Главная » 2011 » Февраль » 2 » Закарпатські депутати від “Фронту Змін” працюватимуть у форматі єдиної команди
12:27
Закарпатські депутати від “Фронту Змін” працюватимуть у форматі єдиної команди
Контролювати дії своїх депутатів у місцевих радах, допомагати, підтримувати та наставляти недосвідчених колег у політичній діяльності взялося керівництво Закарпатської обласної організації "Фронту Змін”.
"Майже 90% складу депутатського корпусу нашої партії в місцевих органах влади не мають політичного досвіду. Аби не допустити найменшої розгубленості депутата в новій для нього діяльності ми розробили цілу систему взаємозв’язків депутатів з партійною організацією”, - розповів заступник голови ЗОО партії "Фронт Змін” Андрій Баганич. Він пояснив, що так званий формат "єдиної команди” створено як для контролю діяльності  депутата, так і допомоги його. Модель персональної участі представника "ФЗ” у житті партійної організації включає щомісячне звітування, виконання партійних доручень, роботу з експертами "Уряду Змін”, реалізацію проектів "Школи влади” і т.д. З іншого боку, депутат може розраховувати на підтримку команди – голів і активу місцевих організацій, експертів з різних напрямів, юридичних консультантів, активістів і прихильників "Фронту Змін”.
Перша робоча зустріч у новому форматі з керівництвом та депутатами Мукачівського районного осередку "Фронту Змін” відбулася 1 лютого в Закарпатському обласному офісі партії. Учасники зібрання обговорили низку проблем, пов’язаних з роботою депутатів на місцях. Мукачівські "фронтовики” розповіли про необхідність розбудови первинних осередків партії в селах та відкриття там громадських приймалень. Власними планами щодо реалізації цих ідей гості поділилися зі своїми керівниками та вислухали практичні поради від експертів.
"Ми не проти контролю з боку начальства, швидше навпаки, - відзначив по закінченні зустрічі голова Мукачівського районного осередку партії, депутат Мукачівської райради Іван Медвідь. - Це стимулює до роботи і вселяє підтримку, адже ти розумієш, що ставши депутатом, не залишився сам на сам з проблемами. Люди довіряють "Фронту Змін”. Ми бачимо це по тому, що з багатьма питаннями вони звертаються саме до наших депутатів, а не до представників діючої влади чи інших партій. І нам часто потрібна консультація чи порада, як краще задовольнити звернення громадянина, який за нас проголосував”.
Серед іншого, мукачівці отримали консультації щодо оформлення депутатських звернень, співпраці з місцевою пресою, ефективної роботи громадських приймалень. Поїхали додому і з завданнями. Оскільки Мукачівщина є аграрним районом, керівництво закарпатського "Фронту Змін” вирішило скористатися досвідом п. Медвідя в сільськогосподарському секторі, доручивши йому очолити напрямок "Заможне село” в обласному "Уряді Змін”. Дієві проекти щодо покращення стану цього сектору ляжуть на стіл професійних експертів-розробників цієї теми в центральному столичному офісі партії.  

Категория: Закарпаття | Просмотров: 642 | Добавил: foto-uzh | Теги: Закарпаття, Фронт Змін, Андрій Баганич | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]