Главная » 2010 » Февраль » 27
Сьогодні Блок Юлії Тимошенко провів у центрі столиці акцію протесту біля книгарні «Сяйво» з вимогою не допустити її рейдерського захоплення.Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, більше сотні активістів висловили обурення злочинними діями київської влади, з дозволу якої рейдери заварили вікна книгарні металевими плитами, а на додачу заблокували вхід двома вантажівками.Очолили акцію протесту керівник Київської міської партійної організації «ВО «Батьківщина», народний депутат від БЮТ Анатолій СЕМИНОГА, голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна МЕЛІХОВА та депутат Київради Олександр БРИГІНЕЦЬ.
Категория: політика27.02.2010| | Комментарии (0)

Перший заступник голови Севастопольської міської державної адміністрації вважає, що Севастополь належить до регіонів, які можуть стати «локомотивом усієї української економіки».Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив в ефірі Севастопольської регіональної державної ТРК.
Категория: економіка27.02.2010| | Комментарии (0)

Правоохоронці затримали трьох грабіжників банку у місті Рахів Закарпатської області.Як повідомили УНІАН у Департаменті зв`язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України, пограбування було скоєно 23 лютого. До відділення акціонерного комерційного банку зайшли двоє невідомих у масках. Вони, погрожуючи пістолетом, зв`язали двох працівників відділення й викрали з каси 20 тис. 897 дол., 2 тис. 360 євро та 43 тис. 817 грн. і втекли.


Категория: Закарпаття27.02.2010| | Комментарии (0)

Перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова заявила, що Україна в найближчій перспективі не має наміру вступати в митний союз Росії, Білорусі та Казахстану."Оскільки митний союз прямо суперечить і буде дуже сильне ускладнювати членство України у СОТ, то на сьогодні, та й на завтра і на післязавтра це питання стояти не може", - сказала вона в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю.
Категория: політика27.02.2010| | Комментарии (0)

Фасад коаліції Юлії Тимошенко дав тріщину. Якщо досі проблеми цього утворення були приховані за штукатуркою, то тепер політичної напруги не витримує фундамент. У п’ятницю спікери БЮТ і НУНС влаштували публічне з'ясування стосунків, перекидаючи один одному "чорну мітку" в передчутті можливого розвалі коаліції.

Депутати Рівненської обласної ради прийняли звернення до новообраного Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА з вимогою консолідувати український народ навколо національних інтересів та цінностей.Як передає кореспондент УНІАН, депутати облради звернули увагу В.ЯНУКОВИЧА на те, що останні його заяви про наміри вирішення окремих важливих питань державного розвитку «суперечать національним інтересам України та можуть порушити підвалини нашого суверенітету та самостійності».
Категория: Україна27.02.2010| | Комментарии (0)

Перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова заявляє про готовність Президента Віктора Януковича до конструктивного діалогу з прем`єр-міністром Юлією Тимошенко.Про це вона сказала в ефірі програми «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» 26 лютого.«Віктор Федорович готовий на діалог, але питання в тому, чи готова Юлія Володимирівна до конструктивного діалогу. Але відсутність її і фракції БЮТ на інавгурації показує, що вона до такого діалогу не готова», – сказала вона.
Категория: Україна27.02.2010| | Комментарии (0)