Главная » 2010 » Январь » 27 » Четвер - вдалий день для початку важливої справи
17:45
Четвер - вдалий день для початку важливої справи

Місячний гороскоп від автора, редактора та видавця "Астрологічного календаря для України" Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

28 січня 2010, Четвер

До 14:23 продовжується 13-й день місяця.

Символи - Колесо, Прядка. Це магічний день корекції минулого, він зв'язаний згодом, корекцією минулого, роботою з кармою, нагромадженням інформації, що робить людину упевненому, незалежному і здатним вижити в цьому складному світі.

Ви можете легко звільнитися від вантажу минулого, якщо він заважає вам жити. Якщо проявляться старі проблеми - поставтеся до них спокійно, постарайтеся по можливості спокійно їх дозволити і ви одержите свіжі сили для нового життя.

День, коли усі творчі, особисті задуми необхідно втілювати в життя шляхом скрупульозної, кропіткої роботи.

Важливо діяти разом з однодумцями і колективом. Самотність буде поганим середовищем для психічного стану.

Вважається, що в цей день народжуються ідеальні учні. Сприятливо почати новий цикл навчання, накопичувати нову інформацію - читати книги, що дозволяють краще зрозуміти себе і світ.

Для успішної трансформації місячної енергії потрібна також фізична енергія. Не можна вести пасивний спосіб життя навіть у вихідний день.

Цієї місячної доби йдуть процеси омолодження організму. Добре відвідати сауну, косметичні процедури, вжити більше корисних продуктів - вони чудово засвояться.

Енергія, кров, корисні речовини - все чудово циркулює в організмі цієї місячної доби. У цей день варто пекти хліб.

Сни правдиві, вони відбивають проблеми, що вам треба вирішити, але стати вони можуть у символічній формі.

З 14:23 - 14-й день місяця.

Символ цього дня Труба. Труба вічного заклику, туги і чекання - день заклику працювати і виконувати свій борг.

Цей день удалий для початку будь-якої важливої справи. Він зв'язаний з використанням джерел інформації і ділових контактів.

Постарайтеся в цей день бути більш відповідальним, виконуючи найбільш відповідальну роботу. При цьому будьте уважні до своїх колег по роботі, прислухайтеся до їхніх порад і пропонованої допомоги.

Однією з характерних рис цього дня є дисципліна.

Рекомендується організовувати ділові заходи, укладати договори, які можуть нести далеку перспективу. Посилюються творчі контакти, з'являються нові думки й ідеї.

Це день пошуку вищого сенсу - трудового подвигу і боротьби з негативом, насамперед у собі.

Корисна робота з текстами і вивчення духовної літератури, при цьому уникайте перевантаження зору, чергуючи різні види роботи.

У цей день може навалитися туга, сум і меланхолія. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження. У цей день корисна будь-яка фізична робота. Займіться очищенням організму, кишечнику.

Сни цього дня віщі, тому, прокинувшись, не кваптеся підхоплюватися з ліжка. Згадайте і проаналізуйте його.

Місяць у Раку - стихія Води

Емоційний стан і поведінка:

У цей період можлива підвищена емоційність, вразливість, глибокі переживання. Власні емоції можуть переповнювати і вихлюпуватися на оточуючих без перебору.

Рекомендується займатися всіма хатніми справами, створювати домашній затишок, піклуватися про близьких.

Можна робити запаси. Період гарний для подорожей по воді, відпочинку поблизу рік, озер, а також для зміцнення родинних відносин.

У цей час ефективне лікування захворювань, пов'язаних з обміном речовин, хірургічні операції на ногах в області колінних суглобів, сухожиль. Сприятливий візит до стоматолога (хоча зуби краще не видаляти).

Не рекомендується хірургічне втручання в області шлунка, черевної порожнини, діафрагми, грудної клітки, молочних залоз, підшлункової залози, жовчного міхура, лімфатичної системи. Уникайте неякісної їжі, не перевантажуйте шлунок.

14-й день сонця.

День заступництва за тварин, достатку, доброти, свята. Це день установки мети й активного просування до неї.

Сприятливий для комерції, фінансових відносин, пов'язаний з накопиченням майна, грошей. Важливих рішень краще не приймати.

Роздавайте милостиню, печіть хліб, моліться за душі померлих предків, піклуйтеся про тварин, не кривдьте нікого.

Сприятливо накопичувати знання, знаходитися у піднесеному настрої, активно відпочивати. Не можна порушувати гармонію, вносити хаос у світ, кидати сміття на землю.

Камінь дня - амазоніт (приносить щастя й удачу в матеріальних справах, зміцнює родину, будинок).

Категория: різне | Просмотров: 591 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, гороскоп на год 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]