Главная » 2010 » Январь » 28
Украинская модель из Ужгорода Яна Годня стала героиней и актрисой голландского документального фильма о модельном бизнесе.

Фильм под названием «Up close» сняла голландский режиссер Надин Къюперс. Картина рассказывает историю девушки из небольшого города, сумевшей достичь высот в карьере модели.

Специально для съемок фильма голландская съемочная группа вместе с представителями французского модельного агентства прибыли в Киев, и устроили кастинг на роль в картине.

На роль претендовали 100 украинских девушек, однако прошла отбор только 18-летняя Яна Годня. Голландцы решили включить историю девушки из Ужгорода в фильм «Up close».

Категория: культура28.01.2010| | Комментарии (0)

На слуханні його справи у федеральному суді Нью-Йорка, 30-річний чоловік повідомив, що до моменту затримання встиг реалізувати велику кількість метамфетаміну та кокаїну.
Крім того, Кемерон зізнався в незаконному зберіганні героїну, який таємно принесла йому подруга, поки він перебував під домашнім арештом.
За даними слідства, Кемерон Дуглас займався перевезенням наркотиків з одного узбережжя США на інше, за що отримував від замовників десятки тисяч доларів. Повідомляється, що Дугласа видали кілька покупців метамфетаміну, які раніше здалися владі.
Категория: світ28.01.2010| | Комментарии (0)

Прокуратурою Донецька порушено кримінальну справу щодо двох співробітників Контрольно-ревізійного управління України у Донецькій області, які одержали хабар у розмірі 50 тис. грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Донецької області, кримінальну справу порушено за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років і з конфіскацією майна.

У цій справі триває досудове слідство.

Категория: кримінал28.01.2010| | Комментарии (0)

"Росія – не демократична держава, там рабин не може сказати те, що він вважає. Лазар танцює під музику, яку грає Путін. У світі це розуміють”... "Я пишаюся тим, що в Україні найбільше праведників миру”...

Днями головний російський рабин Берл Лазар дивним чином приєднався до висловлювань свого прем’єр-міністра Володимира Путіна: він, мовляв, теж проти того, аби Україна писала "свою” версію історії України. А також сказав, що Україна має сьогодні нести відповідальність за те, що під час Другої світової війни українці вбивали євреїв. Ми попросили оцінити позицію російського рабина відомих євреїв України та світу.

Євген Червоненко, спеціальний радник-посланник Європейського єврейського конгресу в Східній Європі, перший віце-президент Українсько-єврейського конгресу:

ПРОСИТИМУ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЄВРЕЙСЬКИЙ КОНГРЕС ВІДРЕАГУВАТИ НА ТАКІ ЗАЯВИ

Євген ЧервоненкоЯ обурений і збентежений тим, що сказав головний рабин Росії. Я його добре знаю... Я такого від нього не очікував.

Не є секретом, що пропорційно серед героїв Радянського Союзу євреїв у Радянській армії було найбільше, але з цього не можна робити жодних висновків.

Головне, ця заява нічого доброго не робить для поліпшення міждержавних відносин. Не можна чіпати релігію, бо вона часом є запалювальною свічкою. Мені не зрозуміла позиція росіян, як і не зрозуміла їхня позиція щодо Голодомору.

Справа не в націях, справа в людях, бо в кожній нації є свої герої і свої покидьки. Це ключове. Я пишаюся тим, що в Україні найбільше праведників миру, тобто людей, котрі з конкретним ризиком для життя своїх родин будували незалежну Україну.

Категория: світ28.01.2010| | Комментарии (0)

Кучерява танцівниця Олена Шоптенко не приховує, що у свої 22 роки дозволяє собі задивлятися на інших чоловіків.

Тож на запитання, чи планує вона зі своїм коханим Ігорем Посипайком весілля, Олена здивовано відповіла:

"Ой, ні. Ми навіть не замислюємося. Та й натяків з боку Ігоря ніяких не було".

Тож поки рудоволосий Посипайко буде наважуватися зробити пропозицію, Олена може помріяти про ідеальне весілля.

"Враховуючи, скільки я виступаю і скільки різних весіль бачила, то моє буде відрізнятися скромністю! Там будуть тільки найближчі люди. Для мене весілля - дуже інтимний захід, можливо навіть, що це буде свято тільки для двох", - заявила дівчина.

Категория: світське життя28.01.2010| | Комментарии (0)

На ставку у с.Чортория Кіцманського району Буковини через сильні морози заледве не загинула популяція лебедів. Про це ЗІКу повідомили 28 січня у ЦП ГУ МНС у Чернівецькій області.

Коли ставок почав замерзати, місцеві мешканці намагалися прорубувати та розширювати ополонки, аби лебеді могли плавати у воді, потроху підгодовували птахів. Коли селяни зрозуміли, що своїми силами їм не впоратись, звернулися за допомогою до рятувальників.

Категория: Україна28.01.2010| | Комментарии (0)

В России завершена выдача заграничных паспортов старого типа. Граждане будут получать только новые загранпаспорта с электронными микрочипами, содержащими биометрические данные владельца.

С 1 марта вступает в силу постановление правительства "О порядке использования бланков паспорта гражданина РФ, дипломатического паспорта гражданина РФ и служебного паспорта гражданина РФ, удостоверяющих личность гражданина РФ за пределами территории РФ, содержащих электронные носители информации".

В соответствии с данным документом выдача загранпаспортов нового типа, которые раньше выдавались по желанию, теперь станет обязательной. Отныне все документы, служебные или дипломатические, будут в обязательном порядке снабжаться электронными микрочипами.


Категория: світ28.01.2010| | Комментарии (0)

Как сообщает корреспондент PRESS-КАРПАТ, реальная жизненная история Яны Годни из города Ужгорода Закарпатской области стала сюжетом фильма, снятого голландской съемочной группой. Фильм будет демонстрироваться на фестивалях документального кино, а сейчас его уже можно посмотреть в Интернете.

18-летняя Яна Годня сотрудничает с общественной организацией «Красавицы Закарпатья» и даже должна была участвовать в конкурсе «Мисс Украина 2009». Однако, получив к тому времени контракт модели, работала в Париже.

Категория: Україна28.01.2010| | Комментарии (0)