Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » В Ужгороді суди відмовляються проводити розгляд справ
13:42
В Ужгороді суди відмовляються проводити розгляд справ
А пояснюється це тим, що голова Ужгородського міськрайонного суду В.В.Домніцький в односторонньому випадку вирішив не пропускати людей без так званих захисних медичних масок.
Але реальна картина виглядала інакше. Судді, їхні помічники та «близькі клієнти» потрапляли до приміщення  безперешкодно. Також, варто відмітити, що окремих людей, які прийшли в саморобних захисних одноразових марлевих масках також не допускали.  Напевно це повязано з тим, що судді, які мали б розглядати їхні справи влаштували собі канікули або як сказали самі люди «суддівський карантин».
Нагадаємо, що у зв'язку з епідемією грипу у дев'яти західних областях та Києві було введено карантин, по всій Україні на три тижні закриті всі навчальні заклади, заборонено проводити масові заходи, призупинено призов до армії. Але жодного слова про судові органи влади тут нема. Тож, голова Ужгородського міськрайонного суду В.Домніцький штучно створив велике скупчення людей. А це є середовищем для поширення вірусу грипу, в тому числі  небезпечного A/H1N1 ширше відомого як свинячий грип.
Отже органи влади влаштували собі канікули, мотив серйозний:  карантин.
Просмотров: 595 | Добавил: moderator | Теги: Засідання, A/H1N1, Ужгород, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]