Главная » 2010 » Февраль » 25
Сьогодні вдень невідомі замінували будинок Державної геологічної служби при Міністерстві природи.Про це пише "Сегодня" з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.За інформацією правоохоронців, о 15.05 на лінію 102 надійшов дзвінок від невідомого чоловіка, який сказав, що під будинок на вулиці Ежена Потьє, 16, закладена вибухівка.За словами заступника начальника ВЗГ ГУ МВС Наталі Сторожик, на місце події відразу виїхали вибухотехніки, кінологи, "швидка допомога" та "Беркут". Однак, повідомлення виявилося неправдивим. Зараз міліція розшукує жартівника.  Зловмиснику світить штраф від 8,5 тисяч гривень або від двох років в'язниці.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

Один з лідерів Партії регіонів Рінат АХМЕТОВ вважає, що на президентських виборах-2010 перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році.Про це він сказав сьогодні в ексклюзивному коментарі «Левому берегу» по завершенню урочистого інавгураційного прийому в «Українському домі».
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

В 2009 году украинцы снизили уровень потребления бутылированной питьевой воды. Об этом свидетельствуют данные, приведенные ЛІГАБізнесІнформ группой компаний "IDS Group".Так, в 2009 году показатель потребления бутылированной питьевой воды в Украине составил 37,9 л на человека по сравнению с 41 л в 2008 году.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

Роль секретаріату президента Януковича буде не менш важливішою при прийнятті рішень, ніж роль секретаріату Ющенка. Про це сказав ГАРТу директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін.«У випадку відсутності свого уряду та проблем з призначенням губернаторів кандидатів на посаду голови Секретаріату президента буде чимало, – каже він. – Попередньо говорилося, що цю посаду обійме Льовочкін. Однак не виключено, що серед претендентів можуть бути і Азаров, і Колесніков».
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

У день пам’яті Іверської ікони Божої Матері в Успенській Києво-Печерській Лаврі відбувся молебень. Богослужіння звершили Предстоятель Руської Православної Церкви Святіший Патріарх Кирил і Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. За молебнем молився новообраний Президент України Віктор Янукович.Святіший Патріарх Кирил та Блаженніший Митрополит Володимир помолилися за Україну, український народ і новообраного Президента України.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

Президент поцілував патріарху руку.У Тарпезному храмі Києво-Печерської Лаври закінчився подячний молебінь. Під час молеблю патріарх Кирило сказав, що "зараз ми молимся за нового президента України". "Немає перед богом ніякого смислу людської влади, - сказав Кирило, звертаючись до Януковича. - Ви покликані служити ближнім своїм. Віддавати себе, розпинати себе у благо тих, кому назвалися служити"
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

У Львові відмінили пряму трансляцію інавгурації новообраного президента Віктора Януковича. Для цього у центрі міста біля пам'ятника Шевченку повинні були встановити екран. Однак, сьогодні його там не має.

Напередодні, представники ВО "Свободи" погрожували зірвати показ інавгурації. Для того, щоб цьому запобігти трансляцію заборонили.

Категория: скандал25.02.2010| | Комментарии (0)

З 25 лютого по 21 березня у київській міській галереї мистецтв "Лавра" відбудеться виставка "World Press Photo", на якій будуть представлені кращі фотографії світу в медіа за 2009 рік.Ця виставка завершує турне фотографій 2009 року у світі, повідомляють організатори.Конкурс "World Press Photo" проводиться вже 52 роки, його виставки стали найрейтинговішою подією у світовій фотографії.
Категория: культура25.02.2010| | Комментарии (3)

Син київського міського голови Леоніда Черновецького Степан, схоже, розлучається і планує стати громадянином Канади.Про це "Сегодня" розповів один із заступників мера, наближений до родини Черновецьких."Він зараз оформляє документи для отримання громадянства у Канаді. Там, якщо у тебе є нерухомість, зробити це не важко", - зауважив співрозмовник видання.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

Виктор ЧерномырдинСегодня в Киеве пройдет инаугурация нового президента Украины Виктора Януковича. Накануне мы связались по телефону с советником президента России по вопросам экономического сотрудничества со странами СНГ Виктором Черномырдиным.
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

Об этом КП рассказал руководитель протокола Виктора Януковича Юрий Ладный.- Был разработан и передан Национальному банку Украины эскиз новой памятной медали. Изготовление этого знака занимает более месяца. Но специалисты Банкнотно-монетного двора работали, что называется, не покладая рук и успели изготовить первую партию инаугурационных медалей к 25 февраля, - заявил Ладный в интервью КП.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

Віктора Януковича ледь не вдарило дверима, коли він заходив до приміщення Верховної Ради.

Януковича ледь не "прибило" дверима

Мерседес з президентом зупинився біля червоної килимової доріжки покладеної біля входу.

Янукович по ходу застібав ґудзика.

Коли Янукович вже мав зайти до приміщення, обидві двері разом зачинилися, і ледь не вдарили Януковича.

Охорона кинулася спішно відчиняти двері.

Янукович зайшов до зали через центральний вхід.


У Держдумі РФ вважають, що політична стабільність прийде в Україну зі вступом на посаду нового Президента Віктора ЯНУКОВИЧА.Як повідомили УНІАН у прес-службі партії «Єдина Росія», про це сказав перший віце-спікер Держдуми Росії Олег МОРОЗОВ.«Здається, настає кінець української смути. Чітке волевиявлення громадян, усі правові процедури дотримані, світова спільнота однозначно погодилася з результатами виборів. Ніхто не поставив їх під сумнів, окрім однієї людини, котра зараз, на мій погляд, у політичному сенсі виглядає смішно», - сказав О.МОРОЗОВ.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

В Україні залишаються підтопленими 607 приватних житлових будинків і 3987 садиб у п’яти областях.Як повідомили УНІАН у прес-службі МНС, у Криму, в місті Красноперекопськ підтоплено 45 житлових будинків, введені в дію 3 горизонтальні дренажні насосні станції. На ліквідації підтоплень від Держводгоспу, комунальних служб і МНС задіяні 21 особа і 6 одиниць техніки і механізмів, у тому числі 15 рятувальників із 5 одиницями техніки.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)

IV глава незалежної Української держави офіційно заступив на посаду. Віктор Янукович у Верховній Раді врочисто перед народом та Богом склав присягу Президента України.
З рук голови Конституційного Суду Віктор Янукович отримав президентські печатку, булаву та колар - нагрудний знак Гаранта держави. А від голови ЦВК - посвідчення Президента України. Відтак, Віктор Янукович вперше у новому статусі звернувся з трибуни Верховної Ради до народу.
З парламенту Віктор Янукович попрямував на своє теперішнє місце праці. На Банковій новий Президент врочисто перейме командування Збройними силами України.
Категория: Україна25.02.2010| | Комментарии (0)