Главная » 2010 » Январь » 27 » Ані Лорак зняла одяг і розповіла, як займається сексом. ФОТО
17:30
Ані Лорак зняла одяг і розповіла, як займається сексом. ФОТО
Співачка Ані Лорак вперше після свого заміжжя засвітилася у чоловічому глянці. Щоправда, і цього разу артистка спромоглася лише на фотосесію у білизні.

Однак чи то софіти так розпалили Кароліну, чи то просто був хороший настрій, але співачка розповіла деякі подробиці свого інтимного життя: секс у потязі, стриптиз та рольові ігри.

Правда, спершу Лорак розповіла про те, як їй привили комплекс неповноцінності.

"Я вважалася ніжною та скромною дитиною. Я не завжди могла дати здачі, навіть словесно. Після сьомого класу я перейшла з інтернату до звичайної школи, де у місцевих красунь одразу виникло до мене упереджене ставлення. Вони дорікали мені тим, що я погано одягаюся. І коли я хотіла їм заперечити, у мене тут же котилися сльози", - розповіла співачка.

 

Кароліна додала, що плакати йшла за школу та пропускала через це уроки.

"Так, мені дійсно нічого було вдягнути. А що я могла зробити? Але коли я виходила на сцену на перегляді пісні, то усі ці модниці в малинових лосинах слухали мене відкривши рота. У той момент я була на голову вища за них усіх, разом узятих", - згадує артистка.

Та то було тоді. Тепер Ані Лорак гордо заявляє, що комплексів в неї немає. Хіба що присутній страх темряви.

"Тому сплю з увімкненим нічничком, або зі щілиною світла з ванної кімнати. А ще я не можу засинати під музику", - зізналася співачка.

"Так само як не виходить займатися сексом під власні хіти. Хоча в поїзді одного разу вийшло. Тільки но ми почали, як раптом по радіо заграла моя пісня. У мене відразу посмішка: і тут, вашу маму, по радіо крутять!", - потягнуло на відвертості Кароліну.

 

Вона також не приховує, що вміє танцювати стриптиз. Хоча вигинається Ані Лорак виключно перед своїм коханим Муратом. Причому готується до цього ретельно: підшукує музичний супровід, костюмчик.

"Хоча я ніде цього не вчилася. Мені здається, це підвладне будь-якій жінці, якщо вона любить чоловіка. Я підбираю музику, продумую костюм ... Ну як костюм? Красива білизна, довгі панчохи, аксесуари", - розповіла подробиці співачка.

"У той же час рольові ігри з образами школярки і медсестри ми ще не розігрували. Відтягуємо момент", - додала вона.

З моменту весілля Кароліни і Мурата минуло півроку, але вони вже встигли притертися одне до одного:

"Так, слава богу, штамп у паспорті нічого не змінив між нами. Це дійсно мій чоловік. Коли я познайомилися з Муратом, мені чомусь відразу захотілося, щоб в моєї дитини очі були як у нього".

 

Тож тепер турецький ресторатор частенько їздить з коханою на гастролі. Тож тепер Лорак побоюються, щоб бував її ігри з Муратом в готельних номерах не потрапили в інтернет:

"Я періодично думаю про це. До того ж одного разу на гастролях під час однієї передвиборної кампанії мене попередили, що мій номер втиканий камерами. Як виявилося, там селили важливого міністра і просто забули прибрати відео жучки. Мене слізно просили провести у цих шикарних трикімнатних апартаментах всього одну ніч, тому що інші номери ще не звільнилися".

"І я собі місця не знаходила! Що б не робила йшла в туалет або базікала по телефону, - я весь час співала! Бо знала: мене знімають і треба виглядати. Це страшно, звичайно. Але тут хоч попередили. Але ж можуть і не попередити!", - бідкається Ані.

 

Наостанок співачка зізналася, що ж в неї насправді за стосунки з російським артистом Філіпом Кіркоровим:

"Це і не робота, і не хобі, а трепетна дружба, якою я дорожу. Коли мені було дев'ять років, мій старший брат загинув у Афганістані. І ось Філіп дарує мені відчуття старшого брата, який дбає і допомагає. На щастя, мій чоловік Мурат до нього не ревнує. У них відразу виникло взаєморозуміння. Позначається кров: Філіп - болгарин, Мурат - турок".

 

За матеріалами журналу "MAXIM" (maximonline.ru)

Категория: світське життя | Просмотров: 1510 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Maxim, Ани Лорак | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]