Главная » 2010 » Январь » 27 » На Закарпатті соціальну допомогу виплачено тільки наполовину
17:17
На Закарпатті соціальну допомогу виплачено тільки наполовину

На 27 січня тільки 49,7 % одержувачів різних видів соціальної допомоги на Закарпатті отримали гроші.

Як повідомили кореспонденту PRESS-КАРПАТ в Управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА, за інформацією заступника начальника головного управління праці та соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації Ганни Морозюк, сума основної субвенції з державного бюджету розміром понад 58,3 млн грн в область надійшла ще 13 січня. Однак із 14 січня головне управління Державного казначейства України в Закарпатській області перераховує гроші на місця "порціями" – щоденно в середньому по 7% від загальної суми.

"На 27 січня, соціальну допомогу у повному обсязі виплачено тільки інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам. Інші види допомоги – малозабезпеченим сім’ям, при вагітності і пологах, народженні дитини, догляді за дитиною до досягнення нею трирічного віку, одиноким матерям, на дітей, що знаходяться під опікою чи піклуванням або батьки яких ухиляються від сплати аліментів, – виплачено тільки на 49,7%, - зазначила Ганна Морозюк.

Затримується виплата і потерпілим від травм на виробництві та професійних захворювань, членам їх сімей, що мають право на отримання такої соціальної допомоги. Не можуть на місцях провести виплати і органи Фонду соціального страхування із тимчасової втрати працездатності: на сьогодні в казначействі залишаються не оплаченими їх рахунки більш як на 1 млн. 34 тисячі гривень.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 494 | Добавил: foto-uzh | Теги: 3 млн грн, Закарпаття, Ода, 58 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]