Главная » 2009 » Декабрь » 22

Міністр туризму Верховної Ради АР Крим Андрій Сумцов має підроблений диплом. Його диплом насправді належить іншій людині.

Депутат Верховної Ради АР Крим Андрій Сумцов при призначенні на посаду міністра курортів і туризму Ради міністрів АР Крим надав свідомо неправдиві відомості щодо наявності у нього вищої освіти (диплом магістра права КВ № 27935296, виданий КНУ в 2006 році). Про це повідомила прес-служба МВС в Криму.
Категория: Україна22.12.2009| | Комментарии (0)

Голова громадської організації СОС Володимир Шевчук.У понеділок, 21 грудня, при пульмонологічному відділенні Виноградівської районної лікарні відкрито хоспісну палату. Проект реалізовано грантовими коштами наданими мережею Нідерландських благодійних фондів для країн центральної та східної Європи (Карпатський фонд Україна). Загальна вартість будівництва склала 240 тисяч гривень. Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в прес-центрі управління охорони здоров'я в Закарпатській області, участь у відкритті взяли заступник директора Інституту паліативної та хоспісної медицини м.Київ Анатолій Царенко, представник  Всеукраїнської Асоціації паліативної допомоги Олександр Вольф, начальник відділу організації лікувально профілактичної роботи УОЗ - Володимир Кузьмик, голова  районної ради Олег Любімов,  начальник відділу з питань охорони здоров’я  райдержадміністрації  Ігор Борисенко, віце-президент Всеукраїнського благодійного медичного фонду Шалімова – Сусанна Шалімова,  голова громадської організації СОС – Володимир Шевчук, представник мережі нідерландських благодійних фондів для країн Центральної та Східної Європи   (CNF-CEE) Карпатський фонд – Україна  – Руслан Жиленко, регіональний керівник проекту Канада - Україна " Регіональне врядування та розвиток" – Марія Попадинець, представники релігійних  та громадських організацій, депутати районної та міської ради, медичні працівники району та інші.

За словами голови громадської організації СОС Володимира Шевчука палата розрахована на 4 ліжка:  2 чоловічі і 2 жіночі місця. Утримання штату працівників, які обслуговуватимуть палату здійснюватиметься за рахунок бюджету лікарні.

Категория: Закарпаття22.12.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк вважає, що Київ повинен максимально відстоювати свої інтереси під час перегорів стосовно зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це він сказав на зустрічі з представниками торгівельних і виробничих галузей економіки Україні в понеділок, 21 грудня в Києві.

Він нагадав, що згідно з протоколом, підписаним із ЄС в рамках вступу до Всесвітньої торгової організації, Україна отримала дуже невигідні умови. «Протокол з Європейським Союзом підписувався тільки з політичною мотивацією - щоб сказали, що при цьому міністрі й цьому прем’єрі ми досягли згоди з Європейським Союзом», - зазначив він.
Категория: вибори 201022.12.2009| | Комментарии (0)

Віталій Кличко розповів, що найкращий суперник зараз для нього - росіянин Микола Валуєв.Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко розповів, що найкращий суперник зараз для нього - росіянин Микола Валуєв.

"Мені цікаво буде зустрітися і з володарем титулу за версією WBA Хеєм, і, як не дивно, з екс-володарем поясу WBA Валуєвим. Думаю, обидва поєдинки шанувальники боксу чекають із нетерпінням. Я готовий зустрічатися як з одним, так і з іншим. Питання тільки в домовленостях.

Британський боксер повинен спочатку провести обов'язковий захист проти Джона Руїса. А ось Валуєв зараз вільний... Тому зустріч з ним куди більш вірогідна. І я вже зробив пропозицію Миколі. Він знає мою зацікавленість. Пообіцяв зв'язатися зі своїми промоутерами і уточнити, яку відповідь вони дадуть. Сам Микола мало що вирішує. Останнє слово залишається за промоутерами, горезвісними Доном Кінгом і Вілфрідом Зауерландом.

Категория: Закарпаття22.12.2009| | Комментарии (0)

баскетбол20 грудня в спорткомплексі Юність пройшли змагання з баскетболу обласного масштабу. В змаганнях взяли участь 9 обласних команд, з Ужгорода, Мукачева, Чопа, Хуста, Сваляви, мукачівського району. Справжня боротьба на полі, неймовірні грубі емоції, гарна гра цими трьома виразами можна охарактеризувати цьогорічний чемпіонат.
Категория: спорт22.12.2009| | Комментарии (0)

зимаЗа інформацією Закарпатського гідрометеоцентру, впродовж 22-23 грудня по області очікується різка зміна погодних умов, – повідомили 21 грудня ЗІКу у ЦП ГУ МНС в Закарпатській області.

Передбачається підвищення температури повітря на 8-10°, мокрий сніг на рівнині місцями з переходом в дощ, подекуди сильні опади. Вночі та вранці місцями туман, в горах ожеледь, ожеледиця.

Посилення південно-західного вітру 23-го 9-14, місцями 15-20, на високогір’ї Карпат 25-30 м/с.

Категория: Закарпаття22.12.2009| | Комментарии (0)