Главная » 2010 » Январь » 27

Місячний гороскоп від автора, редактора та видавця "Астрологічного календаря для України" Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

28 січня 2010, Четвер

До 14:23 продовжується 13-й день місяця.

Символи - Колесо, Прядка. Це магічний день корекції минулого, він зв'язаний згодом, корекцією минулого, роботою з кармою, нагромадженням інформації, що робить людину упевненому, незалежному і здатним вижити в цьому складному світі.

Ви можете легко звільнитися від вантажу минулого, якщо він заважає вам жити. Якщо проявляться старі проблеми - поставтеся до них спокійно, постарайтеся по можливості спокійно їх дозволити і ви одержите свіжі сили для нового життя.

День, коли усі творчі, особисті задуми необхідно втілювати в життя шляхом скрупульозної, кропіткої роботи.

Важливо діяти разом з однодумцями і колективом. Самотність буде поганим середовищем для психічного стану.

Вважається, що в цей день народжуються ідеальні учні. Сприятливо почати новий цикл навчання, накопичувати нову інформацію - читати книги, що дозволяють краще зрозуміти себе і світ.

Категория: різне27.01.2010| | Комментарии (0)

Сергій Тігіпко, - незалежно від свого політичного майбутнього, - вже зараз може ввійти в підручники як приклад політика, чия кар’єра залежить насамперед від схильності людей не думати. Себто - почувши якісь твердження чи висновки, автоматично приймати їх на віру, вдячно ретранслювати і навіть обстоювати у суперечках, так і не замислившись над їхнім походженням і обґрунтованістю.
Категория: Україна27.01.2010| | Комментарии (0)

Співачка Ані Лорак вперше після свого заміжжя засвітилася у чоловічому глянці. Щоправда, і цього разу артистка спромоглася лише на фотосесію у білизні.

Однак чи то софіти так розпалили Кароліну, чи то просто був хороший настрій, але співачка розповіла деякі подробиці свого інтимного життя: секс у потязі, стриптиз та рольові ігри.

Правда, спершу Лорак розповіла про те, як їй привили комплекс неповноцінності.

Категория: світське життя27.01.2010| | Комментарии (0)

Донька прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія намагається не відставати від своєї владної матусі. Дівчина усіляко хоче довести, що вона також ще та штучка.

Женя не приховує, що отримала в чоловіки патлатого рокера Шона Карра лише завдяки своїй настирливості.

Категория: різне27.01.2010| | Комментарии (0)

На 27 січня тільки 49,7 % одержувачів різних видів соціальної допомоги на Закарпатті отримали гроші.

Як повідомили кореспонденту PRESS-КАРПАТ в Управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА, за інформацією заступника начальника головного управління праці та соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації Ганни Морозюк, сума основної субвенції з державного бюджету розміром понад 58,3 млн грн в область надійшла ще 13 січня. Однак із 14 січня головне управління Державного казначейства України в Закарпатській області перераховує гроші на місця "порціями" – щоденно в середньому по 7% від загальної суми.

Категория: Закарпаття27.01.2010| | Комментарии (0)

Працівники державного підприємства отримали попередження про звільнення.

Чутки про реорганізацію «Укрзахідпроектреставрації», що розпочалися 5 років тому, коли відійшов у вічність світлої пам’яті народний архітектор України і батько-засновник цієї інституції академік Іван Могитич, саме тепер – у час 60-річного ювілею установи!!! – отримали підтвердження в адміністративній політиці теперішнього директора Володимира Швеця, який заходився «оптимізувати» підприємство, заготувавши його працівникам попередження про звільнення.

Категория: різне27.01.2010| | Комментарии (0)

Проведення зборів акціонерів нафтовідобувної компанії «Укрнафта», контрольний пакет якої контролюється «Нафтогазом України», а правління – групою «Приват» Ігоря Коломойського, означає, що бізнесмен таки досяг компромісу з Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко.

Як пише «Українська правда», прем’єрка, яка останнім часом перебувала з «Приватом» у стані тихої війни, стала особливо потребувати дружби з Коломойським після того, як підтримуваний ним кандидат у президенти Сергій Тігіпко посів третє місце за підсумками першого туру президентських виборів.

