Главная » 2011 » Январь » 19 » Берегівський “Фронт Змін” допомагатиме ветеранам і людям похилого віку
15:43
Берегівський “Фронт Змін” допомагатиме ветеранам і людям похилого віку

Берегівський міський осередок партії "Фронт Змін” провів низку заходів, присвячених новорічно - різдвяним святам. Своїх прихильників "фронтовики” вітали листівками, біл-бордами, за допомогою преси та телебачення, вінчували і щедрували. А на завершення циклу зимових свят приємний подарунок вирішили зробити ветеранам та людям похилого віку. Гарну гостину і концерт влаштував п’ятдесятьом керівникам осередків ветеранських організацій м. Берегово голова міської парторганізації "Фронту Змін”, депутат міської ради  Володимир Маргітич.

- Ідея  підтримати цих людей виникла після того, як на черговій сесії Брегівської міськради депутати скоротили кошти на потреби ветеранів і людей похилого віку з 50 до 5-ти тисяч грн. Це при тому, що в Берегові на сьогодні налічується близько 6 тисяч людей цієї категорії. Про яку допомогу може йти мова? Тому для того, щоб старі хоч якось могли бачитися і спілкуватися, ми взяли на себе частину фінансових і організаційних витрат, - прокоментував свій вчинок меценат.

У колі невимушеної атмосфери гості свята ділилися останніми новинами та спогадами з минулого. Розважав літніх людей співак Іван Чегіль. Тим часом "фронтовики” з’ясовували, як саме налагодити співпрацю з осередками ветеранської організації, аби свою допомогу зробити максимально дієвою і потрібною. Турбота   партійців настільки розчулила старих, що вони через ЗМІ висловили подяку несподіваним доброчинцям.

- Ми щиро вдячні членам партії "Фронт Змін” за те, що вони пройнялися нашими проблемами. Це справжня турбота – не на словах, а на ділі. І ще приємно, що вони запросили звертатися до них за будь-яких потреб, а не оббивати пороги чиновників з простягнутою рукою, - сказала голова Брегівської міської організації ветеранів Великої вітчизняної війни Лідія Буєвич.

Власні проекти рішень підтримки малозахищених верств населення закарпатські депутати від "Фронту Змін” готують і на розгляд  місцевих сесій.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 628 | Добавил: foto-uzh | Теги: Берегово, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]