Главная » 2011 » Март » 9 » Закарпатський “Фронт Змін” привітав жінок з 8 Березня найбільшою в Україні листівкою
13:56
Закарпатський “Фронт Змін” привітав жінок з 8 Березня найбільшою в Україні листівкою

Оригінальний подарунок до Свята Весни приготували жінкам депутати Мукачівської міської ради від "Фронт Змін” Степан Чепак та Сергій Герасим’юк. Велетенську вітальну листівку шириною 10 м і висотою 1,5 м виготовляли власноруч і всім містом. Акція проходила 8 березня на головній площі Мукачева біля Ратуші і тривала 2 години.

            Долучитися до малювання мали змогу всі бажаючі. Величезний білий аркуш надихнув до творчості як чоловіків, так представниць слабкої статі. Вітали матусь, дружин, сестер, бабусь і коханих. Наймолодшим художником виявився Артур Бігош, якому нещодавно виповнився рік і сім місяців. Зеленим маркером він завзято виводив абстракції, сидячи у дитячому візочку, припаркованому біля стенду з листівкою. Найстарший романтик – 73-річний Олександр Бабенко – зізнався, що у такий спосіб вирішив привітати кохану жінку в надії на взаємні почуття. Назвати її ім’я відмовився, щоб не наврочити.

            Загалом у акції взяло участь близько 300 людей. Спостерігало за дійством все Мукачево і гості цього старовинного західного містечка. Віталися всі прояви креативу – як живопис, так і поезія. Автори найоригінальніших сюжетів і віршованих рядків, отримали призи від організаторів. А переможницею конкурсу на кращий малюнок виявилася 14-річна мукачівка, учениця місцевої дитячої художньої школи Леся Туряниця. У своїй роботі вона зобразила загадкову романтичну пані – збірний образ, що уособлює жіночність. У подарунок дівчинка отримала професійний набір для творчості. 

            Результатом роботи організатори акції залишилися задоволені. Листівка вийшла на славу – яскрава, весела, а головне – щира. До того ж цей шедевр ще й потрапив до "Книги Рекордів України” як найбільша вітальна листівка з 8 Березня, про що засвідчив відповідний сертифікат. За словами голови Мукачівської міської організації "Фронту Змін” Степана Чепака, на таку ідею надихнули самі жінки: "Саме заради вас, дорогі, милі, кохані, ми здійснюємо подвиги і б’ємо рекорди. І цей рекорд сьогодні – для вас!”

Завершилася акція запуском в небо величезної вісімки, віртуозно змайстрованої з повітряних кульок, після чого розпочався святковий концерт.
















Категория: Закарпаття | Просмотров: 699 | Добавил: foto-uzh | Теги: Мукачево, Фронт Змін, Поздравление, 8 марта | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]