Главная » 2010 » Февраль » 02

Категория: Ужгород02.02.2010| | Комментарии (0)

Закарпатські гідрометеорологи знову попереджають про сильні снігопади і хуртовини
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, вдень 3-го лютого та з збереженням вночі 4-го лютого по Закарпатській області та в Ужгороді очікується сильний сніг та мокрий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, хуртовини, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Посилення піввденно-західного вітру подекуди 15-20, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.
Категория: Закарпаття02.02.2010| | Комментарии (0)


Сьогодні зранку стали відомі деталі нещасного випадку в Берегові. За попередньою інформацією, вчора там стався вибух, під час якого свящникові реформатської церкви вдірвало кристь руки.
Проте як вже стало відомо сьогодні зранку, власне вибухівка в Берегові не спрацьовувала, за вибух місцеві мешканці сприйняли те, що гуркотіла пила. Саме в результаті небережного поводження з фрезерним станком священикові завдано травми. руку.
"Це травма побутового характеру. Вибуху як такого не було. Трагедія справді сталася вчора близько 18.00 у елищі Батьово". – уточнив кореспонденту Ужгород.нет.уа помічник начальника Головного управління МНС в Закарпатській області Федір.Філіп.
Він також додав, що діагноз постраждалого такий: "Ампутація лівого передпліччя, рвані рани на голові та тулубі в окремих місцях".

Наразі священик знаходиться в реанімаційному відділенні Берегівської ЦРЛ. За фактом ведеться слідство.
Категория: Закарпаття02.02.2010| | Комментарии (0)