Главная » 2010 » Январь » 04
Ціни впали, але квартири закарпатцям все ще не по кишені

Не секрет, що в докризові роки ціни на житло в нашій області перевищували середньоукраїнські. Але криза остудила ринок. У підсумку 2009-й став роком найбільшого падіння цін на нерухомість. Щоправда, за відсутності банківського іпотечного кредитування навіть ті квартири, котрі нині коштують удвічі дешевше, ніж торік, усе ще недоступні більшості наших краян...

Категория: Закарпаття04.01.2010| | Комментарии (0)

Папарацци запечатлели Владимира Кличко Хайден Панеттьери
Папарацци запечатлели Владимира Кличко Хайден Панеттьери

Американский сайт PacificCoastNews.com выложил фотографии Чемпиона мира в тяжелом весе по трем версиям Владимира Кличко и звезды сериала Герои Хайден Панеттьери.

Фото были сделаны на минувшей неделе в Майами (Флорида США). На снимке Владимир Кличко запечатлен в компании актрисы Хайден Панеттьери, известной по роли Клэр Беннетт в сериале Герои.

Отметим, что Кличко и Панеттьери уже не впервые замечают вместе, однако сам украинец все слухи о возможном романе категорически опровергает.

Категория: скандал04.01.2010| | Комментарии (0)

ялинкаСани готують влітку, а зустріч Нового року – вже з осені. Тому штучні ялинки з’явилися в наших магазинах вже у листопаді, а живі – на початку грудня.
Ціни на синтетичні зелені красуні в закарпатських магазинах коливаються в середньому від 70 до 975 гривень – все залежить від їхньої висоти і якості матеріалу. «Неживі ялинки здебільшого купують в офіси, – розповіла одна з продавчинь Олександра. – Проте останніми роками дедалі більше людей стало такі брати й собі додому». За її словами, беруть штучні дерева тому, що з ними менше клопоту. До того ж у людей спрацьовує ще й екологічний мотив: мовляв, бережемо ліс.
Категория: Закарпаття04.01.2010| | Комментарии (0)