі і нападає на беззахисних тварин, висмоктує кров і зникає.
Категория: Закарпаття03.11.2009| | Комментарии (0)

Триста тисяч упаковок ліків "Таміфлю" прибули до України зі Швейцарії. Літак з противірусним препаратом в аеропорту "Бориспіль" особисто зустрічали Прем'єр Юлія Тимошенко, міністр закордонних справ Петро Порошенко та Глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко.

Категория: здоров’я03.11.2009| | Комментарии (0)

Влада Словаччини в понеділок закрила два з п`яти прикордонних переходів на словацько-українському кордоні у зв`язку з епідемією грипу в Україні, що посилилася, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на AFP.

Категория: Україна03.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній Яценюк

В НАШЕЙ МЕДИЦИНЕ «ОКОПАЛАСЬ» ПОЛИТИКА

Сообщения об эпидемии калифорнийского гриппа народный депутат, член комитета ВР по здравоохранению считает истерией и паникой.

В воскресенье, 1 ноября, Арсений Яценюк прибыл в охваченную эпидемией гриппа Львовскую область.

Пытаясь меньше привлекать внимания к своей поездке, политик скромно отстоял службу во львовском соборе Святого Юра, где помолился о здоровье нации. После этого Яценюк встретился с врачами Львовской

«Меньше истерики и больше работы. И все будет хорошо», - уверен Арсений Яценюк.
областной инфекционной клинической больницы (ОИКБ) и передал им противовирусные и антибактериальные препараты, собранные волонтерами разных общественных организаций, в т. ч.  «Фронта перемен». Местные специалисты, в свою очередь, предоставили политику исчерпывающую информацию о реальном положении дел в регионе.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)