Главная » 2010 » Февраль » 23
Іван Свіда
У Міністерстві оборони і Генеральному штабі Збройних сил України сподіваються, що в державному бюджеті на 2010 рік на потреби оборони будуть передбачені мінімально заявлені кошти у розмірі 19,8 млрд. грн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив начальник генерального штабу – головнокомандувач ЗСУ, генерал армії України Іван СВИДА під час презентації щорічного видання «Біла книга-2009», що відбулась сьогодні у Києві.

Начальник Генштабу висловив жаль, що держбюджет на поточний рік досі не затверджений, а відтак Збройні сили мають обмежені фінансові ресурси для забезпечення поточних потреб бойової підготовки і розвитку.

Водночас І.СВИДА висловив сподівання, що у затвердженому фінансовому документі Збройні сили отримають необхідний мінімум у сумі 19,8 млрд. грн., про який наприкінці минулого року заявляли Міноборони і Генштаб.

Категория: Україна23.02.2010| | Комментарии (1)

Перевіряли працівники контрольно-ревізійного відділу міста Ужгорода
На виконання плану контрольно-ревізійної роботи працівники КРВ в м. Ужгороді провели планову ревізію фінансово–господарської діяльності в КП "Уж-тепло" м. Ужгорода". За результатами ревізії встановлено фінансових порушень на загальну суму 1 млн. 49 тис. грн., з них недоотримання доходів встановлено на суму 118 тис. грн., операції, що проведені з порушенням чинного законодавства, і які призвели до втрат, встановлені на суму 82,7 тис. грн. Операції, проведені всупереч чинному законодавству, що не призвели до втрат (у порушення тендерного законодавства) виявлені на суму 631 тис. грн. Інші порушення фінансово-господарської дисципліни виявлені на суму 41,2 тис. грн., упущені вигоди – на суму 23,6 тис. грн., непродуктивні (зайві) витрати – на суму 152,7 тис. грн.
Категория: Ужгород23.02.2010| | Комментарии (0)

София РотаруНа днях София Ротару (62 года) вернулась с шикарного курорта. После чего появилась на сцене Дворца «Украина» загоревшая, отдохнувшая, помолодевшая. «БЛИК» поинтересовался:
Категория: різне23.02.2010| | Комментарии (0)

Одна з найдовших олігархічних воєн в Україні завершилася. Григорій Суркіс розділив свої енергетичні активи з Ігорем Коломойським і Костянтином Григоришиним.

За інформацією "Української правди", сторони, які конфліктували з 2001-го року, вирішили просто... обмінятися пакетами акцій в обленерго.

Коломойський і Григоришин, які в енергетиці змушені виступати як єдина команда, віддали Суркісу свої пакети акцій в "Львівобленерго" і "Прикарпаттяобленерго".

Категория: політика23.02.2010| | Комментарии (0)

Прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО взяла участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому Солдату у парку Слави в Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, у церемонії також взяли участь члени Кабінету міністрів, представники київської влади, Секретаріату Президента, військовослужбовці та ветерани.

Категория: Україна23.02.2010| | Комментарии (0)