Главная » 2010 » Июнь » 15 » Іршавський «Фронт Змін» привів до ладу міський парк
12:23
Іршавський «Фронт Змін» привів до ладу міський парк

Іршавський Фронт ЗмінУ рамках реалізації проекту "Чисте довкілля” Закарпатського УРЯДУ ЗМІН Іршавський районний осередок політичної партії "Фронт Змін” організував черговий суботник чистоти. Озброївшись граблями, віниками і косами, "фронтовики”  привели до ладу найпопулярніше місце відпочинку іршавчан – центральний міський парк.

 

До цього партійні активісти провели круглі столи з проблем екології, на яких обговорювали шляхи вирішення наявних у місті проблем. Одним із таких методів визначено проведення виховної роботи з населенням та залучення жителів Іршавщини до громадських робіт. Аби теорія не суперечила практиці, "фронтовики” власним прикладом вирішили продемонструвати, як завдяки ентузіазму і небайдужості місто можна зробити чистим і охайним. Щомісячно згідно з планом діяльності осередку передбачається прибирання та благоустрій зелених зон відпочинку.

Цього разу у суботнику взяли участь 15 активістів "Фронту Змін”. Об’єктом для роботи обрали центральний міський парк, в якому вдень часто гуляють мами з дітьми, а ввечері збирається молодь. Однак майже постійно в цій зеленій зоні домінують кольори старих обгорток від солодощів та інше сміття. Комунальні служби прибирання проводять неякісно і нерегулярно, а свої суботники влада організовує виключно в рамках загальнообов’язкової офіційно оголошеної весняної толоки.  

«Екологічна культура наших земляків шкутильгає – це факт, - констатує голова Іршавської районної організації політичної партії «Фронт Змін» Віктор Віраг. - Найбільше під сміттєві «атаки» потрапляють зони масового відпочинку людей. Однак непотріб збирається здебільшого через недостатню кількість урн. Ми вже маємо деякі плани щодо вирішення цього питання, а тим часом робимо те, що не потребує фінансових затрат». 

У парку іршавські "фронтовики” викосили траву, очистили газони від целофану, пластику і скляних пляшок. Всього в цей день було зібрано 8 мішків побутових відходів.

«Питання екології є пріоритетними для партії «Фронт Змін», тому  такі акції відбуватимуться й надалі. На черзі інше улюблене місце іршавчан - урочище Ставліш, що знаходиться неподалік районного центру»,- запевнив  Віктор Віраг.

У Закарпатському територіальному відділенні «Школа Влади» підтвердили, що екологічна тематика є пріоритетною в діяльності районних осередків. Як зазначила спеціаліст з проектних робіт Анніта Овсянікова, в Закарпатському офісі "Фронту Змін” підготовлено кілька десятків професійних проектів, що стосуються еколого - економічної стратегії розвитку народного господарства того чи іншого району. Поряд з вирішенням проблем паводків, зсувів, очистки рік, спеціалісти розробляють методику підтримання в належному стані зелених зон відпочинку. Надалі ці проекти стануть матеріалом для роботи депутатів - представників «Фронту Змін» в органах місцевого самоврядування.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 748 | Добавил: foto-uzh | Теги: Аніта Овсянікова, Роберт Бровді, Віктор Віраг, Парк, прибирання, Фронт Змін, Іршава | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]