Главная » 2011 » Апрель » 21 » На Рахівщині активістки “Фронту Змін” проводять велике прибирання до Пасхи
10:47
На Рахівщині активістки “Фронту Змін” проводять велике прибирання до Пасхи
Рух за чисте довкілля в Рахівському районі розпочався з ініціативи вчительок, активісток "Фронту Змін”. Кожна господиня намагається встигнути до Пасхи зробити свою оселю чистою і ошатною. Тож і робочі місця вирішили привести до ладу. Розпочали з класів, коридорів, потім поступово перейшли на присадибні ділянки, спортивні майданчики, шкільні паркани, тротуари та вулиці.
- Прибираємо ми в основному по п’ятницях після уроків. Кінець робочого тижня, можна розслабитися. В суботу не прийдеш, бо і вдома по господарству багато чого потрібно зробити. Тому тут робота аж кипить, - розповіла одна із учасниць акції.
Одночасно акція стартувала у 12 населених пунктах району: Рахові, Квасах, Білині, Ясінях, Великому Бичкові, Костилівці, Лузі, Кобилецькій Поляні, Косівській Поляні, Діловому, Верхньому Водяному та Лазещині. Загалом прибиранням зайнялися 60 "фронтовичок”, однак вже наступної п’ятниці до них доєдналися й інші освітяни, в тому числі чоловіки.
- Спочатку ми працювали виключно своїми силами і за свій кошт. А там і керівництво шкіл підтримало: фарбу виділили, інструменти, миючі засоби. А найголовніше, на мою думку, що охоче до прибирання долучилися діти. І тепер рахівські школи просто сяють чистотою, - хвалиться голова Рахівської районної організації партії "Фронт Змін”, депутат райради Оксана Севч. 
Що ближче до Великодного Воскресіння, то все більше нагадують мурашник клопоти  рахівських вчителів. З брудом упоралися, а після Пасхи обіцяють зайнятися зеленими насадженнями – у гори весна приходить пізніше, тож справжня толока ще попереду.

 Фронт Змін у Закарпатті
Категория: Закарпаття | Просмотров: 577 | Добавил: foto-uzh | Теги: прибирання, Закарпаття, сміття, Рахів, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]