Главная » 2010 » Январь » 29
Полиция Китая привлекла к уголовной ответственности жертву изнасилования. Над девушкой надругался "на прощание" её ухажёр, с которым она собралась порвать отношения. Во время следствия студентка проявила жалость к насильнику и отказалась от части показаний. Служители закона квалифицировали это как преступление.
Категория: світ29.01.2010| | Комментарии (0)

В селі Плодове Новокаховського района Херсонської області невідомі вбили таксиста з м. Каховка.

Як повідомили УНІАН в Управлінні МВС в області, 27 січня близько години ночі в с. Плодове, біля одного з будинків, було виявлено автомобіль «Деу-Ланос» біля якого знаходився труп 27-річного водія служби таксі з м. Каховка, мешканця з села Мала Каховка цього ж району. На тілі загиблого виявлено колото-різані рани грудної клітини та шиї.

Проводиться розслідування злочину.

Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Вчора у Івано-Франківському кінотеатрі "Космос" відбулося святкове відкриття найбільшого на західній Україні кінозалу у 3d-форматі. Усі запрошені могли першими переглянути останній наймасштабніший фільм Джеймса Камерона - Аватар. Перед сеансом керівництво кінотеатру влаштувало справжню святкову феєрію з подарунками та розвагами.
Категория: культура29.01.2010| | Комментарии (0)

Чи не кожна людина в Україні , старша 12 років, прогнозувала результат  першого туру виборів Президента України. Але інтернет-сайт news.if.ua  запропонував  не просто обговорювати  політичні прогнози, а й заробляти на цьому гроші. Так, за тиждень  перед першим туром виборів, на  сайті стартував конкурс  «Політичний прогноз-2010». Кожен бажаючий  протягом останнього тижня  мав нагоду спрогнозувати результат, з яким закінчиться голосування у державі.  Той, у кого сумарна  розбіжність  з офіційними остаточними результатами  була найменша – визнавався переможцем.  «Такий  спосіб конкурсів  може показати  симпатії і  думки  українців  не гірше, ніж будь-який екзит-пол», - повідомив  головний редактор інтернет-видання  news.if.ua Тарас Кобець.

Категория: політика29.01.2010| | Комментарии (0)

Строительство 50% коттеджных городков заморожено в Киевской области

В Киевской области на середину января 2010 года было заморожено строительство 85 или 50% всех строящихся и проектируемых коттеджных городков. В Киеве остановлено строительство трех из 19 объектов.

По данным компании «РеалЭкспо», которая проводит ежемесячный мониторинг рынка коттеджной недвижимости Киева и Украины, средняя стоимость 1 кв.м в коттеджных городках в Киевской области на начало 2010 года снизилась на27% по сравнению с  декабрем 2008 года - до $ 1460.
Средняя максимальная цена домов в коттеджных поселках Киевской области в Обуховском районе - $2018 за 1 кв.м., средняя минимальная цена в Барышевском районе -  $700 за 1 кв.м.
Средняя стоимость 1 кв.м в Киеве составляет $2964 за 1 кв.м.

Категория: Україна29.01.2010| | Комментарии (0)

Как рассказал Виталия Тарасенко, начальник уголовного розыска Центрально-Городского райотдела Горловки, возле своего дома обнаружили пожилая хозяйка без признаков жизни.

Медэкспертиза показала, что женщина умерла от переохлаждения. Плюс ко всему оперативники выяснили, что пенсионерку жестоко избили – у несчастной сломаны ребра, а тело покрыто сплошными гематомами.

Сотрудникам милиции стало известно, виновник всего этого кошмара родной сын потерпевшей, 38 лет от роду, который неоднократно издевался над матерью. В последний раз, будучи изрядно пьян, он мало того что избил мать, но ещё и выгнал ее на лютый мороз.

Женщину можно было спасти, вылечить от травм и переломов, но скорей всего, пенсионерка не могла передвигаться самостоятельно, «масло в огонь» подлили сильные холода и как результат – смерть от переохлаждения. Ведётся следствие.

Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Кандидат в президенты Украины Виктор Янукович в эфире телемоста «Симферополь-регионы» назвал писателя Антона Чехова украинским поэтом.
На вопрос жителей Ялты о том, что будет с домом-музеем Чехова, Янукович ответил, что прекрасно осведомлен о том, что в Ялте отмечают «150 лет творчества Чехова», и сделает все, чтобы сохранить память о «великом украинском поэте».
Категория: Україна29.01.2010| | Комментарии (0)

У Москві помер актор Дмитро Персін. Йому було 46 років, у Дмитра залишилися двоє дітей.
Персін помер вдома після тривалої хвороби. Протягом останнього часу актор боровся з пухлиною головного мозку.
Про хворобу актора стало відомо буквально на днях. 19 грудня його близькі та друзі опублікували повідомлення в Інтернет-щоденнику Персіна на сервісі Livejournal. У ньому повідомлялося, що Дмитро "схуд на 45 кілограмів, приймає їжу через зонд і не може ходити і говорити через сильну слабкість". Близькі зверталися до Інтернет-спільноти з проханням допомогти зібрати гроші на дорогу операцію, якої потребував актор.
Категория: світ29.01.2010| | Комментарии (0)

На загранпаспорта и водительские удостоверения уже образовалась очередь в 100 тыс человек. "Бланков действительно нет из-за проблем, связанных с консорциумом ЕДАПС", - комментирует ситуацию замначальника Департамента по связям с общественностью МВД Геннадий Гребнев. А в центре сказали, что заявки на оформление принимают, но не гарантируют, что паспорта будут готовы в срок.
"Главное изменение уже произошло. Юрий Луценко, который спровоцировал этот конфликт, вчера был смещён с должности. Мы по-прежнему отгрузки документов не производим, задолженность в 150 млн гривен нам никто не погасил - заплатили лишь 3,5 млн", - рассказал замгендиректора ЕДАПС Александр Драников.
Категория: Україна29.01.2010| | Комментарии (0)

В Ужгороді військовослужбовці внутрішніх військ відзначили День
пам'яті героїв Крут
У військових частинах внутрішніх військ Луцька, Калуша, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, Ужгорода, Хмельницького та Кам`янець-Подільського пройшли заходи з нагоди відзначення Дня пам'яті героїв Крут.

Заходи проходили у формі історичних годин, вечорів пам’яті та вечорів реквіємів, бесід та інформувань. Урочистості пройшли з метою вшанування пам’яті 300-х київських студентів, що захищали підступи до Незалежності України.

Категория: Закарпаття29.01.2010| | Комментарии (0)

Сотрудники отдела по борьбе с киберпреступностью Департамента борьбы с преступлениями, связанными с торговлей людьми, МВД Украины задержали киевлянина, который в 2007 году создал в сети Интернет сайт, через который сбывал порнопродукцию по заказу пользователей в Украине и СНГ.
Как сообщили в Департаменте связей с общественностью МВД Украины, на сайте злоумышленник разместил более пяти тысяч наименований запрещенной видеопродукции.
Категория: кримінал29.01.2010| | Комментарии (0)

Олена Франчук та її чоловік Віктор Пінчук влаштували знайомство своєму сину Роману зі світовою елітою. У четвер в швейцарському Давосі Пінчук відкрив традиційні ланчі, які організовує родина екс-президента Кучми в дні Всесвітнього економічного форуму.

Цього разу вперше на зустріч приїхав Роман Франчук - улюблений онук Леоніда Кучми, якого вся країна могла бачити в новорічному привітанні президента шість років назад. Тоді, щоб пом'якшити образ гаранта, в кадр разом з ним посадили сором'язливого Рому та собачку породи цвергшнауцер на прізвисько Шурік.

Роман - єдиний спадкоємець чоловічої статі в родині Кучми-Пінчука. Сьогодні це 18-річний парубок. Як і доньку Юлії Тимошенко, Романа Франчука відправили гризти граніт науки в Англію.

Категория: різне29.01.2010| | Комментарии (0)

На Закарпатті залізничники країн-сусідок обговорили перспективи розвитку транзитних вантажоперевезень (ФОТО)
У рамках Міжнародної конференції "Схід - Захід: Транзит 2010" залізничники України, Австрії, Словаччини, Угорщини, Румунії, а також експедитори, представники державних органів влади, контролюючих органів та керівники перевантажувальних терміналів 28 січня зустрілися у Чопі, аби обговорити перспективи розвитку транзитних та експортно-імпортних перевезень вантажів на 2010 рік.
Категория: Закарпаття29.01.2010| | Комментарии (0)

Гражданская супруга бывшего аргентинского футболиста Диего Марадоны, Вероника потеряла ребенка, будучи на пятом месяце беременности.

Главный врач клиники в Буэнос-Айресе, Карлос Пригола сообщил, что Вероника Охеда была доставлена в больницу после падения у себя дома в результате обморока. Незначительный ушиб спровоцировал самопроизвольный выкидыш на 19-й неделе беременности.