Категория: політика27.01.2010| | Комментарии (0)

ПР проголосует за «бютовские» изменения в закон о выборах в обмен на голову Луценко.

Силовое противостояние вокруг комбината «Украина» добавило драйва в президентскую кампанию. Разыгрывая «комбинатовскую» карту, политические игроки рассчитывают получить определенные дивиденды. Ведь если «Украину» захватывают, это кому-нибудь нужно. Кому больше – ПР или БЮТ?

Категория: Україна27.01.2010| | Комментарии (0)

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров заявляє, що є одним із претендентів на посаду прем'єра у разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах.

Про це він сказав на прес-конференції у Дніпропетровську, повідомляє Уніан.

За словами Азарова, у команді Януковича є ще 5-6 досвідчених і професійних людей, готових керувати урядом.

Категория: Україна27.01.2010| | Комментарии (0)

СБУ займеться гімном Закарпаття Служба безпеки України може порушити кримінальну справу за фактом прийняття 22 грудня Закарпатською обласною радою нового гімну Закарпаття «Подкарпатские русини...» на слова Олександра Духновича. На думку керівництва СБУ, рішення депутатів ради межує з закликом до сепаратизму і зазіханням на територіальну цілісність країни.

Глава СБУ Валентин Наливайченко зазначив, що оцінку діям депутатів дасть слідча перевірка. У разі необхідності буде порушено кримінальну справу. «Ми зараз працюємо з прокуратурою Закарпатської області, оскільки саме там плануємо порушення кримінальної справи», – повідомив Наливайченко.

Що стосується самого рішення облради голова СБУ відзначив, що воно «не набрало чинності, оскільки голосувалося з порушеннями і не має ніякої сили».

Категория: Закарпаття27.01.2010| | Комментарии (0)

У вівторок, 26 січня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші здійснив робочу поїздку у Великоберезнянський район.
Голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші під час відвідання Костринської амбулаторії загальної практики сімейної медициниГолова Закарпатської ОДА Олег Гаваші під час відвідання Костринської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Як відомо, Великоберезнянщина не може похвалитись розвинутою промисловою сферою – тут не так і багато великих підприємств. Однак перспективи цього краю – непогані, передусім враховуючи його гірський статус. Саме природа є найбільшою цінністю району, і її потенціал вже з успіхом використовують, зокрема, в селі Вишка. Тут працює гірськолижна база, з діяльністю якої ознайомився Олег Гаваші, повідомили "PRESS-КАРПАТ" в управлінні інформації та зв’язків  із громадськістю Закарпатської ОДА.

Категория: Закарпаття27.01.2010| | Комментарии (0)

Аппетитными формами Астафьева проложила себе дорогу к славе.

«Комсомолка» уже писала о том, что Астафьева стала сенсацией юбилейного номера самого известного мужского журнала, изданного в честь его 55-летия. Эротическая фотосессия украинки разошлась по всему миру, а сама Даша какое-то время даже жила в особняке издателя Playboy Хью Хефнера. Теперь Астафьева - одна из 12 претенденток на звание Playmate-2010. Станет ли она самой сексуальной и желанной девушкой Америки, будет известно весной после закрытия голосования, которое сейчас проводится на сайте журнала Playboy (http://www.playboy.com/).

Категория: різне27.01.2010| | Комментарии (0)

Серед білого дня співробітники карного розшуку затримали на вулиці в Ужгороді для перевiрки 50-річного ранiше судимого місцевого мешканця. Колишній "зек" ніс у сумці 50 патронів калiбру 5,6 мм.

Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області, ще сім десятків набоїв до "мелкашки” виявила міліція під час огляду будинку 43-річного жителя іршавського села Загаття. Патрони дядько зберігав у кладовці. На запитання, звідки взяв, газда став запевняти правоохоронців, буцімто ці патрони калібру 5,6 мм. він знайшов пiд дошками даху, коли розбирав власну прибудову...
Категория: Ужгород27.01.2010| | Комментарии (0)

Нинішній понеділок для викладачів та студентів Ужгородського державного музичного училища позначився яскравою подією - вони отримали в дар від родини Задорів нотний архів Дезидерія Євгеновича. Таким чином, услід за ім'ям через 17 років заклад здобув і безцінну спадщину свого першого директора.
Категория: Закарпаття27.01.2010| | Комментарии (0)