Главная » 2010 » Февраль » 17

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відкрив судочинство і прийняв до розгляду скаргу Юлії Тимошенко на встановлення результатів президентських виборів, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ВАСУ.

Також суд частково задовольнив клопотання Ю.Тимошенко, припинивши дію рішення ЦВК зі встановлення результатів для забезпечення позову, тобто, до завершення розгляду скарги по суті.

Категория: політика17.02.2010| | Комментарии (0)

Закарпатська верховина: Жив-був високо в горах винахідник-самородок
Цей чоловік звікував під горою Стовба, що на закарпатській Міжгірщині, в урочищі Гримоти, поблизу села Репинне. Що особливо вражає: в радіусі трьох кілометрів - жодної хижі. І кого не запитав про 78-річного Івана Бурдуна в селах і присілках, почув в різних варіантах одну думку: "Твердо чесний чоловік". А також твердо розумний і добрий - від природи, бо прожив в її обіймах.
Категория: Закарпаття17.02.2010| | Комментарии (0)

У Мукачівському районі Закарпатської області у лісі 2 січня було знайдено закопаним, з вогнепальними пораненнями, тіло 41-річного безробітного місцевого мешканця.

Як повідомили PRESS-КАРПАТ у прес-службі МВС України, у результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох місцевих мешканців та мешканця Кіровоградської області, віком від 25 до 27 років, усі без постійного місця роботи, раніше судимі.

Категория: кримінал17.02.2010| | Комментарии (0)

Арсений ЯценюкЛідер політичної партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк пропонує запровадити в Україні амністію раніше незадекларованих доходів громадян. Він вніс до Верховної Ради проект Закону України «Про амністію доходів, з яких не сплачено податки, збори (обов'язкові платежі) до бюджетів та державних цільових фондів». Законопроект зареєстровано у парламенті 16 лютого 2010 року за номером 6071.
Категория: економіка17.02.2010| | Комментарии (0)

Самый сильный мужчина мира считает праздником любви 8 Марта

Заслуженный мастер спорта Украины, обладатель титула «Самый сильный человек мира», неоднократный чемпион мира в силовом многоборье Василий Вирастюк – еще и примерный семьянин, которому не чужда романтика. Например, с будущей супругой Инной Василий познакомился в дорожной пробке.
Категория: персона17.02.2010| | Комментарии (0)

На проспекті Ватутіна у Києві сталася аварія за участю легкового автомобіля та вантажівки "ДАФ". За словами, водія вантажівки, який їхав убік Троєщини, на мосту через Десенку він відчув, як машину труснуло. Чоловік подивився в дзеркало і побачив, що на відбійник летить "Хюндай", повідомляє "Магнолія-ТБ".