Главная » 2009 » Декабрь » 09
Як відомо, у лютому 2009 року в Ужгороді було скоєно убивство приватного підприємця Грузіна, котре викликало чималий резонанс у краї. Зважаючи на тяжкий злочин керівництво ГУМВС взяло його розкриття на особистий контроль. У ході розстеження цього тяжкого злочину та пошуку вбивць працівники карного рошуку встановили, що підприємець, котрий загинув, свого часу був причетний і до незаконних врізок у нафтопровід, звідки "смоктав" паливо. Отож оперативники проводили пошукові заходи і в цьому напрямку, не виключаючи, що може "засвітитися" злочинець. Під час проведення оперативно-пошукових заходів працівники карного розшуку отримали інформацію про те, що колишні працівники фірми потерпілого вирішили "працювати" на цьому поприщі самостійно. Намагаючись не потрапляти у поле зору міліції зловмисники використали стару врізку, котра була ретельно замаскована. Знайшовши місце викачки пального, зухвальці стали орендувати господарські приміщення в одному з приватних підприємств, де крадене паливо закачували через шланги в велику пластмасову ємність. Щоправда, розжитися на цьому бізнесменам не вдалося, оскільки їм завадили працівники міліції. Відбувся лише перший відбір солярки і ця точка була накрита. Відчувши, що запахло смаленим, горе-комерсанти кинулися в біги, покинувши й 4 тисячі літрів краденого пального.
Категория: кримінал09.12.2009| | Комментарии (1)

криминалПрокуратура областного центра Закарпатья города Ужгорода возбудила уголовное дело.

В ходе проверки коллективного заявления жителей одного из домов по улице Собранецкой в городе Ужгороде о нарушении имущественных прав несовершеннолетнего С., был выявлен ряд грубых нарушений действующего законодательства, которым регулируются вопросы по социальной защите прав несовершеннолетних.

Категория: кримінал09.12.2009| | Комментарии (0)

ЗакарпаттяДержавними інспекторами відділу міжрайонного оперативного екологічного контролю Державної екологічної інспекції в Закарпатській області ще в серпні поточного року було проведено планову перевірку АБЗ філії "Мукачівська ДЕД" ДП Закарпатський облавтодор". За її результатами вручено припис щодо усунення виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства. Наприкінці листопада здійснено перевірку виконання підприємством умов виданого припису.
Категория: екологія09.12.2009| | Комментарии (1)

МаликУ середу, 9 грудня, відоме українське видавництво "Теза" з Вінниці привезе до Ужгорода інтерактивні дитячі книжки.О 13.00 у міській дитячій бібліотеці (біля колишньої кав’ярні "Казка") та о 15.00 – у книгарні "Книголюбчик" (проспект Свободи) відбудеться презентація аудіокнижок з мобільними розвагами Галини Малик "Незвичайні пригоди Алі в Країні Недоладії" та "Подорож Алі до Країни Сяк-Таків".
Категория: Закарпаття09.12.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що зміни до Конституції України, ухвалені 8 грудня 2004 року, були продовженням відсторонення від влади українського народу. Про це він сказав журналістам у вівторок в Умані Черкаської області, відповідаючи на прохання дати свою оцінку цій події п’ятирічної давнини.
Категория: вибори 201009.12.2009| | Комментарии (1)

Проректор Закарпатського державного університету, колишній ректор Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту професор Василь Росул став другим науковцем на Закарпатті, якого запрошено до лав Клубу ректорів Європи. Про це сьогодні, 9 грудня, власкорові ЗІКу повідмоили у прес-службі ЗакДУ.

Згідно з дорученням президента Клубу ректорів Європи, професора Віла Гудхейера, колишній Мукачівський гуманітарно-педагогічний інститут на чолі з ректором В. Росулом було представлено до Міжнародної нагороди «European Quality» («Європейська якість»). Це, насамперед, визнання професіоналізму професорсько-викладацького складу вишу, якості наукових досліджень, впровадження і реалізації міжнародних програм.
Категория: освіта09.12.2009| | Комментарии (0)

25 апаратів-концентраторів кисню та понад півтори тисячі упаковок антибіотиків стануть у нагоді закладам охорони здоров’я краю
Вантаж особисто супроводжував Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Хорватія Борис Зайчук. При врученні гуманітарної допомоги були присутні голова облдержадміністрації Олег Гаваші, представник МЗС України в Ужгороді Галина Гороховська, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Василь Скрип, інші.
Категория: Закарпаття09.12.2009| | Комментарии (0)

каратеСпортивное Мукачево на Закарпатье уже много лет славится проведением турниров по единоборствам. Недавно в городе над Латорицей было проведено первенство Закарпатской области по Шотокан каратэ-до. С приветственным словом к участникам соревнований обратился и.о. начальника отдела молодежи и спорта, главный судья соревнований Роман Михайлович Маслиган.
Категория: спорт09.12.2009| | Комментарии (0)