Известно, что Марадона и Охеда ждали девочку. Два года назад женщина уже была в положении, однако так и не смогла выносить ребенка – случился выкидыш.
Категория: світ29.01.2010| | Комментарии (0)

Горе-строители Равшан и Джамшут стали почти былинными персонажами.

Легендарная передача меняет всех своих героев. Все! Их больше нет! Их экранное существование закончилось! Любимые и шокирующие герои «Нашей Russia», почти как мавр, сделали свое дело и уходят...

Горе-строители Равшан и Джамшут стали почти былинными персонажами.





Легендарная передача меняет всех своих героев. Все! Их больше нет! Их экранное существование закончилось! Любимые и шокирующие герои «Нашей Russia», почти как мавр, сделали свое дело и уходят...




Надежда ВАСИЛЬЕВА, Павел САДКОВ КП.
Категория: різне29.01.2010| | Комментарии (0)

Рудоволоса Слава з гурту "НеАнгели" провела новорічні канікули в компанії "Арктики" Олі Горбачової.

Дівчатка вирішили втекти від українських морозів на сонячну Кубу. Однак "острів свободи" запам'ятався Олі та Славі зовсім не пляжами і красивими чоловіками.

"Я завжди проводила зимові канікули в горах, але мріяла про море і тепло. Слава покликала мене на Кубу. Правда, море було, а от тепла не було зовсім. 11 градусів і сильний вітер з океану не давали змоги довго перебувати на пляжі навіть тепло одягнутою", - зізналася Горбачова.

"Пляжний гардероб нам абсолютно не знадобився. Всі мої 15 купальників так і пролежали у валізі, а от чоботи були в самий раз. Не думали медузи, що по них ходитимуть у валянках. Мені здається, що до цього вони бачили лише в'єтнамки", - додала Слава.

Категория: світське життя29.01.2010| | Комментарии (0)

СуркісПрезидент Федерації футболу України Григорій Суркіс уже мав розмову з кандидатами на посаду тренера збірної України. Як стверджує офіційний сайт ФФУ, Суркіс-старший контактував з Мироном Маркевичем, Павлом Яковенком і Юрієм Калитвинцевим.

У понеділок, 1 лютого, у Будинку футболу відбудеться перше у нинішньому році засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України (початок − о 12.00), який розгляне низку актуальних питань із розвитку вітчизняного футболу.

Категория: спорт29.01.2010| | Комментарии (0)

Президент США Барак Обама виступив зі щорічним посланням щодо ситуації в країні. Зокрема Обама ще раз підтвердив, що американські війська залишать Ірак до кінця серпня.

Обама наголосив, що американці й надалі допомагатимуть іракському народові на його шляху до миру та стабільності.Президент Обама попередив, що в Афганістані очолювану Сполученими Штатами міжнародну коаліцію очікують немало труднощів, але він переконаний в успіхові кампанії, яку там проводять військові з різних країн світу.

Іран та Північна Корея, за словами американського президента, можуть опинитися у ще більшій міжнародній ізоляції, якщо влада цих країн і надалі ігноруватиме вимоги та пропозиції світового співтовариства щодо їхніх ядерних програм.

Категория: світ29.01.2010| | Комментарии (0)

Партія регіонів подасть позов до суду щодо незаконності призначення Юрія Луценка першим заступником міністра внутрішніх справ. Як заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович, позов мали подати 28 січня до Київського окружного адміністративного суду.

Він висловив сподівання, що "достатньо швидко ми отримаємо відповідне рішення суду, оскільки ця справа не потребує довгих з'ясувань".

Лавринович підкреслив, що рішення уряду щодо призначення Луценка першим заступником міністра ухвалено "як мінімум з двома грубими порушеннями".

Категория: політика29.01.2010| | Комментарии (0)

29 січня у Львові на вулиці Хуторівка проводять аварійний ремонт запірної арматури на тепломережі. У зв’язку з цим з 10:30 до 16:00 припинено подачу опалення та гарячої води до 66 житлових будинків: на вул. Стрийській, 47-107 (непарні номери), усіх житлових будинків на вул. Гашека, Скорини, Максимовича, Демнянській, Бондарській.

Як повідомили PRESS-КАРПАТ у Львівській міськраді, подачу тепла та гарячої води відновлять 29 січня з16:00.

