Главная » 2009 » Декабрь » 07
Міжнародне товариство угорської мови та культури – конференція рідної мови — завжди виступає в захист національної мови та культури, є палким прихильником співпраці народів та культур регіону Центральної Європи.
Категория: Закарпаття07.12.2009| | Комментарии (0)

трубаВчора, 6 грудня, у Криворізькому районі Дніпропетровської області в лісопосадці поблизу села Новомар'янівського міліціонери затримали двох жителів Закарпатського регіону і одного жителя Запорізької області.

Як повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України, всіх трьох (віком 51-53 роки) затримали на місці скоєння злочину.

"Попередньо встановлено, що затримані в магістральному нафтопроводі "Кременчук-Херсон" зробили несанкціоновану врізку і вкрали майже 200 літрів сирої нафти. У правопорушників вилучили автомобілі ДАФ і МАЗ з трьома цистернами", - повідомили в міліції.

Категория: кримінал07.12.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк привітав українських військових із Днем Збройних Сил України. Він підкреслив, що боєздатна армія є запорукою сильної і суверенної держави.
У неділю, 6 грудня, у День Збройних Сил України, на прес-конференції в Житомирі Арсеній Яценюк сказав, що одне з найважливіших завдань нового Президента – будівництво Збройних Сил «фактично з чистого листа». Адже, за словами політика, Україна «сьогодні стоїть на шляху повної демілітаризації». «З мільйонної армії в Україні залишилися тільки 200 тисяч, які не мають що їсти і не мають з чого стріляти. Бази майже не залишилося – озброєння постачалося ще за часів Радянського Союзу», - зазначив він.
Категория: вибори 201007.12.2009| | Комментарии (0)

Команда БК "Ужгород" посіла третє місце в турнірній таблиці першої ліги чемпіонату України з баскетболу.Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в прес-службі Закарпатської Федерації баскетболу та стрітболу.

Перші турнірні очки ужгородці записали на свій рахунок у виїзних іграх проти тернопільського "УНІТЕХу" 5-6 грудня. Після домашньої поразки від чернівецької "СТРИБА" нашим хлопцям необхідно було реабілітувати себе не тільки перед уболівальниками, але й перед собою, тому на виїзну гру ужгородські баскетболісти були налаштовані серйозно. Але все пройшло не так гладко...

Категория: Закарпаття07.12.2009| | Комментарии (0)

кужбеїНа вершині однієї з гір Закарпаття стоїть будинок. У ньому живуть дві сестри - 68-річна Ганна та 53-річна Калина. Навколо нікого - наскільки сягає око, нема електрики, ні газу, немає нормальної проїжджої дороги. Ганна та Калина Бряник з дитинства жили разом. Ганна - глухоніма, у Калини хворі ноги, не можна довго ходити. В заміжжі ніколи не були, далеко з Кужбеїв не виїжджали. Ведуть своє господарство по-старому і допомагають один одному, як батьки заповідали. Тут - могила їх батьків, від якої вони не хочуть і не можуть виїхати.
Категория: Закарпаття07.12.2009| | Комментарии (0)

ДТПКровь пролилась на трассе Львов - Кировоград - Знаменка в результате ужасного дорожно-транспортного происшествия. Микроавтобус Volkswagen с 11 пассажирами столкнулся с прицепом грузовика МАN, который вынесло на встречную полосу...

Крупнейшая по числу жертв нынешняя авария в Украине произошло вечером пятого декабря, вблизи с. Райгород, что в Немировском районе Винницкой области. Ужасное дорожно-транспортное происшествие унесло жизни десяти человек, еще двое госпитализированы.
Категория: ДТП07.12.2009| | Комментарии (0)