Главная » 2010 » Январь » 29 » Суркіс зустрівся з трьома кандидатами очолити збірну
12:32
Суркіс зустрівся з трьома кандидатами очолити збірну
СуркісПрезидент Федерації футболу України Григорій Суркіс уже мав розмову з кандидатами на посаду тренера збірної України. Як стверджує офіційний сайт ФФУ, Суркіс-старший контактував з Мироном Маркевичем, Павлом Яковенком і Юрієм Калитвинцевим.

У понеділок, 1 лютого, у Будинку футболу відбудеться перше у нинішньому році засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України (початок − о 12.00), який розгляне низку актуальних питань із розвитку вітчизняного футболу.

Насамперед, будуть обговорені кандидатури на посаду головного тренера національної збірної, яка залишається вакантною після закінчення контракту ФФУ з Олексієм Михайличенком. Наразі тривають зустрічі президента ФФУ з претендентами на це почесне місце. Зокрема, Григорій Суркіс вже контактував з Мироном Маркевичем (наставник харківського «Металіста»), Павлом Яковенком (головний тренер молодіжної збірної), Юрієм Калитвинцевим (старший тренер київського «Динамо-2»). Зауважимо, що це питання розглядатиметься на Виконкомі ФФУ останнім, причому заслуховування програм та співбесіди з претендентами проходитимуть у закритому режимі. Однак голосування відбудеться у присутності представників ЗМІ, а одразу після цього буде організовано брифінг.

Документам, наданих вітчизняною Прем’єр-лігою стосовно створення незалежної структури арбітражу всеукраїнських змагань з футболу, буде дано правову оцінку. Водночас виникла потреба у внесенні змін та доповнень до Положення та персонального складу Комітету ФФУ з питань етики і чесної гри, а також проведенні кадрової ротації в Експертній комісії ФФУ. Будуть оприлюднені й результати перевірки публічних заяв щодо корупційних дій в українському футболі. Не обійде стороною Виконком і питання футбольної інфраструктури. Зокрема, планується затвердити нову редакцію «Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань».

Нарешті, членам Виконавчого комітету необхідно визначитися з регламентами Всеукраїнських та міжнародних змагань з футболу, що проводитимуться на території України у 2010 році, а також затвердити Єдиний календар спортивно-масових заходів Федерації футболу України та міжнародного календаря матчів ФФУ на поточний рік.

фото П.Билецкий

Категория: спорт | Просмотров: 536 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Футбол, Суркіс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]