Главная » 2010 » Февраль » 26
Президент попросил спикера стать организатором переговоров о новом парламентском большинстве.
Сегодня президент Виктор Янукович встретился с председателем Верховной Рады Владимиром Литвином."Я вас пригласил поговорить о ситуации в парламенте", - сказал Янукович. Он подчеркнул, что нужно немедленно создать эффективную коалицию и правительство. "Я хочу об этом переговорить с вами как главой Верховной Рады и лидером влиятельной фракции", - обратился он к спикеру.Янукович критически оценил то, что до сих пор не принят закон о Госбюджете на 2010 год. "Из-за этого управление финансами и экономикой происходит в ручном режиме", - сказал он.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Підозрюваний має трьох дорослих дітей.У Чернівцях затримали 60-річного педофіла. За розбещення малолітніх хлопчаків 60-річний чернівчанин може потрапити до тюрми на вісім років.Любовні утіхи чоловік здійснював просто серед міста. Шукав місця, де він та його партнер були б наодинці. За останні два роки, поки чинились злочинні дії, усі постраждалі мовчали. Клювали на незнайомця діти часто через свою цікавість або невеликі кошти (5-10 грн), які чоловік пропонував.

Президент Украины Виктор Янукович подписал ряд социально направленных Указов. "Таким образом, мы сделали первые три шага на пути коренной перестройки всего государственного механизма, который будет служить человеку", - отметил Президент Украины, слова которого цитирует пресс-службы главы государства.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Сразу же по окончании официальной части инаугурации нового президента Виктора Януковича в Киеве состоялся первый бал в его честь. Главной темой, которая там обсуждалась стала работа, а именно - кадровые вопросы.
Категория: скандал26.02.2010| | Комментарии (0)

Національний банк України вирішив ліквідувати банк "БІГ-Енергія".Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті Нацбанку."Відкликано банківську ліцензію і розпочато ініціювання процедури ліквідації ВАТ "Банк "БІГ-Енергія", - вказується в повідомленні.За даними НБУ, рішення про відкликання ліцензії закріплене постановою НБУ №97 від 24 лютого 2010 року.
Категория: економіка26.02.2010| | Комментарии (0)

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ заслухав доповідь генерального прокурора Олександра МЕДВЕДЬКА.Як повідомляє прес-служба глави держави, генеральний прокурор доповів Президенту, як здійснюється нагляд за дотриманням законності «і що разом треба зробити, щоб закон в Україні виконувався на всіх рівнях».Окрему увагу В.ЯНУКОВИЧ звернув на важливість проведення реформи судочинства.

В.ЯНУКОВИЧ звернув особливу увагу на виконання закону про підвищення соціальних стандартів. О.МЕДВЕДЬКО поінформував Президента про те, що Генпрокуратура передає в суд матеріали, оскільки Кабмін проігнорував уже 50 протестів Генпрокуратури. Глава держави розпорядився, щоб Генпрокуратура негайно вжила заходів стосовно чиновників, які не виконують закон.

Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Міністерство освіти та науки України затвердило нову концепцію підготовки магістрів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції міністр освіти та науки Іван ВАКАРЧУК.Він пояснив, що за новою концепцією термін навчання для магістрів зросте до двох років замість одного.

Фактично освітні програми будуть поділені на три напрямки. Перший - це дослідницький, який передбачає поглиблення досліджень студентів в одній з наукових дисциплін. Термін навчання становитиме два роки. Другий напрямок – професійний, який передбачає розвиток професійних та формування управлінських навичок. Термін навчання за цим напрямком складатиме півтора року. І третій напрямок – кар’єрний.

Категория: освіта26.02.2010| | Комментарии (0)

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ підписав ряд соціально спрямованих указів.

Як повідомляє прес-служба глави держави, зокрема, підписано указ, спрямований на боротьбу з бідністю."Щойно я підписав указ, спрямований на боротьбу з бідністю. Я обіцяв людям, що зроблю все, щоб встановити справедливість в цей дуже важкий для країни час. Щоб підняти рівень зарплат і пенсій, і сьогодні я зробив це. Цей указ я підписав першим”, - цитує слова В.ЯНУКОВИЧА його прес-служба.

Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Колишній міністр фінансів України Віктора ПИНЗЕНИК вважає, що для виходу зі складної економічної ситуації в Україні необхідно провести дострокові парламентські вибори.

