Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » НАТО надає гуманiтарну допомогу Українi
13:51
НАТО надає гуманiтарну допомогу Українi

Країни-члени НАТО розпочали надавати гуманiтарну допомогу Українi. Як повiдомляє прес-служба Департаменту НАТО Мiнiстерства закордонних справ у вiвторок, у вiдповiдь на звернення мiнiстра закордонних справ України Петра Порошенка.

Євроатлантичний координацiйний центр реагування на катастрофи Мiжнародного секретарiату НАТО (ЕАКЦРК) оприлюднив спецiальний ситуативний циркуляр серед країн-членiв i партнерiв альянсу, в якому мiститься детальна iнформацiя про стан справ в Українi у зв'язку з поширенням епiдемiї грипу i невiдкладнi потреби держави в зв'язку з цим.

Станом на 2 листопада, реагуючи на цей циркуляр Мiжнародного секретарiату НАТО, члени альянсу розпочали надавати гуманiтарну допомогу Українi. Так, Польща та Словаччина вже надали першу гуманiтарну допомогу, зокрема 200 тис. медичних респiраторiв i масок, препарат «Тамiфлю», спецiальнi окуляри тощо.

Очiкується, що найближчим часом, вiдповiдно до iнформацiї Євроатлантичного координацiйного центру деякi iншi країни-члени НАТО нададуть гуманiтарну допомогу Українi.
 
Категория: Україна | Просмотров: 544 | Добавил: onok | Теги: Україна, гуманітарна допомога, грип, епідемія, НАТО | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]