Главная » 2010 » Февраль » 07
«Третий тур» президентских выборов 2010-го года невозможен. Такое мнение в эксклюзивном комментарии «Главреду» высказал президент Центра политико-правовых реформ Игорь Колиушко.

В кулуарах пресс-марафона «Ніч виборів на «Главреді» г-н Колиушко заявил, что «не видит возможности» для отмены итогов второго тура выборов.

«Хотел бы подчеркнуть, что в 2004 году решение Верховного суда было обосновано фактами системных и массовых нарушений избирательного права. Однако сегодня мы не имеем информации о таких нарушениях», - сказал Игорь Колиушко.

Категория: політика07.02.2010| | Комментарии (0)

В Киеве на избирательном участке №20, где будет голосовать кандидат на пост Президента Виктор Янукович, несколько активисток радикального феминистского движения обнажились по пояс, пишет УНИАН.

В 9 часов утра пять девушек зашли на территорию избирательного участка, сняли одежду и стали выкрикивать свои требования, суть которых заключалась в том, что «политики не должны насиловать страну».

В настоящее время девушек вывели с территории избирательного участка работники милиции.

Одна из участниц акции, Александра Шевченко, сказала что таким образом девушки решили выразить свой протест против происходящего в стране.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Сьогодні під час голосування на виборчій дільниці № 3 територіального виборчого округу № 118 у Львові було зафіксовано видачу бюлетенів без підпису члена дільничної комісії.

Як повідомив УНІАН заступник керівника обласного виборчого штабу БЮТ Андрій БОЛКУН, до них звернувся виборець М.ПОПИК, який повідомив, що сьогодні зранку під час голосування на виборчій дільниці № 3 (СШ № 80, вул. Героїв Крут, 27) він отримав бюлетень для голосування без підпису члена дільничної комісії. М.ПОПИК звернув увагу члена ДВК, що це є порушенням закону і змусив відповідального працівника комісії підписати бюлетень та поставити своє прізвище.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Землетрясение магнитудой 6,6 произошло в воскресенье в Тихом океане в районе японского архипелага Рюкю, сообщает Геологическая служба США.

Подземные толчки зафиксированы примерно в 113 километрах к югу от группы японских островов на глубине 10 километров.

Оперативной информации о возможном ущербе или угрозе цунами не сообщается.

Японская префектура Окинава состоит из сотен малых островов, которые формируют архипелаг Рюкю протяженностью более тысячи километров.

Категория: світ07.02.2010| | Комментарии (0)

Голосування виборців вдома під час повторного голосування на виборах Президента може бути лише у присутності членів дільничних виборчих комісій від обох кандидатів на пост глави держави.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Центральної виборчої комісії.


Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

Європейська футбольна асоціація (UEFA) задоволена прогресом у підготовці України та Польщі до проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Як передає кореспондент УНІАН у Польщі, про це заявив президент UEFA Мішель ПЛАТІНІ учора ввечері у Варшаві.

Категория: спорт07.02.2010| | Комментарии (0)

Снігопад, що спостерігається на східному узбережжі США, залишив сотні тисяч людей без електрики, паралізував роботу аеропортів і повністю зупинив рух на автомагістралях.

Як передає РІА «Новости», товщина сніжного покриву в американській столиці вже сягає півметра, не працюють більшість магазинів, ресторанів і музеїв. У небагатьох працюючих магазинах люди скуповують продукти першої необхідності.

Категория: світ07.02.2010| | Комментарии (0)

На прошлой неделе я был на приеме у одного посла. Во время ужина в шутку решили провести тайное голосование.
Каждый из присутствующих бросил в импровизированную урну в виде вазы для фруктов бумажку со своим выбором...

У Закарпатті назвали кращі торгові марки за 2009 рік

Карпатське інформаційне агентство разом з Карпатським центром полінгових досліджень підвели підсумки цілорічного сезону брендингової діяльності в індустрії краю та узагальнили експертну та контентну інформацію щодо кращих брендів Закарпаття-2009.

Карпатське інформаційне агентство разом з Карпатським центром полінгових досліджень підвели підсумки цілорічного сезону брендингової діяльності в індустрії краю та узагальнили експертну та контентну інформацію щодо кращих брендів Закарпаття-2009

Фахівці КІА та КЦПД оцінювали світові бренди за кількома критеріями. Бренд повинен мати значний вплив на прийняття рішень про покупки споживача, а додана економічна вартість повинна бути позитивною (що вказує на те, що виручка компанії перевищує витрати на фінансування та відповідні витрати). Також бренд повинен володіти широкою цільовою групою, інформацію про нього повинні мати значна кількість потенційних або реальних споживачів. А також:


Категория: Закарпаття07.02.2010| | Комментарии (0)

Директор Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко закликає у другому турі відкинути емоції та обирати розумом.

"Насамперед, великий плюс у тому, що люди вже розуміють, що ми не вибираємо ідеального політика. Якщо відкинути емоції і керуватися розумом, треба вибирати професіоналізм. І найперше потрібно виходити з досвіду кандидатів", - зауважив експерт в інтерв'ю газеті "Старий Замок "Паланок".

Відкинувши гасла і створені образи, політолог робить висновок, що "Янукович більш відкритий і послідовний". Натомість, додає Пащенко, "голосуючи за Тимошенко, я не відаю, за що голосую на рівні чітко сформульованої позиції. Але знаю, що голосую за непрогнозованість, особисту вигоду Тимошенко і її оточення, для досягнення якої вона може міняти свою позицію з дня у день". За словами експерта, Тимошенко взагалі виключає суспільство з політики.

Категория: Закарпаття07.02.2010| | Комментарии (1)

В Донецкой области с частными визитами находятся около 300 граждан Грузии, заявил глава Донецкого облсовета Анатолий Близнюк.

Как сказал он на пресс-конференции в Донецке в субботу, это те же граждане, которые пытались вмешиваться в избирательный процесс во время 1-го тура выборов президента Украины.

«Мы слышали разные мнения - есть грузины, нет грузин. Есть грузины. До трехсот человек. Но они здесь не имеют никаких документов. Один приехал в гости, другой - к сестре, третий - еще к кому-то...», - отметил Близнюк.

Категория: вибори 201007.02.2010| | Комментарии (0)

У п‘ятницю столичним VIP-ам показували історію про легендарного кутюр‘є і гомосексуала Валентіно.

У Києві пройшов показ стрічки "Валентіно: останній імператор". До слова, ця картина була номінована на "Оскар" у категорії "Кращий документальний фільм".

Спеціальний кореспондент журналу "Vanity Fair" Метт Тірнауер ходив за дизайнером по п'ятах.

Він зафіксував на камеру не лише модну "кухню" дому Valentino. У картині також показано відносини кутюр‘є з його супутником життя та партнером по бізнесу Джанкарло Джаматті.

У стрічці знялися сам Валентіно, Джанкарло Джаматті, Натівідад Абаскал, Джорджіо Армані, Метью Бродерік, Джоан Коллінз, Майкл Кейн, Гвінет Пелтроу, Том Форд, Енн Хетевей, Карл Лагерфельд, Сара Джессіка Паркер, Клавдія Шиффер, Меріл Стріп, Донателла Версаче, Ума Турман, Анна Вінтур, Дайян фон Ферстенберг та інші.

Категория: світське життя07.02.2010| | Комментарии (0)