Главная » 2010 » Февраль » 26 » Тимошенко збере міністрів перед «судним днем»?
10:37
Тимошенко збере міністрів перед «судним днем»?

На понеділок, 1 березня, призначено позачергове засідання уряду.Про це повідомляє "Дело" з посиланням на високопоставлене джерело в Кабінеті міністрів. Порядок денний засідання наразі невідомий.Нагадаємо, що на 2 березня призначено голосування за відставку уряду.Вчора "регіонали" повторно зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабміну. У своєму проекті соратники нового президента склали детальний список претензій до уряду Тимошенко, за які, за їх словами, потрібно відправити Кабмін у відставку.

Минулого вівторка Партія регіонів вже мала можливість взяти участь у голосуванні про недовіру Кабміну Тимошенко, на якому наполягала сама прем`єр-міністр. Але як заявив перший віце-прем`єр-міністр Олександр Турчинов,  Партія регіонів відкликала свій проект ухвали про відставку уряду, через небажання брати на себе відповідальність і відсутність можливості сформувати більшість.

фото П.Білецький

Категория: політика | Просмотров: 591 | Добавил: foto-uzh | Теги: Министры, Украина, Тимошенко, судний день | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]