Главная » 2010 » Январь » 13

Покойный Папа Римский Иоанн Павел II после церемонии беатификации может стать покровителем спортсменов.

С таким предложением выступил глава ватиканской конгрегации по делам канонизации кардинал Жозе Сараива Мартинш.

Возможность беатификации Папы уже в нынешнем году, когда в ЮАР пройдет чемпионат мира по футболу, кардинал назвал «доброй оказией» для определения спортсменам их небесного заступника.

Категория: світ13.01.2010| | Комментарии (0)

Ассия Ахат
Для многих новогодние и рождественские праздники уже закончились. Но у Ассии Ахат они еще продолжаются. Сейчас певица вместе с семьей отдыхает в Майами. «БЛИК» связался со звездой и узнал, как она отметила Новый год, Рождество,
Категория: різне13.01.2010| | Комментарии (0)

Фронт-циганеВідомо, що благодійність на Закарпатті завжди була визначальною рисою краю. Доброю традицією вже п'ять років поспіль для благодійного фонду "Благо" стало проведення доброчинних новорічно-різдвяних акцій для дітей з багатодітних та соціально незахищених сімей. Не є винятком і свята 2010 року. 6 січня в рік Білого Тигра в ляльковому театрі обласного центруза підтримки ужгородської міської організації "Фронту змін" відбулася благочинна акція на якій 270 дітей отримали від організаторів дійства подарунки із новорічними солодощами. А актори театру показали юним глядачам різдвяну виставу та провели з ними веселі конкурси.
Категория: Закарпаття13.01.2010| | Комментарии (0)

Фронт Змін-футбол Відтепер  зима футболу не ворог. Вочевидь,  глобальне потепління спонукало  футболістів до проведення зимових  турнірів. Саме так використали шанувальники шкіряного м’яча катаклізм на Перечинщині, де в ці дні розгорталися футбольні баталії. Організатори  турніру в останні роки дуже відповідально  ставляться до проведення таких спортивних свят, тому що поряд з організаційними  завжди стоять й інші негаразди  без вирішення яких матчі б просто не відбулися. Та цього не можна сказати про турнір цього сезону – завдячуючи політичній партії «Фронт змін», за підтримки якої відбулося футбольне свято на Перечинщині, проблем в організаторів змагань не було. «Я особисто щиро завдячую в сприянні цього турніру голові Закарпатської обласної організації «Фронту змін» Роберту Бровді, який систематично підкріпляє спортивні здобутки. Це не одноразова акція, що пов’язана з майбутніми виборами, - каже В.О. голови Перечинського районного осередку «Фронту змін» Віталій Володимирович Кравець, - підтримку  футболу надаватимемо й у майбутньому ”.
Категория: Закарпаття13.01.2010| | Комментарии (0)

УНІАН продовжує серію інтерв’ю з дружинами кандидатів у Президенти України.

На наші запитання відповіла і дружина наймолодшого кандидата на пост Президента і голова наглядової ради Благодійного фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» Терезія Яценюк

Дружина кандидата в Президенти – це велика відповідальність і робота. На сьогодні ваша соціальна роль – забезпечення сімейного затишку чи Ви допомагаєте чоловікові готуватися до виборів?

Терезія ЯценюкДумаю, підтримка й розуміння – це моя головна допомога.

Коли Арсеній став кандидатом у Президенти, не можу сказати, що в нашому житті багато змінилося, – адже в чоловіка завжди була відповідальна і напружена робота.

Мій "фронт”, як і раніше, – це дім, діти (Христині – 10 років, Софії – 5) і робота. Я працюю в Благодійному фонді «Відкрий Україну» (OpenUkraine), очолюю наглядову раду. Цей фонд заснував мій чоловік. Весь день розписаний, і вільного часу справді небагато.

У житті Вашого чоловіка були не тільки злети: довелося піти з НБУ, залишити крісло спікера. Як переживав ці періоди Арсеній Петрович?

Ні те, ні інше не було для нього катастрофою. Додому він ніколи не приносить поганий настрій.

Категория: Україна13.01.2010| | Комментарии (0)

"Вкуснятина по-Мукачевски" - наше традиционное блюдо - жареный бычок на вертеле, - рассказывает корреспонденту PRESS-КАРПАТ начальник отдела культуры Мукачевского горисполкома Илья Греба.

Специально для акции, которую проведем в рамках фестиваля "Червене вино 2010" замариновали 300 килограммового бычка. Его приготовлением сейчас занимаются опытные повара-венгры, которых пригласили из Берегово. А чтобы утром угостить гостей фестиваля, бычка начнут жарить ночью ".

Вертела установят возле памятника Кирилла и Мефодия на площади Мира, в нескольких шагах от городской ратуши, - передает наш корреспондент Элеонора Савицкая.

Категория: Закарпаття13.01.2010| | Комментарии (0)

У місті Берегове Закарпатської області 12 січня працівники міліції затримали 49-річного безробітного мешканця Іршавського району, в якого вилучили три пластикові та дві гумові ємності з 15 кг ртуті.

Як повідомили PRESS-КАРПАТ у ДЗГ МВС України, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) КК України.

Категория: Закарпаття13.01.2010| | Комментарии (0)

Як повідомили у МВС України, на Закарпатті працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з селищних рад Свалявського району, котрі впродовж останніх восьми років, без відповідного дозволу, незаконно використовували земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 1,92 га у межах вказаної сільради під сміттєзвалище.

Унаслідок цих дій правопорушників державі завдано збитки на суму понад 135 тисяч гривень. Прокуратурою Свалявського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Категория: Закарпаття13.01.2010| | Комментарии (0)

арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк на посту президента захищатиме право власності в Україні, але при цьому відокремить бізнес від політики. Про це він сказав в ефірі програми «Шустер Live» на телеканалі «Україна».
Арсеній Яценюк підкреслив, що не буде проводити націоналізацію. «Я нічого ні в кого не збираюся відбирати. Це Тимошенко в 2005 році оголосила список підприємств, що буде націоналізований. Начебто б гарна ідея – віддати все народові, тільки чомусь весь цей «народ» мав бути з Блоку Юлії Тимошенко», - сказав політик.
Категория: вибори 201013.01.2010| | Комментарии (0)