Главная » 2009 » Декабрь » 15
Сучасний стан аналізу економічного співробітництва, подолання бар’єрів, можливості інвестування і підприємницької діяльності по обидва боки кордону – такими були основні питання Міжнародної конференції «Підприємництво в Східній Словаччині та на Україні (Закарпаття)», що відбулася минулого тижня в м. Пряшів.
Організаторами конференції виступили Регіональне відділення Дослідницького центру Словацької Асоціації зовнішньої політики в м. Пряшів (В. Бенч) та Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді (С. Мітряєва) за сприяння Посольства України в Словацькій Республіці. Метою конференції, по-перше, було з’ясування стану, бар’єрів, потенціалу взаємної торгівлі та інвестицій між Україною та Словаччиною, з акцентом на можливості розвитку спільних підприємств та розширення зони економічного співробітництва між двома країнами загалом та прикордонними регіонами, зокрема.
Категория: Закарпаття15.12.2009| | Комментарии (0)

газЗа останні роки Закарпаття, незважаючи на те, що перебуває, так би мовити, на околиці країни, за найрізноманітнішими показниками (економічними, соціальними, іншими) посідає, згідно зі статистики, перші місця чи, принаймні, перебуває у верхній половині серед областей країни, випереджаючи регіони, котрі, нібито, потенційно мають значно більше ресурсів для того, щоб домінувати.
Категория: Закарпаття15.12.2009| | Комментарии (0)