Адміністрація ЛМКП "Львівтеплоенерго" просить мешканців вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Категория: соціо29.01.2010| | Комментарии (0)

Повторне призначення Луценка міністром внутрішніх справ після того, як Верховна Рада відправила його у відставку, – це нонсенс. Якщо Прем’єрка не виконує волю парламенту – це фактично означає, що вона не виконує волю народу. Тому, швидше за все, це матиме юридичні наслідки і судове рішення з цього приводу буде на користь Верховної Ради. Про це сьогодні, 28 січня, у коментарі ЗІКу повідомив політолог, перший заступник секретаря РНБО Дмитро Видрін.

Коментуючи політичні наслідки від відставки Луценка, він зазначив: «Це ще кілька грамів до загального бульйону хаосу. Мені здавалося, що в нашій країні більше хаосу вже не може бути. Але буде ще більше хаосу. Тому нічого доброго від цієї ситуації я не очікую».

Категория: політика29.01.2010| | Комментарии (0)

Історія Карпатської України - яскрава сторінка минулого, яка вчить нас патріотизму. Подія утворення невеличкої країни, її коротке існування, кровопролитна пожертва молодих людей заради своєї Батьківщини - усе це спонукало народ до особливого національного піднесення, мужності, єдності.

Тепер ми знаємо правду про Карпатську Україну, а ще два десятиліття тому радянські історики, під впливом тодішньої ідеологічної системи, фальсифікували, перекручували події, називаючи Августина Волошина буржуазним націоналістом і зрадником. Лише зі здобуттям Україною незалежності люди дізналися про правдиву історію, про героя Волошина, а не зрадника, про мужність захисників молодої держави.

Категория: Закарпаття29.01.2010| | Комментарии (0)

Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу «Інтер».
«Новина, для мене це була новина. Країні потрібні реформи, ось це найголовніше, і якщо мене запрошують для проведення таких реформ, то я піду, але підтримувати Тимошенко або Януковича в другому турі не стану. Тому хай вони спочатку оберуться в президенти, а потім приходять до Тігіпка і розмовлятимуть. Якщо я їм у той час буду цікавий», - заявив політик, інформують Подробности.
Категория: політика29.01.2010| | Комментарии (0)

Французский парламент готов запретить ношение в общественных местах исламской бурки, паранджи, полностью скрывающей женское лицо, и никаба – платка, служащего для той же цели. «Ношение полной бурки является вызовом нашей республике. Это недопустимо, – говорится в 200-страничном докладе, подготовленном специальной комиссией из 32 членов национального собрания. – Мы должны осудить этот эксцесс».

Комиссия призвала для начала национальное собрание принять формальную резолюцию, в которой ношение бурки было бы названо «противоречащим принципам республики» и от имени «всей Франции» этой традиции «говорилось бы «нет».
Категория: світ29.01.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк переконаний, що в разі перемоги Віктору Януковичу не вигідні дострокові парламентські вибори. Натомість Юлія Тимошенко, втративши посаду прем'єра і частину парламентської фракції БЮТ, домагатиметься дочасних виборів у Верховну Раду. Про це політик заявив в інтерв'ю газеті «День».
«Дострокові парламентські вибори в разі перемоги Януковича – це ще один міф», - зазначив Яценюк. За його словами, лідер Партії регіонів не буде ініціювати позачергові вибори. «Вони йому не потрібні. Він «зіб’є» коаліцію в чинному парламенті», - наголосив політик, підкресливши, що Януковичу немає сенсу витрачати на вибори час і гроші.
Категория: політика29.01.2010| | Комментарии (0)

Увечері 26 січня шість народних депутатів України від Партії регіонів, серед яких називають Святослава Піскуна і Миколу Присяжнюка, за допомогою охоронців вибили двері й проникли в приміщення Житомирського представництва громадянського руху «Народна самооборона», де розташовано офіс народного депутата України Олега Новікова. Про це повідомляла прес-служба «Народної Самооборони».

«Перекрили джипами вулицю. В офісі рвуть запечатані пачки, перебирають і викидають документи, влаштували обшук і погром», – сказав представник «Народної самооборони».

За його словами, "регіонали” полюють за листівками «Стоп ЗЕК», які НС планувала поширювати по Україні. Ці листівки – майно народного депутата Катерини Лук’янової, саме вона замовила дану продукцію. "У даному випадку "регіонали” зробили замах на майно народного депутата”, – йдеться у повідомленні.

Категория: Україна29.01.2010| | Комментарии (0)