Главная » 2009 » Ноябрь » 29
поезд

ХРОНИКА СОБЫТИЙ

16.20. Опубликованы обновленные полные списки пострадавших в крушении поезда

МЧС РФ опубликовал уточненные данные о пострадавших -  имена, фамилии и где сейчас находятся пострадавшие (весь список).

15.40. Продажа билетов на «Невский экспресс» остановлена.

Пассажиры сдают заранее купленные билеты, опасаясь опоздания поездов.

15.30. В воскресенье Патриарх Московский и всея Руси Кирилл на Божественной литургии, которая прошла в Храме Христа Спасителя, совершил литию по погибшим в крушении поезда.

15.25. Опознаны 24 погибших из 26


Категория: світ29.11.2009| | Комментарии (0)

Коли Владислав прокинувся, у хаті було темно. У голові гуділо, горло пересохло, з якогось дива неабияк боліла рука. Довкола на підлозі розлито щось липке. Підвівся, у потемках нащупав горнятко, зачерпнув води і жадібно випив. Втамувавши спрагу, запропонував воду своєму стриєві, який спав на іншому ліжку. Але той не відповідав. Владислав перепитав ще раз, однак знову мовчанка. Тоді молодик увімкнув світло і… Коли Владислав прокинувся, у хаті було темно. У голові гуділо, горло пересохло, з якогось дива неабияк боліла рука. Довкола на підлозі розлито щось липке. Підвівся, у потемках нащупав горнятко, зачерпнув води і жадібно випив. Втамувавши спрагу, запропонував воду своєму стриєві, який спав на іншому ліжку. Але той не відповідав. Владислав перепитав ще раз, однак знову мовчанка. Тоді молодик увімкнув світло і… побачив страшну картину. Майже вся кімната була забризкана кров’ю. Глянув на свою руку, а на долоні -- різана рана. Владислав метнувся до родича, але той не рухався і ніяк не реагував, він уже не дихав, усе його тіло було в крові. Молодик зітхнув і знесилено опустився поруч. Ось і ще одне випробування випало на долю Владислава, яких у його житті вистачало.
Категория: кримінал29.11.2009| | Комментарии (0)