Главная » 2011 » Февраль » 4 » АНОНС:Політична Партія «Фронт Змін» ініціювала Всеукраїнську кампанію «Зміни податковий кодекс»
10:09
АНОНС:Політична Партія «Фронт Змін» ініціювала Всеукраїнську кампанію «Зміни податковий кодекс»

Закарпатська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» запрошує всіх бажаючих громадян, підприємців, експертів, депутатів, журналістів, громадські організації, до обговорення податкового кодексу та відстоювання законних прав платників податків.

Планується проведення  «круглих столів»,  прес – конференцій, розгляд письмових пропозиції та зауважень до Кодексу, громадські слухання в місцевих радах.

Підсумком нашої спільної роботи стане подання до Верховної ради України низки змін до податкового кодексу, розробленим, на основі побажань громадян, підприємців та експертів. Питання буде обговорено на Всеукраїнському форумі підприємців, що планується провести в місті Києві 5-6 березня 2011 року. До участі у форумі будуть запрошені найактивніші учасники регіону. Участь у Форумі візьмуть відомі міжнародні експерти, що приймали участь у розробці та запровадженню успішних податкових реформ та іновацій.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у Всеукраїнській кампанії «Зміни податковий кодекс», що її проводить у Закарпатській області обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін».

Контактна особа: Гайдук Тарас Олександрович 050 195 04 95

Контактні адреси:

Електронна адреса  office-fz@ukr.net.

Поштова адресу: Закарпатська обл.., м. Ужгород вул.. Л. Толстого 5, 3 поверх, «Фронт Змін».

Категория: Закарпаття | Просмотров: 594 | Добавил: foto-uzh | Теги: Закарпаття, Фронт Змін, анонс, Ужгород | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]