Главная » 2009 » Ноябрь » 19 » Коньяк "Закарпатський" допомагає Зеленському з "Квартал 95" смішити публіку (ФОТО)
15:01
Коньяк "Закарпатський" допомагає Зеленському з "Квартал 95" смішити публіку (ФОТО)
конякОдне з улюблених гумористичних шоу українських глядачів "Студія квартал 95" постійно збирає аншлаги. Серед гостей нерідко можна побачити політиків і зірок, що самозабутньо регочуть над жартами, які відпускають "квартальники" начолі з Володимиром Зеленським. Не секрет, що налаштуватися на благодушний лад глядачам допомагає чарка-друга міцних напоїв з буфету. Але, виявляється, артисти і самі не проти "підкріпитися" алкоголем до (а іноді і під час) гумористичного шоу. Якщо зазирнути за лаштунки, відкривається цікава картина. Виявляється, у знаменитих гумористів немає власних гримерок. Але "квартальники" не вередують, не складають райдери з вимогою королівських умов і не потребують особистих сек'юріті. Підготовка до виступів завжди проходить злагоджено.

Правда, Женя Кошовий скаржиться, що іноді знайти потрібну річ в купі пакетів і вішалок буває досить складно. А Саша Пікалов страждає від відсутності дзеркала - прихильницям іноді вдається підглянути, як він поправляє краватку прямо в фойє.

Але, тим не менш, у кожного з артистів є власний куточок, який служить міні-гардеробом, а за сумісництвом і міні-баром.

Наприклад, Зеленський перед виходом на сцену віддає перевагу кільком ковткам "Закарпатського" коньяку. А ось найбільший член трупи Юзик не поділяє смаків лідера колективу. Одного разу і кореспондент "VIP.glavred 'а" був свідком того, щонайфактурніший учасник шоу визнає за краще коньяк "Аист".

"БЛИК"
Категория: Закарпаття | Просмотров: 856 | Добавил: foto-uzh | Теги: гумор, Володимир Зеленський, коньяк Закарпатський | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]