Главная » 2010 » Январь » 15
Роберт БровдиСегодня состоялось селекторное совещание между лидером "Фронта перемен" Арсением Яценюком и представителями областных ячеек партии. "Фронтовики" подвели итоги 2009 года и проверили готовность партийцев на местах к предстоящим выборам.
Арсений Яценюк подчеркнул, что он уверен в своей победе. Страну изменить возможно, если поверить в свои силы.
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Роберт Бровді Наступил новый год. Если для большинства из нас первые его недели пронеслись в веселых беззаботных хлопотах и празднованиях, то политикам в это время отдыхать не пришлось. Подготовка к выборам - горячая пора и решающее время, когда необходимо приложить максимум усилий, чтобы показать достойный результат. Наш разговор с человеком, для которого вопрос политических амбиций еще год назад не стоял вообще. Однако уже сегодня возглавляемая Робертом Бровди на Закарпатье областная организация партии «Фронт перемен» не только качественно вошла в краевой политикум, но и стала сильным конкурентом уже существующим политическим субъектам. Выборы 17 января для «Фронта перемен» только первый экзамен. Ведь впереди - еще много замыслов и дел. Каким выдался прошедший год, о дальнейших планах и перспективах (личных и команды в целом), в нашем интервью с Робертом Бровди.
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Існує реальна загроза життю та здоров'ю пацієнтів алергологічних лікарень в селищі Солотвино Тячівського району Закарпатської області. Також велика ймовірність зникнення близько 300 будинків цього населеного пункту. Грунтові води, прибуваючи в шахти, де проходять лікування пацієнти, поступово вимивають сіль і збільшують підземні порожнини. У результаті просідання грунту утворюються карстові провали. За даними МНС, з початку минулого року місцями вони збільшилися в 3-5 разів. Розмір найбільшою воронки - 460 на 260 метрів. Експерти попереджають: немає жодних гарантій, що одного разу черговий провал не поглине десятки будинків разом з людьми.
Категория: Закарпаття15.01.2010| | Комментарии (0)

Журналістам розповіли про подробиці страшної події 12 січня – задушення двох волинянок 1988 і 1986 років народження. Про це повідомив вчора січня власкор PRESS-ЕАРПАТ.

Вбивство скоїв 35-річний «злочинець зі стажем» з Дніпропетровська, – розповів начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий. За його словами, чоловіка по переписці на Волинь покликала волинянка. Тут вбивця «промишляв» грабежами. Саме цей корисливий мотив й став причиною вбивства молодих дівчат. Швидкий розповів, що того вечора, 12 січня, злочинець побачив, що одна з дівчат сама вдома і вирішив пограбувати її. Проте юнка відмовилася віддавати кревні. За це її й задушили.
Категория: кримінал15.01.2010| | Комментарии (0)

14 січня голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук нагородив ноутбуками переможців розіграшу серед учасників пробного тестування.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року в Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти шляхом лотереї було проведено розіграш ноутбуків, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Категория: Україна15.01.2010| | Комментарии (0)

На Землі почалося перше в новому році сонячне затемнення. Лише частина жителів Землі зможе побачити затемнення, та й те лише на декілька хвилин. Першими, були громадяни центральноафриканської республіки. Саме над західним кордоном цієї країни почався шлях місячної тіні, що затуляє сонце. Далі побачити затемнення зможуть жителі Кенії, Уганди і Сомалі. Їм, відзначають астрономи, пощастило найбільше. Протягом семи-дев`яти хвилин дев`ять десятих небесного світила буде закрито місяцем. А ось над індійським океаном, фаза затемнення триватиме всі одинадцять хвилин. Це рекорд тривалості кільцеподібного затемнення. За оцінкою астрономів він буде побитий лише 23 грудня 3043 року. Далі місячна тінь пройде над Мальдівами, Індією та Китаєм, а потім піде із Землі.
Категория: світ15.01.2010| | Комментарии (0)

Голова Житомирської облдержадміністарції Юрій ЗАБЕЛА не виключає можливості зриву виборів через їх слабке фінансування.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ЗАБЕЛА заявив сьогодні на нараді у Житомирській ОДА з питань проведення виборів 17 січня у Житомирській області.

«Ситуація складна передусім через те, що сьогодні є проблема нормального фінансування виборів», – зазначив Ю.ЗАБЕЛА.

«Уряд до цього часу стовідсотково не профінансував вибори... Це веде до того, що вибори будуть проводитися у дуже тяжких виборчих умовах, і можливий навіть зрив виборів, оскільки люди працювати безкоштовно не хочуть, і, мабуть, не будуть», – додав він.

Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

У Донецькій області є випадки підкупу директорів шкіл на підтримку Віктора Януковича на президентських виборах.

Про це повідомили у прес-службі Донецького обласного виборчого штабу президента Віктора Ющенка з посиланням на членів дільничної виборчої комісії Новоазовського району Донецької області.

Згідно з повідомленням, одна із співробітниць відділу освіти Старобешівської райдержадміністрації обіцяла директорам загальноосвітніх шкіл грошову винагороду в розмірі 200 дол. за підтримку Януковича на виборах.

За словами членів комісії, 29 грудня 2009 року в місті Старобешеве на зборах працівників освіти співробітниця відділу освіти, яка є також депутатом Донецької облради від ПР, переконувала присутніх забезпечити 17 січня підтримку Януковичу на президентських виборах.

Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)

Якщо Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко не на словах, а на ділі хочуть, щоб Україна відбулася, якщо дійсно переживають за долю країни, вони повинні зняти свої кандидатури на користь нового президента. Про це заявив кандидат на пост Президента України, лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк у четвер в ефірі радіостанції «Ера FM».
Категория: вибори 201015.01.2010| | Комментарии (0)