Про це йдеться у переданому УНІАН коментарі В.ПИНЗЕНИКА.

„Критичність економічної ситуації, в якій знаходиться Україна, потребує проведення дострокових виборів до Верховної Ради України”, – наголошує В.ПИНЗЕНИК.

На його переконання, три головні чинники зумовлюють необхідність дочасних виборів:

"Перший - для виходу з ситуації та подальшого економічного прориву потрібно вкрай непросте лікування. В умовах популізму, властивому всім політичним силам, не варто сподіватися на таке лікування півтора року до чергових парламентських виборів. Останній рік президентських виборів є наочним підтвердженням такої поведінки. Дострокові вибори дадуть країні п’ятирічну перерву від стихійного лиха популізму, в яке перетворюються вибори в Україні”, - зазначив В.ПИНЗЕНИК.

Категория: економіка26.02.2010| | Комментарии (0)

Постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов вважає, що в України є перспектива входження до Євросоюзу."У країни хороші перспективи", - сказав на прес-конференції в п'ятницю В.Чижов, відповідаючи на запитання щодо можливості євроінтеграції України. Водночас він додав, що "це станеться не завтра".Москва. 26 лютого. ІНТЕРФАКС – Постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов вважає, що в України є перспектива входження до Євросоюзу.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Перша вчителька "новопомазаного" президента Віктора Януковича розповіла, яким худим він був у школі і як був у неї напохваті."Він у мене сьогодні цілий день перед очима стоїть. Не такий, як зараз, звісно. А як він був тоді, у 1957-му році, коли я зайшла у перший клас і познайомилася з дітьми", - розповіла в день інавгурації "проФФесора" його перша вчителька Ганна Зогонова.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Мешканець В’єтнаму, що мав найдовше в світі волосся, помер. Довжина його кіс сягала приблизно 6,8 метрів, хоча точної довжини його немитого волосся ніхто не знає.
Категория: різне26.02.2010| | Комментарии (0)

Лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО вважає, що в парламенті має бути створена коаліція у складі фракцій Партії регіонів, Компартії, Блоку Литвина і позафракційних депутатів.Про це П.СИМОНЕНКО заявив у інтерв`ю газеті «2000» (№8 (499) від 26 лютого-4 березня 2010 р.).

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Вчорашні перші кадрові призначення в Адміністрації Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА свідчать, що «команда АХМЕТОВА та команда ФІРТАША» будуть відсторонені від усіх подальших призначень в АП.

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку сьогодні на прес-конференції висловив заступник лідера фракції БЮТ Сергій СОБОЛЄВ.


Банер
Категория: різне26.02.2010| | Комментарии (0)

З 1 березня набувають чинності нові правила паркування транспортних засобів, затверджені відповідною постановою Кабміну від 3 грудня 2009 року.Про це заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії."Згідно з Правилами, після постановки транспортного засобу на паркувальний майданчик відповідно до дорожніх знаків і розмітки, водій зобов'язаний сплатити за паркування шляхом придбання абонементного талону, паркувального талону паркомату або cкориставшись послугою "Мобільне паркування", - сказала Кільчицька.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Надійшов у продаж дев'ятий номер нового українського журналу "Країна".У номері за 26 лютого Ви зустрінете матеріали про те, що чекає Україну після приходу до влади донецьких, а також останні кроки трьох попередніх Президентів країни.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Евпаторийский Городской Голова. Заслуженный работник местного самоуправления в Автономной Республике Крым, Полный кавалер ордена "За заслуги" (I-III степени), кавалер трех орденов Князя Владимира Православной Церкви. Награжден знаком Автономной Республики Крым "За верность долгу", грамотами и благодарностями руководства Крыма и Украины.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Кабінет міністрів затвердив план заходів щодо виконання в 2010 році Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні.Це передбачено розпорядженням уряду № 274-р від 24 лютого 2010 року, оприлюдненим у четвер.Планом заходів передбачається 2010 року внести зміни до законів про дозвільну систему у сфері господарської діяльності, про розвиток і підтримку малого та середнього підприємництва.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Інститут світової політики (ІСП) висловлює глибоку стурбованість наміром Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА законодавчо закріпити позаблоковий статус України. Про це йдеться в заяві ІСП, переданій УНІАН.Автори заяви переконані, що оформлення такого статусу суперечать національним інтересам України.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Сьогодні на уранішньому засіданні Апеляційного суду Спеціального адміністративного району Китайської Народної Республіки Сянган (Гонконг) було розглянуто і задоволено заяву капітана транспортного буксирного судна «Нафтогаз-67» Юрія КУЛЕМЕСІНА ДАТ «Чорноморнафтогаз» (м. Сімферополь) про звільнення його під заставу.
Категория: світ26.02.2010| | Комментарии (0)

