Главная » 2009 » Ноябрь » 25 » Арсеній Яценюк: «Новий Курс України – це стратегічний шлях розвитку країни і моя особиста мета»
09:36
Арсеній Яценюк: «Новий Курс України – це стратегічний шлях розвитку країни і моя особиста мета»
Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що його програма «Новий курс» - це не піар-технологія, а «стратегічний шлях розвитку країни, моя особиста ціль та місія в цьому світі». «Я хочу це реалізувати, незалежно від результатів виборів», - заявив він у вівторок на прес-конференції у Дніпропетровську.

За словами політика, він йде на вибори не для того, щоб отримати ще один пост: «Я перед собою ставлю саме історичні цілі. Для мене ця програма – це не піар-технологія. Тому ви у ній не побачили обіцянок, що «життя буде покращене завтра вранці», що всім все збільшимо, і всім, кому не додали, додамо».

Арсеній Яценюк зазначив, що домагатиметься реалізації цієї програми. Для цього він зібрав команду однодумців, які поділяють ці цілі, а не «політичний колгосп», щоб «зайти у парламент і далі поділити міністерські крісла, ресурси, владу, повноваження».

Він підкреслив, що, на відміну від інших партій, до політичної сили Арсенія Яценюка не можна потрапити за гроші. «Я зібрав людей, які об'єднані ідеологічними принципами. Вони мають бачення майбутнього, вони не гроші йдуть заробляти», - підсумував політик.

Кандидат на пост Президента України заявив, що його партія формується саме на принципах спільних цілей та ідеології державності. «Я хочу, щоб ті люди, які йдуть зі мною у партії, несли відповідальність разом зі мною і переслідували ті ж цілі, що їх переслідую і я, а не переслідували цілі побачити себе персонально у післявиборчій конструкції», - підкреслив він.

Політик повідомив, що з'їзд партії «ФРОНТ ЗМІН» відбудеться в суботу, 28 листопада 2009 року в Києві.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 597 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, вибори Президента, Закарпаття, Новий курс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]