Главная » 2010 » Июнь » 2 » Чопський “Фронт змін” в День захисту дітей почастував школярів міста морозивом
10:23
Чопський “Фронт змін” в День захисту дітей почастував школярів міста морозивом

Чоп-Фронт ЗмінСмачну акцію до Дня захисту дітей організували активісти Чопського міського осередку політичної партії "Фронт змін”. Усі учасники міжшкільної спортивної естафети та їх уболівальники в якості призів отримали морозиво. Завдяки цьому, не зважаючи на сумну дощову погоду впродовж усього дня, настрій малечі було врятовано, а веселі дитячі усмішки виявилися теплішими за найяскравіше червневе сонечко.

Проливний дощ таки вніс свої  корективи в організацію свята – багато із задуманого "фронтовики” були вимушені відмінити, а спортивну естафету перемістити до зали школи. Тим не менше, близько ста учнів Чопських ЗОШ №1 і №2 зібралися, аби виявити найспритніших юних спортсменів. Розбилися на дві команди – "Ізюминка” і "Барс”. Вже готові були розпочати змагання, як тут до спортзали зайшов голова Чопського міського осередку "Фронт змін” Валерій Самардак. В руках він тримав величезну коробку з морозивом, тож повернути увагу школярів до спорту фізкерівнику Ользі Василівні ніяк не вдавалося. Довелося відхилитися від традиції і вручити винагороду ще до оголошення результатів, що невимовно потішило винуватців свята. І тільки після цього з потрійним запалом і азартом діти впірнули в атмосферу естафет і конкурсів.

             Чоп-Фронт Змін "Одним із пріоритетів діяльності нашої політичної організації є турбота про майбутнє. Саме на дітей, підростаюче покоління, молодь "Фронт змін” робить ставку, ініціюючи зміни в українському суспільстві. Це інвестиція протяжністю в 10-15 років, адже нинішні діти – це нова майбутня зміна управлінців, політиків, освітян, медиків. Сьогоднішня акція – найменше, що ми можемо зробити для дітлашні. Швидше це наш скромний вияв небайдужості і турботи.  Крім того, робити солодкі подарунки так приємно!”, - розповів Валерій Самардак.

Заявляючи про участь у вирішенні проблем життєдіяльності міста, Чопський міський осередок "Фронту змін” не збирається оминати увагою й дитячі та юнацькі проблеми. А це – шкільний інвентар для занять фізкультурою, дитячі та спортивні майданчики, організація дозвілля. Вже ведуться перемовини з місцевими підприємцями, які б також долучилися до справи.

Що стосується Дня захисту дітей, то подібні акції "Фронту змін” з подарунками і солодощами для малюків пройшли майже у  всіх районах Закарпатської області.


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін


Чоп-Фронт Змін

 

Категория: Закарпаття | Просмотров: 654 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, Роберт Бровді, Фронт Змін, Чоп, Самардак, спорт, День дітей | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]