Главная » 2010 » Январь » 16
Рождественские святки традиционно завершатся народными гуляньями, купанием в проруби и гаданием.
Как удалось выяснить «Комсомолке», праздник Крещения (или Богоявления) во вторник, 19 января, в Киеве отметят на широкую ногу. Основные действа запланированы на Оболонской набережной по адресу: ул. Приречная, 5а.
- Уже в воскресенье во льду начнут вырезать полынью в форме креста, - объяснили нам в пресс-службе митрополии. - 19-го состоится священный молебен с участием Блаженнейшего Владимира и духовенства. Накануне во всех храмах пройдут вечерни, а с утра во вторник в церквях будут правиться торжественные службы.
Категория: Україна16.01.2010| | Комментарии (0)

У ресторані Фанфан
Хотите окунуться в волшебную атмосферу Франции, ощутить пряные ароматы кухни, насладиться душевными мелодиями знаменитых шансонье, продегустировать шедевры французской кухни и француских вин?
Мы с огромным удовольствием поможем Вам сделать это, не покидая Вашего любимого ресторана "Фанфан"!
В этот день наша кухня снова порадует Вас изысканными блюдами и деликатесами.
Не забудьте, что правильно подобранное вино поможет полностью раскрыть вкус блюда.
А наш профессиональный сомелье поможет Вам с этим выбором. Вы сможете продегустировать такие вина как – Розе д’Анжу, Шато Фламан, Кольмар Гевюрцттраминер, Бушар Пуи – Фюиссе
Насладившись блюдами, каждый из гостей может сделать ответный комплимент шеф – повару: заполнив специальную анкету, Вы имеете возможность выразить свое мнение, оценить качество блюд, сочетание вкусов, способ подачи.
Категория: Ужгород16.01.2010| | Комментарии (0)

Наразі невідомо, скільки саме лижників представлятиме Україну на зимовій Олімпіаді у Ванкувері. Втім, тренери збірної України розраховують на 12 спортсменів, розповів державний тренер із лижних гонок Володимир Нечаєв в інтерв’ю «Україна Молода».

«Кількість спортсменів стане відома наприкінці місяця, коли оприлюднять офіційний ФІС-список. Він і прояснить ситуацію з ліцензіями. Ми сподіваємось, що у Ванкувер поїдуть Валентина Шевченко, Марина Анцибор, Віта Якимчук, Лада Нестеренко, Тетяна Завалій, Катерина Григоренко, Катерина Цесельська, Зоя Обіух та Марина Лисогор у жінок та Роман Лейбюк, Олександр Пуцко й Віталій Штунь – у чоловіків», – розповів наставник.

Великі надії тренери покладають на 34-річну Валентину Шевченко, лідера жіночої команди, для якої ця Олімпіада стане останньою в кар’єрі.

Категория: спорт16.01.2010| | Комментарии (0)

17 січня відбудуться вибори президента України. Нагадуємо громадянам України, які мають право голосу, як зробити свій вибір.

У неділю, 17 січня, виборчі дільниці відкриються о 8:00 і без перерв працюватимуть до 20:00.

У виборах президента України мають право брати участь громадяни України, яким на день голосування виповнилося 18 років. Проведення активної агітації та розповсюдження політичної реклами в день виборів забороняється.

Кожен виборець має один голос. Виборець може використати свій голос лише на тій ділянці, в якій його включено до списку виборців. Дізнатися адресу своєї виборчої дільниці можна на сайті Центрвиборчкому в розділі Виборчі округи.

Категория: вибори 201016.01.2010| | Комментарии (0)

Вища кваліфікаційна комісія адвокатури на своєму засіданні 15 січня ц.р., розглянувши ситуацію, яка склалася в адвокатурі Закарпатській області (щодо проведення загальних зборів (конференцій) адвокатів по обранню членів Закарпатської обласної КДКА VI скликання), прийняла рішення створити оргкомітет з підготовки зборів у складі представників ВККА, КДКА V скликання та осіб, які звернулися до ВККА.
Категория: Закарпаття16.01.2010| | Комментарии (0)