Колесніков висловлюється за призначення Азарова на посаду прем’єра.Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Борис КОЛЕСНІКОВ висловлюється за призначення Миколи АЗАРОВА на посаду прем’єр-міністра України.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

З 1 квітня до 31 жовтня Хорватія вводить безвізовий режим для громадян України, які здійснюють короткострокові поїздки.Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства закордонних справ України, відповідне рішення було прийняте 25 лютого ц.р. на засідання уряду Республіки Хорватія про тимчасове призупинення візового режиму для громадян Казахстану, Російської Федерації та України на період літнього туристичного сезону.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Победитель президентских выборов пообещал новую парламентскую коалицию уже к концу этой недели. При этом главной интригой будущей коалиции остается вопрос: кто станет следующим премьером? У Януковича на этот счет есть три кандидата.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

У п’яти регіонах України через негоду залишаються підтопленими 510 приватних житлових будинків і 3212 садиб.Як повідомили УНІАН у прес-службі МНС, у Криму, у місті Красноперекопськ підтоплено 3 житлових будинки.У Херсонській області, у 34 населених пунктах 7 районів та в обласному центрі підтоплено 478 житлових будинків і 3019 садиб. У Миколаївській області, в селі Миколаївське Жовтневого району підтоплено 18 житлових будинків та 166 садиб.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Борис КОЛЕСНІКОВ не виключає проведення дострокових парламентських виборів.

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Завершился 14-й день XXI Зимних Олимпийских игр, стали известны имена обладателей еще шести медальных комплектов, а Bigmir)Спорт спешит поделиться с читателями своими эмоциями.
Категория: спорт26.02.2010| | Комментарии (0)

Джексон
Голливудские звезды своим нашествием на Киев прямо-таки превратили нашу столицу в культурную Мекку. Так, в среду к нам прилетел Жан-Клод Ван Дамм, а вчера сестра поп-короля Майкла Джексона - Ла Тойя. Правда, визит певицы будет куда короче - у нас Ла Тойя погостит три дня, а "универсальный солдат" несколько месяцев. 53-летняя американская певица приехала в Украину в качестве специальной гостьи церемонии награждения победителей народной премии "Телезвезда", которую будут вручать завтра в Национальной опере Украины.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

АхметовОдин з лідерів Партії регіонів Рінат Ахметов вважає, що на президентських виборах-2010 перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році. 

Про це він сказав у коментарі "Лівому берегу " після завершення урочистого інаугураційного прийому в "Українському будинку".

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

На понеділок, 1 березня, призначено позачергове засідання уряду.Про це повідомляє "Дело" з посиланням на високопоставлене джерело в Кабінеті міністрів. Порядок денний засідання наразі невідомий.Нагадаємо, що на 2 березня призначено голосування за відставку уряду.Вчора "регіонали" повторно зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабміну. У своєму проекті соратники нового президента склали детальний список претензій до уряду Тимошенко, за які, за їх словами, потрібно відправити Кабмін у відставку.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Близько 300 осіб пікетують Київраду з вимогою відмінити приватизацію Житнього і Володимирського ринків.Як передає кореспондент УНІАН, під мерією зібрались представники Блоку Віталія Кличка, «Фронту змін» і працівники зазначених ринків. Вони тримають плакати з написами «Олігархи, буржуї, геть руки від Житнього ринку!» та ««Олігархи, буржуї, геть руки від Володимирського ринку!».

Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)

Пряма трансляція інавгурації президента у центрі Львова, яку було попередньо заплановано, не відбулася. А голова обласної адміністрації та мер міста проігнорували урочистості. В останній день прихильники Віктора Януковича відмовилися від прямої трансляції інавгурації нового президента у центрі Львова. Як вони пояснюють, через можливі провокації. На заваді планів стали їх політичні опоненти, які заявили про проведення своїх акцій у цей день і на цьому ж місті. І жодних масових заходів ніхто не проводив.Партія регіонів аргументувала це кризою у державі, інші політичні сили – байдужістю до події.
Категория: Україна26.02.2010| | Комментарии (0)