Главная » 2009 » Декабрь » 05
"За покликом серця" - так називається книжка, яка тільки що вийшла з друку у видавництві Ужгород: TIMPANI. Упорядник - Наталія Вакула. Передмова "Пам'ятаємо завжди" Олександра Пулика. Подано біобібліографічний матеріал та фотолітопис життєвого шляху Д. О. Снігурського.
Ця книга присвячується 90-річчю від дня народження Дмитра Олександровича Снігурського. В ній висвітлюються маловідомі сторінки з життя та діяльності талановитого лікаря невролога, педагога, заслуженого лікаря України, завідувача неврологічного відділення Ужгородської обласної лікарні, обласного невролога Закарпатського облздороввідділу, голови обласного наукового Товариства невропатологів і психіатрів, викладача медичного факультету Ужгородського національного університету. Як і в передмові, так і у кожному розділі книжки: "Штрихи до біографії", "Школа Д. О. Снігурського – це школа майстерності і школа життя", "Спогади колег, друзів, найближчих і дорогих людей" читаємо про Д. О. Снігурського як про надзвичайно прекрасну людину, бачимо представника рідкісної сьогодні когорти особливих лікарів Закарпаття, його доброзичливе ставлення до людей.
Категория: Закарпаття05.12.2009| | Комментарии (0)

проституткаВо Львовской области прокуратура разоблачила трех работников милиции, которые «крышевали» проституток, взамен получали от них взятки и бесплатные сексуальные услуги

Следственное управление прокуратуры Львовской области завершило досудебное следствие по уголовному делу по обвинению трех работников управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми ГУМВД Украины во Львовской области в совершении преступлений, предусмотренных ч.3 ст.368, ч.3 ст.364, ч.3 ст.27, ч.3 ст.28, ч.2 ст.15, ч.2 ст.368 УК Украины.

Категория: світ05.12.2009| | Комментарии (0)