Главная » 2010 » Июнь » 10 » Берегівський “Фронт змін” допомагатиме Закарпатському обласному притулку для дітей
13:24
Берегівський “Фронт змін” допомагатиме Закарпатському обласному притулку для дітей
Берегівський Фронт ЗмінБерегівська міська організація політичної партії "Фронт змін” повідомила про рішення щодо підтримки обласного притулку для дітей у селищі Батєво. Установа у достатній мірі фінансується державою та спонсорами, а от ідею з організацією різноманітних культурно-пізнавальних заходів керівництво дитбудинку залюбки підтримало. Першу зустріч з маленькими мешканцями притулку активісти "Фронту змін” провели спільно з працівниками Берегівського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.      

 

До обласного дитячого притулку у селищі Батєво потрапляють сироти, діти з неблагополучних сімей та такі, що позбавлені батьківської опіки. Пізніше, згідно з рішеннями суду та соціальних служб, їх направляють до сиротинців чи будинків сімейного типу. Наразі в притулку перебуває 37 дітей віком від 3 до 18 років. Для того, щоб життя вихованців зробити по-дитячому веселим і безтурботним, активісти та волонтери Берегівського міського осередку "Фронту змін” вирішили допомогти притулку з організацією дозвілля. Підтримав ідею і районний Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Незабаром розпочнуться переговори з крайовими театрами, школами, мистецькими колективами і окремими артистами, які б погодилися в свою гастрольну програму включити Батєвський притулок.

              Перший концерт Берегівського дитячого танцювального гуртка під керівництвом Н. Жигуц відбувся днями. Вихованці притулку вітали юних артистів гучними оплесками, дехто навіть виявив бажання навчитися танцювати.

              "Хороша ідея наших волонтерів і партійних активістів. Думаю вона знайде відгук в серцях дітей із сумними очима, що не з власної волі опинилися в цьому будинку”, - сказав голова Берегівського міського осередку політичної партії "Фронт змін” Володимир Маргітич.        

              На завершення зустрічі берегівські "фронтовики” подарували притулку гандбольну сітку, м’ячі та набори для малювання на асфальті.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 681 | Добавил: foto-uzh | Теги: Володимир Мргітич, арсеній яценюк, Роберт Бровді, притулок, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]